Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karkakarka']Ona ma biały krawacik? Bo na zdjęciu tak wygląda :lol:[/quote]

No ma i trochę mnie to wcześniej dziwiło że jest taka 3 kolorowa:angryy::angryy::angryy: ale sąsiadka powiedziała ze jej Dłajcik tez taki biały krawacik miał ale zanikł kiedy się wybarwił na sreberko:loveu::loveu::loveu:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti1986']moja dokładnie też sie tak zachowuje po kapieli nawet filmik nagraliśmy z jej wybrykami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to następna kapięl trzeba uwiecznić bo nie ma jak małe śliczne nietoperki:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Mój może i nietoperek, ale utuczony :evil_lol:

[quote name='Princess_York']a właśnie to nie dobrze :lol:
bo wtedy gdy się tak wycierają w dywan to nabierają jakiś zapach i kąpiel do niczego:roll: (tak mi mówił weterynarz) ;)[/quote]Mój tam nie nabiera ;)

[quote name='Doti1986']

A tu moj pan pije smaczny soczek dlaczego i ja mam nie spróbować???:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[url]http://img190.imageshack.us/img190/5190/pict6525.jpg[/url][/quote]
Ciekawe, kto ją stamtąd wyciągał :lol:

[quote name='Doti1986']http://img44.imageshack.us/img44/6020/pict6533.jpg[/quote]Żebym nie wiedziała, że to Twoja Pixi, to powiedziałabym, że ktoś zdjęcie mojego Elmexa wkleił. No wypisz wymaluj tak wygląda Elmo :)

[quote name='Doti1986']No ma i trochę mnie to wcześniej dziwiło że jest taka 3 kolorowa:angryy::angryy::angryy: ale sąsiadka powiedziała ze jej Dłajcik tez taki biały krawacik miał ale zanikł kiedy się wybarwił na sreberko:loveu::loveu::loveu:[/quote]Mój też ma identyczny :)

Posted

Mój też ma identyczny :)[/quote]

A gdzie kupiliście w jakim mieście swojego małego królewicza?? jak tak ogladam zdjęcia w galerii to nasze maluchy jak bliźniaki wyglądają:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doti1986']

A gdzie kupiliście w jakim mieście swojego małego królewicza?? jak tak ogladam zdjęcia w galerii to nasze maluchy jak bliźniaki wyglądają:loveu::loveu::loveu:[/quote]Nasz kupiony od pani, która mieszka koło Łodzi ( od strony Warszawy )

Posted

[quote name='toffik']Nasz kupiony od pani, która mieszka koło Łodzi ( od strony Warszawy )[/quote]

Moja królewnę znalazłam w Lublinie ale naprawdę śliczności te nasze maluchy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doti1986']Moja królewnę znalazłam w Lublinie ale naprawdę śliczności te nasze maluchy:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]Oj masz rację - śliczności :loveu::loveu::loveu: My naszego uwielbiamy, cała rodzinka. Babcia nawet pozwala mu spać ze sobą w łóżku :lol:

Posted

[quote name='toffik']Oj masz rację - śliczności :loveu::loveu::loveu: My naszego uwielbiamy, cała rodzinka. Babcia nawet pozwala mu spać ze sobą w łóżku :lol:[/quote]

Szkoda że moja mama nie jest tak przyjaźnie nastawiona do mojej Pixi:-(:-(:-(
jak była mała to pogryzł ją własny pies i miała operację i od tej pory boi się każdego psa jaki jest w pobliżu nawet mojej Pixuli:-(:-(:-(:-( a pixi sobie ja upodobała i uwielbia moja mamę a ona przed nią żywcem ucieka:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Doti1986']Szkoda że moja mama nie jest tak przyjaźnie nastawiona do mojej Pixi:-(:-(:-(
jak była mała to pogryzł ją własny pies i miała operację i od tej pory boi się każdego psa jaki jest w pobliżu nawet mojej Pixuli:-(:-(:-(:-( a pixi sobie ja upodobała i uwielbia moja mamę a ona przed nią żywcem ucieka:mad::mad::mad:[/quote]Szkoda :(
Spróbuj może mamę przekonać, żeby się z nią zaprzyjaźniła. Tak po troszeczku. Może akurat zostaną przyjaciółkami :)

Posted

[quote name='toffik']Szkoda :(
Spróbuj może mamę przekonać, żeby się z nią zaprzyjaźniła. Tak po troszeczku. Może akurat zostaną przyjaciółkami :)[/quote]

szczerze w to wątpię bo zawsze między nimi jest 2 metry odstępu a jak Pixi się zbliża to moja mama w nogi nie wiem zupełnie jak można się takiego maleństwa bać. Chociaż moja Pixula ma czarne plamki na podniebieniu i mówią że takie psiaki są wredne i chyba coś w tym jest bo czasami pokazuje swoje oblicze :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Doti1986']szczerze w to wątpię bo zawsze między nimi jest 2 metry odstępu a jak Pixi się zbliża to moja mama w nogi nie wiem zupełnie jak można się takiego maleństwa bać. Chociaż moja Pixula ma czarne plamki na podniebieniu i mówią że takie psiaki są wredne i chyba coś w tym jest bo czasami pokazuje swoje oblicze :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]A może posadź po prostu mamie Pixi na kolanach ;) Co do plamek, to mój ma większą część podniebienia ciemną.

