Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Doti1986']Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake:[/QUOTE]

Wodka to okropny "wynalazek" :evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake:[/QUOTE]
Hehe ja też po ostatnim razie miałam wstręt, ale już mi przeszło :evil_lol:

Posted

Witam po swietach:) u mnie za to nadmiar slodkiego, wlasnie jem orzeszka i po prostu zrozumialam ze juz nie moge... masakra.. :) czekamy na zdj Pixuli:) a jak Pixi przeżyła świeta?? moze dostała cos pod choinke??:) Pozdrawiam:)

Posted

Na święta Pixulka nic nie dostała ale po świętach mam zamiar kupić jej ładną obrożę bo wychodzimy na spacer bez smyczy i musi mieć jakiś identyfikator przy sobie w razie ucieczki;)

Posted

Nie bo o dziwo Pixi jest posłuszna i raczej się nie oddala ale chciałabym mieć gdzie podpiąć adresówkę z imieniem i telefonem do mnie w razie ewentualnej zguby bo ostatnio z koleżanką szukałyśmy jej psa który z balkonu uciekła a mieszkają na parterze i czmychnął za jakąś sunią;) a też nie miał obroży ani identyfikatora i nie wiedziano gdzie go odprowadzić:(

Posted

No to faktycznie pasowało by adresówke przypiąc:) tez bym chciala zeby moj psiaczek byl taki posłuszny:)

A Pixi cudowana panna jak zwykle:) a wlasnie przeszla juz ta pierwsza cieczke, co pisalas ze sie chyba zaczyna?:)

Posted

[URL]http://i50.tinypic.com/2z4kewz.jpg[/URL] słodziak :loveu:
Właśnie, macie już tą cieczkę? Gracja też jeszcze nie dostała, cholera krycie miało być a tu nic, boję się żeby nie przegapić, bo jakby coś podpuchła i mokro czasem ma, ale czerwonego nic... Nie wiem co o tym sądzić :roll:

Posted

No u nas dokładnie to samo:) Cycuszki popuchnięte, "guziczek" też cały czas się wylizuje ale śladu po krwi nie ma a sprawdzam cały czas:) Ale chyba to jednak cieczka bo ostatnio jak byłyśmy na spacerze to Pixi podeszła przywitać się z kolegą to jak ją obwąchał to zaczął tak wyć i szczekać jak go pani chciał zabrać i zaparł się i nie chciał w ogóle iść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I zwróciłam też uwagę że czasami Pixi po wylizywaniu się saneczkuje po dywanie i wyciera sobie "guziczek" do sucha:) Tylko mam ciemne dywany i nie mogę przyuważyć czy jest jakiś ślad czy nie:evil_lol: