Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkomanka']Aga a kto kupił 2 dorosłe psy?:evil_lol::eviltong: A co do tej pani to:angryy::mad: rozmnażała taką młodą suke???:angryy:[/QUOTE]

No właśnie:)ja kupiłam....:diabloti:Pusiak to miał w nosie hodowle:)jak przyszedł do mnie to od razu chłopak się zakochał,z Monim właśnie było gorzej....ale to już inna historia

Posted

[quote name='Doti1986']Dziewczyny życie mi się zaczyna odmieniać na lepsze:) trzymajcie kciuki....[/QUOTE]
Trzymamy Dorotko ,trzymamy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Doti1986']Dziewczyny czy to możliwe żeby się zakochać od pierwszego spojrzenia?:) Wiecie co po kolacji usłyszałam takie słowa że wcześniej się zastanawiał czy się zakochał czy nie ale jedno moje spojrzenie i już wie że tak:) Kurcze słodko coś takiego usłyszeć:) Postaram się dziś popstrykać telefonem jakieś fotki Pixi:)[/QUOTE]
Da się Dotka , da ;)

[quote name='Doti1986']Dziś do mnie zadzwonili i jutro idę na rozmowę i okaże się co i jak:) A foteczki właśnie się ładują:)[/QUOTE]
Widzisz ,wszystko Ci się układa coraz lepiej i praca i facet ,no no :)

Posted

[quote name='agamewa']Ja też nie wyobrażam sobie jak można sprzedać już całkiem dorosłego psa?[/QUOTE]

Aga ,ale sama kupiłaś dorosłe psy.
Więc też powinnaś "potępić" hodowczynię,która Ci je sprzedała.Obojętnie z jakiego powodu były sprzedane.

Cześć Doti !!
[url]http://img245.imageshack.us/img245/6552/dsc00114wp.jpg[/url] jak włoski Pixuli już ładnie odrosły.:lol:

Posted

A ja uważam że to niezbyt taktownie wchodzić do czyjejś galerii i ni z gruchy ni z pietruchy pisać o zupełnie niezwiązanym temacie z daną galerią. Bo nie rozumiem co ma post Dagos do galerii Pixi? Ale może dziwna jestem i to tylko moje wymysły, nie wiem...:roll:

Pomijając to -

Doti trzymam mocno kciuki za Was :)
A Pixiak uroczy ;)

Posted

Możecie u mnie pisać o czym dziewczyny chcecie mnie to nie przeszkadza:) Od rana jestem cała w skowronkach bo usłyszałam dziś coś bardzo słodkiego kiedy obudził mnie telefon i ten ciepły głos i te dwa słowa... które sprawiają że chce się żyć :)

Posted

[SIZE=1][COLOR=LightBlue]Hihi, ja tak myślę że Tobie Doti to wszystko jedno teraz :P [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Nic złego nie miałam na myśli, ale po prostu uważam że pewne sprawy można załatwiać w tematach do tego przeznaczonych. [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=LightBlue]No ale nic, nie będę się już więcej odzywać na ten temat, tym bardziej jeśli Tobie to nie przeszkadza. ;)[/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]

I też się domyślam co to były za słowa hihi :p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Karolina.']A ja uważam że to niezbyt taktownie wchodzić do czyjejś galerii i ni z gruchy ni z pietruchy pisać o zupełnie niezwiązanym temacie z daną galerią. Bo nie rozumiem co ma post Dagos do galerii Pixi? Ale może dziwna jestem i to tylko moje wymysły, nie wiem...:roll:
[/QUOTE]

No widzisz ostatnio często się zdarza, że zbaczamy z tematów, a, że akurat byłam w "gościach" u Doti, to sobie napisałam.
Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dagos1']
Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
jak najbardziej!!! u mnie w galerii żadne tematy nie są zakazane , a wręcz mile widziane

Posted

Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach......

A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:(

Posted

[quote name='agamewa']Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach......

A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:([/QUOTE]

Z tym, że w takich hodowlach jest często inna sytuacja, psy są przyzwyczajane do różnych ludzi, a jak bierzesz psa do domu i od małego przyzwyczaja się do ciebie, to takie rozstanie raczej nie jest dla niego miłe.

