Kadina_Malina Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [URL]http://img64.imageshack.us/img64/5091/dsc00117wb.jpg[/URL] piękności:loveu: Quote
Yorkomanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Aga a kto kupił 2 dorosłe psy?:evil_lol::eviltong: A co do tej pani to:angryy::mad: rozmnażała taką młodą suke???:angryy: Quote
*Agnieszka* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Yorkomanka']Aga a kto kupił 2 dorosłe psy?:evil_lol::eviltong: A co do tej pani to:angryy::mad: rozmnażała taką młodą suke???:angryy:[/QUOTE] No właśnie:)ja kupiłam....:diabloti:Pusiak to miał w nosie hodowle:)jak przyszedł do mnie to od razu chłopak się zakochał,z Monim właśnie było gorzej....ale to już inna historia Quote
Borówka16 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Doti1986']Dziewczyny życie mi się zaczyna odmieniać na lepsze:) trzymajcie kciuki....[/QUOTE] Trzymamy Dorotko ,trzymamy :loveu::loveu::loveu: [quote name='Doti1986']Dziewczyny czy to możliwe żeby się zakochać od pierwszego spojrzenia?:) Wiecie co po kolacji usłyszałam takie słowa że wcześniej się zastanawiał czy się zakochał czy nie ale jedno moje spojrzenie i już wie że tak:) Kurcze słodko coś takiego usłyszeć:) Postaram się dziś popstrykać telefonem jakieś fotki Pixi:)[/QUOTE] Da się Dotka , da ;) [quote name='Doti1986']Dziś do mnie zadzwonili i jutro idę na rozmowę i okaże się co i jak:) A foteczki właśnie się ładują:)[/QUOTE] Widzisz ,wszystko Ci się układa coraz lepiej i praca i facet ,no no :) Quote
*Jot* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='agamewa']Ja też nie wyobrażam sobie jak można sprzedać już całkiem dorosłego psa?[/QUOTE] Aga ,ale sama kupiłaś dorosłe psy. Więc też powinnaś "potępić" hodowczynię,która Ci je sprzedała.Obojętnie z jakiego powodu były sprzedane. Cześć Doti !! [url]http://img245.imageshack.us/img245/6552/dsc00114wp.jpg[/url] jak włoski Pixuli już ładnie odrosły.:lol: Quote
Karolina. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A ja uważam że to niezbyt taktownie wchodzić do czyjejś galerii i ni z gruchy ni z pietruchy pisać o zupełnie niezwiązanym temacie z daną galerią. Bo nie rozumiem co ma post Dagos do galerii Pixi? Ale może dziwna jestem i to tylko moje wymysły, nie wiem...:roll: Pomijając to - Doti trzymam mocno kciuki za Was :) A Pixiak uroczy ;) Quote
Doti1986 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Możecie u mnie pisać o czym dziewczyny chcecie mnie to nie przeszkadza:) Od rana jestem cała w skowronkach bo usłyszałam dziś coś bardzo słodkiego kiedy obudził mnie telefon i ten ciepły głos i te dwa słowa... które sprawiają że chce się żyć :) Quote
Princess_York Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A ja wiem chyba o jakie słowa chodziło :) Dorotka super !!! :multi: Kciuki trzymamy cały czas ;) Quote
Karolina. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Hihi, ja tak myślę że Tobie Doti to wszystko jedno teraz :P [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Nic złego nie miałam na myśli, ale po prostu uważam że pewne sprawy można załatwiać w tematach do tego przeznaczonych. [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=LightBlue]No ale nic, nie będę się już więcej odzywać na ten temat, tym bardziej jeśli Tobie to nie przeszkadza. ;)[/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] I też się domyślam co to były za słowa hihi :p [/COLOR] Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Karolina.']A ja uważam że to niezbyt taktownie wchodzić do czyjejś galerii i ni z gruchy ni z pietruchy pisać o zupełnie niezwiązanym temacie z daną galerią. Bo nie rozumiem co ma post Dagos do galerii Pixi? Ale może dziwna jestem i to tylko moje wymysły, nie wiem...:roll: [/QUOTE] No widzisz ostatnio często się zdarza, że zbaczamy z tematów, a, że akurat byłam w "gościach" u Doti, to sobie napisałam. Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='dagos1'] Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] jak najbardziej!!! u mnie w galerii żadne tematy nie są zakazane , a wręcz mile widziane Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach...... A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:( Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='agamewa']Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach...... A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:([/QUOTE] Z tym, że w takich hodowlach jest często inna sytuacja, psy są przyzwyczajane do różnych ludzi, a jak bierzesz psa do domu i od małego przyzwyczaja się do ciebie, to takie rozstanie raczej nie jest dla niego miłe. Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cieszę się, że u ciebie Dorotko teraz raczej do przodu jest, od razu inna dziewczyna. Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='dagos1']Z tym, że w takich hodowlach jest często inna sytuacja, psy są przyzwyczajane do różnych ludzi, a jak bierzesz psa do domu i od małego przyzwyczaja się do ciebie, to takie rozstanie raczej nie jest dla niego miłe.[/QUOTE] No na pewno nie jest miłe,ja swoim psiakom zrekompensowałam rozstanie z hodowcą i mają u mnie baardzo kochający domek:)są szczęśliwe i zadowolone:)gorzej jak taki psiak trafia w ręce rozmnażalni i trzymany jest tylko w jednym celu,nie okazuje mu się miłości....itd. Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 przyszłam zgłosić że mam fotki miłego dnia Quote
Karolina. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='dagos1']No widzisz ostatnio często się zdarza, że zbaczamy z tematów, a, że akurat byłam w "gościach" u Doti, to sobie napisałam. [B]Bo tak już bywa, że przy spotkaniach rozmawia się na różne tematy, a nie tylko słodzi Gospodarzom.:evil_lol:[/B]:evil_lol:[/QUOTE] [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Co prawda to prawda :evil_lol: Ale tak na poważnie, to teraz ja wyszłam na tą złą, która zabrania czy coś takiego. A ja na serio nie miałam nic złego na myśli ;) Tylko trochę źle to może sformułowałam, bo jak rozmawiamy na jakiś temat to ok, ale Twój post mnie po prostu zaskoczył w pewnym sensie, bo nic wcześniej nie było mowy o dorosłych psach... no ale tak jak mówię, nieważne to jest już ;) [SIZE=1][COLOR=Black]I proponuję zakończyć ten temat, i przejść do czegoś przyjemniejszego - Doti zajrzy na dogo to na pewno zasypie nas pozytywnymi informacjami :p[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Doti to szczescia zycze :) i zeby z praca wypalilo.. masz fajnie z Pixi ze ma wygolone te lapiny moje wczoraj byly kapane a dzis z rana przyszly ubrudzone na lapach po pachy:roll: przynajmniej masz czysto w domu:) Quote
dagos1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Karolina.'][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Co prawda to prawda :evil_lol: Ale tak na poważnie, to teraz ja wyszłam na tą złą, która zabrania czy coś takiego. A ja na serio nie miałam nic złego na myśli ;) Tylko trochę źle to może sformułowałam, bo jak rozmawiamy na jakiś temat to ok, ale Twój post mnie po prostu zaskoczył w pewnym sensie, bo nic wcześniej nie było mowy o dorosłych psach... no ale tak jak mówię, nieważne to jest już ;) [SIZE=1][COLOR=Black]I proponuję zakończyć ten temat, i przejść do czegoś przyjemniejszego - Doti zajrzy na dogo to na pewno zasypie nas pozytywnymi informacjami :p[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Pewnie, że nieważne. Tak jak napisałam po prostu się wkurzyłam na tą babę, bo to nie pierwsza taka sytuacja u niej. A że musiałam moje złe emocje wyładować a byłam u Dorotki to ... Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Doti widzę cała w skowronkach - i bardzo dobrze!!! :p Quote
Doti1986 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dawno taka szczęśliwa jak teraz nie byłam:) W końcu chyba trafiłam na mężczyznę z którym mam wspólny język, zainteresowania, po prostu rozumiemy się bez słów... Ale tak się tego wszystkiego boje :( Jakoś ciężko mi zaufać i otworzyć bezgranicznie serce:( Quote
Kadina_Malina Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [CENTER][B]Życzymy powodzenia i cieplutko pozdrawiamy:loveu: [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrU0tHsLsKMwj8Rw7qoNhEPf_37Has0srpclIORMgmTjt_MRU&t=1&usg=__iilEIQWVUTZpYuimtb6ik5Tp-sk=[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
Borówka16 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='dysia-u']jak najbardziej!!! u mnie w galerii żadne tematy nie są zakazane , a wręcz mile widziane[/QUOTE] U mnie również :p [quote name='agamewa']Witamy Dorotko:)super,super:)ja też domyślam się co to za słowa:)ach...... No i ja oczywiście też się domyślam ;) A wracając jeszcze do tematu sprzedaży dorosłych psów ja tego także nie popieram ale niestety tak to już jest w hodowlach że czasem dorosłe psy przechodzą z rąk do rąk,i co pół roku to inny dom:([/QUOTE] Niestety , hodowla to hodowla...:-( [quote name='Doti1986']Dawno taka szczęśliwa jak teraz nie byłam:) W końcu chyba trafiłam na mężczyznę z którym mam wspólny język, zainteresowania, po prostu rozumiemy się bez słów... Ale tak się tego wszystkiego boje :( Jakoś ciężko mi zaufać i otworzyć bezgranicznie serce:([/QUOTE] Hej Dorotka :loveu: To świetnie ,że znalazłaś takiego faceta :multi::loveu: A na zaufanie 100% potrzeba czasu. Quote
Recommended Posts