Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolina ma rację co do zastrzyków , więcej robią szkody niż pożytku :shake:
Znam osobiście przypadek kotki co jechała na tych zastrzykach cały czas i ropomacicze dostała :(
Lepsza zdecydowanie jest sterylka.
Hej Dorotka :loveu:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja się podpiszę pod tym co napisały dziewczyny. Po zastrzykach prędzej czy później suka dostaje ropomacicza, pytanie tylko po którym - pierwszym, piątym czy kolejnym z rzędu. Moim zdaniem lepiej wyciąć póki suka jest młoda i zdrowa, niż operować za kilka lat z ropomaciczem. No i koszt - kilka serii zastrzyków i uzbiera się cena sterylki.

Posted

Jeszcze nie wiem... Dziewczyny mam takie pytanie hmm mam zaplanowaną na jutro kolację przy świecach z winkiem :) I doradzie mi co mogłabym na ta kolacje przygotować? Bo nie mam pomysłu:(

Posted

ojejku ja na gotowaniu za bardzo się nie znam, może dziewczyny Ci podpowiedzą ;)
mogę podać przepis na sałatki pokładowe dobre są i proste do zrobienia, ale to raczej coś na ciepło :p

Posted

[quote name='Doti1986']No właśnie się tak zastanawiam:) Bo to będzie późna kolacja tak kolo 22:) Dziewczyny poznałam fantastycznego człowieka, normalnie 2 połowa mojej duszy...[/QUOTE]
Jejka Dorotka jak fajnie, że tak szybko Ci poszło :loveu:
A na kolację.. hmm.. zapiekanka jakaś lekka, lasagne ?

Posted

[quote name='Doti1986']No właśnie się tak zastanawiam:) Bo to będzie późna kolacja tak kolo 22:) Dziewczyny poznałam fantastycznego człowieka, normalnie 2 połowa mojej duszy...[/QUOTE]

No i bardzo dobrze!!!najlepszym lekarstwem na miłość jest druga miłość:)

Posted

[quote name='dysia-u']sama kolacja to może jakaś zapiekanka, ale jak kolacja ze śniadaniem hmhm...to juz problem[/QUOTE]

Nie wiem czy od razu zakochała ale zafascynowała na pewno:)

Posted

[quote name='Doti1986']Nie wiem czy od razu zakochała ale zafascynowała na pewno:)[/QUOTE]

Po przejściach nie tasz szybko Dorcia do zakochania co???ale bardzo dobrze że ktoś jest ,jest Ci teraz o niebo łatwiej!!

Posted

[quote name='agamewa']Po przejściach nie tasz szybko Dorcia do zakochania co???ale bardzo dobrze że ktoś jest ,jest Ci teraz o niebo łatwiej!![/QUOTE]

Dokładnie zanim komuś znów serce oddam to się najpierw 100razy zastanowię czy oby jest tego wart żeby się nie rozczarować po raz kolejny:( Ale szczerze dziewczyny kurcze mam mieszane uczucia sama bo nie minęły uczucia do mojego byłego:(

Posted

[quote name='Doti1986']Dokładnie zanim komuś znów serce oddam to się najpierw 100razy zastanowię czy oby jest tego wart żeby się nie rozczarować po raz kolejny:( Ale szczerze dziewczyny kurcze mam mieszane uczucia sama bo nie minęły uczucia do mojego byłego:([/QUOTE]

Doti ale to normalne!!!ja z kolei straciłam szanse na nowy związek:(próbowałam się z kimś związać,ale w głowie miałam jeszcze byłego barana i jakoś tak nie mogłam?póżniej on wyczuł to i już zrezygnował ze związku zachowując tylko i wyłącznie przyjażń....a teraz kiedy już dojrzałam do czegoś więcej on z kolei traktuje mnie już wyłącznie jako koleżankę..

Posted

[quote name='Doti1986']Jeszcze nie wiem... Dziewczyny mam takie pytanie hmm mam zaplanowaną na jutro kolację przy świecach z winkiem :) I doradzie mi co mogłabym na ta kolacje przygotować? Bo nie mam pomysłu:([/QUOTE]
Hej :multi:
Ooooo...Dorka nam się zauroczyła :loveu::loveu::loveu:
Super :multi: Życzę udanej kolacji ;)
No i co do potraw to tak jak dziewczyny proponowały - jakaś lekka zapiekanka ,sałatki ;)
A tak wogóle to dzisiaj jest przecież Doroty ,więc wszystkiego naj naj z okazji imienin :p

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Doti :)

Wymyśliłaś już coś dobrego na tą kolację? :)[/QUOTE]

Właśnie zabieram się pomału do szykowania tej kolacji bo później muszę się zrobić na bóstwo:) Wymyśliłam że zrobię Cannelloni z farszem mięsnym:) Bo to będzie dosyć późna kolacja bo po 22 więc musi być coś w miarę lekkiego;)

Posted

[quote name='Doti1986']Właśnie zabieram się pomału do szykowania tej kolacji bo później muszę się zrobić na bóstwo:) Wymyśliłam że zrobię Cannelloni z farszem mięsnym:) Bo to będzie dosyć późna kolacja bo po 22 więc musi być coś w miarę lekkiego;)[/QUOTE]

No to fajnie:)tylko nie zapomnij jutro nam dać znać jak było;)