Posted

[quote name='dagos1']Z tym, że w takich hodowlach jest często inna sytuacja, psy są przyzwyczajane do różnych ludzi, a jak bierzesz psa do domu i od małego przyzwyczaja się do ciebie, to takie rozstanie raczej nie jest dla niego miłe.[/QUOTE]

No na pewno nie jest miłe,ja swoim psiakom zrekompensowałam rozstanie z hodowcą i mają u mnie baardzo kochający domek:)są szczęśliwe i zadowolone:)gorzej jak taki psiak trafia w ręce rozmnażalni i trzymany jest tylko w jednym celu,nie okazuje mu się miłości....itd.

Posted

[quote name='dagos1']No widzisz ostatnio często się zdarza, że zbaczamy z tematów, a, że akurat byłam w "gościach" u Doti, to sobie napisałam.
[B]Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol:[/B]:evil_lol:[/QUOTE]

[SIZE=1][COLOR=LightBlue]Co prawda to prawda :evil_lol:

Ale tak na poważnie, to teraz ja wyszłam na tą złą, która zabrania czy coś takiego. A ja na serio nie miałam nic złego na myśli ;) Tylko trochę źle to może sformułowałam, bo jak rozmawiamy na jakiś temat to ok, ale Twój post mnie po prostu zaskoczył w pewnym sensie, bo nic wcześniej nie było mowy o dorosłych psach... no ale tak jak mówię, nieważne to jest już ;)

[SIZE=1][COLOR=Black]I proponuję zakończyć ten temat, i przejść do czegoś przyjemniejszego - Doti zajrzy na dogo to na pewno zasypie nas pozytywnymi informacjami :p[/COLOR][/SIZE]

[/COLOR][/SIZE]

Posted

Doti to szczescia zycze :)
i zeby z praca wypalilo..
masz fajnie z Pixi ze ma wygolone te lapiny moje wczoraj byly kapane a dzis z rana przyszly ubrudzone na lapach po pachy:roll:
przynajmniej masz czysto w domu:)

Posted

[quote name='Karolina.'][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Co prawda to prawda :evil_lol:

Ale tak na poważnie, to teraz ja wyszłam na tą złą, która zabrania czy coś takiego. A ja na serio nie miałam nic złego na myśli ;) Tylko trochę źle to może sformułowałam, bo jak rozmawiamy na jakiś temat to ok, ale Twój post mnie po prostu zaskoczył w pewnym sensie, bo nic wcześniej nie było mowy o dorosłych psach... no ale tak jak mówię, nieważne to jest już ;)

[SIZE=1][COLOR=Black]I proponuję zakończyć ten temat, i przejść do czegoś przyjemniejszego - Doti zajrzy na dogo to na pewno zasypie nas pozytywnymi informacjami :p[/COLOR][/SIZE]

[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Pewnie, że nieważne.
Tak jak napisałam po prostu się wkurzyłam na tą babę, bo to nie pierwsza taka sytuacja u niej. A że musiałam moje złe emocje wyładować a byłam u Dorotki to ...

Posted

Dawno taka szczęśliwa jak teraz nie byłam:) W końcu chyba trafiłam na mężczyznę z którym mam wspólny język, zainteresowania, po prostu rozumiemy się bez słów... Ale tak się tego wszystkiego boje :( Jakoś ciężko mi zaufać i otworzyć bezgranicznie serce:(

Posted

[CENTER][B]Życzymy powodzenia i cieplutko pozdrawiamy:loveu:
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrU0tHsLsKMwj8Rw7qoNhEPf_37Has0srpclIORMgmTjt_MRU&t=1&usg=__iilEIQWVUTZpYuimtb6ik5Tp-sk=[/IMG]
[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='dysia-u']jak najbardziej!!! u mnie w galerii żadne tematy nie są zakazane , a wręcz mile widziane[/QUOTE]
U mnie również :p

[quote name='agamewa']Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach......
No i ja oczywiście też się domyślam ;)

A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:([/QUOTE]
Niestety , hodowla to hodowla...:-(

[quote name='Doti1986']Dawno taka szczęśliwa jak teraz nie byłam:) W końcu chyba trafiłam na mężczyznę z którym mam wspólny język, zainteresowania, po prostu rozumiemy się bez słów... Ale tak się tego wszystkiego boje :( Jakoś ciężko mi zaufać i otworzyć bezgranicznie serce:([/QUOTE]
Hej Dorotka :loveu:
To świetnie ,że znalazłaś takiego faceta :multi::loveu:
A na zaufanie 100% potrzeba czasu.