Posted

Co ta moja pańcia mi założyła???:mad::mad::mad:
[url]http://img35.imageshack.us/img35/5196/pict6543.jpg[/url]

Hmm a może jednak jestem śliczniejsza???:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[url]http://img268.imageshack.us/img268/5784/pict6541.jpg[/url]

[url]http://img199.imageshack.us/img199/444/pict6536.jpg[/url]

[url]http://img196.imageshack.us/img196/471/pict6547.jpg[/url]

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img268.imageshack.us/img268/5784/pict6541.jpg[/URL]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
My też chcemy spineczki :placz:[/quote]

My spineczki dostaliśmy od sąsiadki cała garstkę bo jej malutka Brendzia nie lubi spineczek woli chodzić w gumeczkach:loveu::loveu::loveu: A Pixi już dwie spineczki sobie zjadła:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='dysia-u'][URL]http://img199.imageshack.us/img199/444/pict6536.jpg[/URL]
cooo??? bać się tego okruszka? :roll::roll::roll:
przecież to sama słodycz:loveu:[/quote]

Sama słodycz jak śpi a tak naprawdę to diabeł wcielony:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: 5 minut spokojnie nie usiedzi nie wiem czy to normalne u szczeniaków ale ona taka żywa jest potrafi wskakiwać już na łózko niczego się nie boi:shake::shake::shake::shake: jak ją wezmę na ręce to potrafi zeskoczyć na zięmie i dalej rozrabiać a nie wiem jak ja oduczyć bo zaczyna gryść nie tylko gryzak ale też atakuje ludzi:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='dysia-u']pewnie ma ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Może:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio to nie wiem co jej się dzieje bo chodzi po domu i na wszytko warczy a jak wyjdzie na balkon to już tak szczeka jakby chciała kogoś postraszyć:angryy::angryy::angryy::angryy: wczoraj dała popis na dworze:lol::lol::lol::lol: śmiałam sie strasznie zaatakowała wilczura zaczęła go po kostkach gryźć wystarczyło że tylko on zębole swoje pokazał warknąl złowrogo a Pixi juz z piskiem uciekała:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Doti1986']Może:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio to nie wiem co jej się dzieje bo chodzi po domu i na wszytko warczy a jak wyjdzie na balkon to już tak szczeka jakby chciała kogoś postraszyć:angryy::angryy::angryy::angryy: wczoraj dała popis na dworze:lol::lol::lol::lol: śmiałam sie strasznie zaatakowała wilczura zaczęła go po kostkach gryźć wystarczyło że tylko on zębole swoje pokazał warknąl złowrogo a Pixi juz z piskiem uciekała:shake::shake::shake:[/quote]
BRAWO !!! nie da se w kasze dmuchać :shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Princess_York']Uważaj bo kaganiec będziesz musiała kupić :evil_lol: :evil_lol::megagrin::megagrin::D
hihihi :lol:[/quote]

Być może tak trzeba będzie zrobić:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Princess_York']Albo tabliczkę :
Uwaga Groźny pies !:evil_lol:[/quote]

Aż tak to chyba źle nie powinno być ale martwi mnie ta agresja bo strach ją ze smyczy puszczać:-(:-(:-(:-( a jak jej wyjdą właściwe ząbki i kogoś pogryzie:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Chyba aż tak źle to nie jest :roll: Może ona poprostu w ten sposób che się bawić :evil_lol:
Moja jak się bawi czasem atakuje rękę, ale jej na to nie pozwalam i podsuwam jakąś zabawkę do szarpania :lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Chyba aż tak źle to nie jest :roll: Może ona poprostu w ten sposób che się bawić :evil_lol:
Moja jak się bawi czasem atakuje rękę, ale jej na to nie pozwalam i podsuwam jakąś zabawkę do szarpania :lol:[/quote]

Moja ma pełno zabawek ale najlepiej jej smakują moje palce u rąk i u nóg jak tylko zobaczy to już nie patrzy i bierze się za obgryzanie:shake::shake::shake: a najgorsze jest to że już raz mnie ugryzła tak do krwi i to nawet nie w zabawie leżałyśmy na łóżku a tu nagle skoczyła i mnie ugryzła:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: