Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Witamy właśnie wróciliśmy do domu:) Nareszcie nie ma jak u siebie:) A zdjęć żadnych nie robiliśmy tym bardziej z T:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jedna juz do domu wrocila.:multi:.. ale bylo oki? Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No w miarę taka gra pozorów:) Mało ze sobą rozmawiałyśmy więcej się unikałyśmy i jakoś ta Wigilia przeleciała:) Quote
megi82 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 cześć kochana fotek nie ma? kurcze....ale może jakieś 1 się znajdzie? Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Juz jestescie :multi: Szkoda ze zdjec nie ma :shake: ale dobrze ze Wigilie jakos przezylas :lol: Quote
*Jot* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wróciłaś :multi: No szkoda,że zdjęć nie ma.W ogóle z T :evil_lol: Pozdrawiam :multi: Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Noo, jesteś :p Widzę że przeżyłaś, to elegancko :lol: Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake: Quote
iwa63 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wpadłam poświątecznie zobaczyć co u was Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Doti1986']Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake:[/QUOTE] Wodka to okropny "wynalazek" :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Doti1986']Ja właśnie wstałam musiałam odespać te święta:) Hehee a wczoraj to się tak opiłam ze szwagrem i jego szwagrem że ledwo żywa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie szok nie pamiętam jak do domu wróciliśmy:evil_lol: Dopiero wstałam z łóżka i nie mam helikoptera:razz: Masakra już nigdy więcej wódki:shake::shake::shake:[/QUOTE] Hehe ja też po ostatnim razie miałam wstręt, ale już mi przeszło :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam po swietach:) u mnie za to nadmiar slodkiego, wlasnie jem orzeszka i po prostu zrozumialam ze juz nie moge... masakra.. :) czekamy na zdj Pixuli:) a jak Pixi przeżyła świeta?? moze dostała cos pod choinke??:) Pozdrawiam:) Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Na święta Pixulka nic nie dostała ale po świętach mam zamiar kupić jej ładną obrożę bo wychodzimy na spacer bez smyczy i musi mieć jakiś identyfikator przy sobie w razie ucieczki;) Quote
chrupcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 aha rozumiem:) ale jak wychodzicie bez smyczy, nie boisz sie, ze moze bedziesz musiala ja jednak podpiąc?:) Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Nie bo o dziwo Pixi jest posłuszna i raczej się nie oddala ale chciałabym mieć gdzie podpiąć adresówkę z imieniem i telefonem do mnie w razie ewentualnej zguby bo ostatnio z koleżanką szukałyśmy jej psa który z balkonu uciekła a mieszkają na parterze i czmychnął za jakąś sunią;) a też nie miał obroży ani identyfikatora i nie wiedziano gdzie go odprowadzić:( Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 A to fotki mojej małej księżniczki:) [IMG]http://i50.tinypic.com/2z4kewz.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/21j407t.jpg[/IMG] Quote
chrupcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 No to faktycznie pasowało by adresówke przypiąc:) tez bym chciala zeby moj psiaczek byl taki posłuszny:) A Pixi cudowana panna jak zwykle:) a wlasnie przeszla juz ta pierwsza cieczke, co pisalas ze sie chyba zaczyna?:) Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [URL]http://i50.tinypic.com/2z4kewz.jpg[/URL] słodziak :loveu: Właśnie, macie już tą cieczkę? Gracja też jeszcze nie dostała, cholera krycie miało być a tu nic, boję się żeby nie przegapić, bo jakby coś podpuchła i mokro czasem ma, ale czerwonego nic... Nie wiem co o tym sądzić :roll: Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [url]http://i50.tinypic.com/2z4kewz.jpg[/url] ksiezniczka jak sobie smacznie spi :loveu: no Coco na szczescie ma identyfikator ;) Quote
*Jot* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cześć Doti i Pixi :multi: Jak tam,doszłaś już do siebie? :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 No u nas dokładnie to samo:) Cycuszki popuchnięte, "guziczek" też cały czas się wylizuje ale śladu po krwi nie ma a sprawdzam cały czas:) Ale chyba to jednak cieczka bo ostatnio jak byłyśmy na spacerze to Pixi podeszła przywitać się z kolegą to jak ją obwąchał to zaczął tak wyć i szczekać jak go pani chciał zabrać i zaparł się i nie chciał w ogóle iść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I zwróciłam też uwagę że czasami Pixi po wylizywaniu się saneczkuje po dywanie i wyciera sobie "guziczek" do sucha:) Tylko mam ciemne dywany i nie mogę przyuważyć czy jest jakiś ślad czy nie:evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Moze to juz cieczka ;) suczka moich znajomych ktora ma 8 miesiecy ma juz cieczke... Quote
Recommended Posts