Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny nie wiem czy to jakaś zapowiedź cieczki czy coś ale zauważyłam że Pixi teraz bardzo często się "myje" w okolicach intymnych i powiększyły jej się trochę cycuszki ale jeszcze krwi nie wypatrzyłam a bacznie ją obserwuję:diabloti: Może wreszcie to cieczka albo sama już nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Doti1986']Dziewczyny nie wiem czy to jakaś zapowiedź cieczki czy coś ale zauważyłam że Pixi teraz bardzo często się "myje" w okolicach intymnych i powiększyły jej się trochę cycuszki ale jeszcze krwi nie wypatrzyłam a bacznie ją obserwuję:diabloti: Może wreszcie to cieczka albo sama już nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Obserwuj, obserwuj bo to całkiem prawdopodobne :evil_lol: Przy cieczce też srom jest powiększony. Możesz też wacikiem przetrzeć te okolice i zobaczysz czy już coś widać ;)

Posted

Najwyższa pora żeby się pierwsza cieczka pojawiła:diabloti: Bo już się zastanawiałam czy z moją Pixi wszystko w porządku i pewnie wykombinuje tak że dostanie cieczki jak pojedziemy w gości na święta do teściowej:diabloti::diabloti::diabloti: Ciekawa tylko jestem jak kocur na nią zareaguję:diabloti:

Posted

witamy się z rana . yorki to i tak takie psio-koty. Moja to wygrzewa nam kości jak sie tak rożciąga jak długa na kolanach.
Nas problem cieczek już naszczęscie nie dotyczy od dawna. Sterylka położyła kres ciążą urojonym jakie Mejsi miała po każdej cieczce

Posted

[quote name='Doti1986']Dziewczyny nie wiem czy to jakaś zapowiedź cieczki czy coś ale zauważyłam że Pixi teraz bardzo często się "myje" w okolicach intymnych i powiększyły jej się trochę cycuszki ale jeszcze krwi nie wypatrzyłam a bacznie ją obserwuję:diabloti: Może wreszcie to cieczka albo sama już nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

to zawsze rano wacik mokry i ja tam podmyj -jak bedzie zabarwiony to jest cieczka

Posted

[quote name='Doti1986']Zaglądam ale Pixi patrzy się na mnie jakby pańcia oszalała ze cały czas koło "pióra" jej majstruje:diabloti:[/QUOTE]
A Gracja już się chyba przyzwyczaiła, bo codziennie od jakiegoś miesiąca ktoś jej pod ogon zagląda czy "już" :evil_lol:

Posted

Witamy się wieczorowo właśnie wróciłyśmy z wojaży z Pixunią i przyszła nam ogromna paczka:diabloti: Zamówiłam na allegro choinkę i ozdoby choinkowe i korci mnie żeby już dziś nasze drzewko ubrać:)

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo właśnie wróciłyśmy z wojaży z Pixunią i przyszła nam ogromna paczka:diabloti: Zamówiłam na allegro choinkę i ozdoby choinkowe i korci mnie żeby już dziś nasze drzewko ubrać:)[/QUOTE]

Ubieraj, ubieraj a potem zrób fotkę i pochwal się choinką :)

Posted

Hehehe ale śmiechy:) choinkę ubrałam jak Pixi spała, a teraz się obudziła stoi przed nią wpatruje się w bombki i szczeka na cały regulator:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Jeszcze prezenty położyć i gotowe :loveu:

Piękną masz choinkę :loveu:

Ja w tym roku też będę miała sztuczną choinkę bo żywych mam juz dosyć.Ale musze dopiero kupić.Nawet już wybrałam :lol:Pixi może się bombkami pobawić :evil_lol:
Pozdrawiam :multi: