Borówka16 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Karolina ma rację co do zastrzyków , więcej robią szkody niż pożytku :shake: Znam osobiście przypadek kotki co jechała na tych zastrzykach cały czas i ropomacicze dostała :( Lepsza zdecydowanie jest sterylka. Hej Dorotka :loveu: Quote
*kleo* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 I ja się podpiszę pod tym co napisały dziewczyny. Po zastrzykach prędzej czy później suka dostaje ropomacicza, pytanie tylko po którym - pierwszym, piątym czy kolejnym z rzędu. Moim zdaniem lepiej wyciąć póki suka jest młoda i zdrowa, niż operować za kilka lat z ropomaciczem. No i koszt - kilka serii zastrzyków i uzbiera się cena sterylki. Quote
Marzena* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cześć Dorotko :) Zapraszamy na fotki do nas ;) Quote
dysia-u Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 wpadłyśmy powiedzieć cześć Mejsi też miała sterylke bo wet też zastrzyków nie radził Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hej Dorka :multi: I jak , będziesz ciachać Pixule ? :) Quote
Doti1986 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Jeszcze nie wiem... Dziewczyny mam takie pytanie hmm mam zaplanowaną na jutro kolację przy świecach z winkiem :) I doradzie mi co mogłabym na ta kolacje przygotować? Bo nie mam pomysłu:( Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ojejku ja na gotowaniu za bardzo się nie znam, może dziewczyny Ci podpowiedzą ;) mogę podać przepis na sałatki pokładowe dobre są i proste do zrobienia, ale to raczej coś na ciepło :p Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O fajnie że jesteś:)hmm..na kolacje powiadasz???może jakąś fajną sałatkę???? Quote
Doti1986 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 No właśnie się tak zastanawiam:) Bo to będzie późna kolacja tak kolo 22:) Dziewczyny poznałam fantastycznego człowieka, normalnie 2 połowa mojej duszy... Quote
tigrunia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doti1986']No właśnie się tak zastanawiam:) Bo to będzie późna kolacja tak kolo 22:) Dziewczyny poznałam fantastycznego człowieka, normalnie 2 połowa mojej duszy...[/QUOTE] Jejka Dorotka jak fajnie, że tak szybko Ci poszło :loveu: A na kolację.. hmm.. zapiekanka jakaś lekka, lasagne ? Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Doti poszło PW :) Szczęścia Ci życzę :) oby była udana kolacja ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doti1986']No właśnie się tak zastanawiam:) Bo to będzie późna kolacja tak kolo 22:) Dziewczyny poznałam fantastycznego człowieka, normalnie 2 połowa mojej duszy...[/QUOTE] No i bardzo dobrze!!!najlepszym lekarstwem na miłość jest druga miłość:) Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jee Doti sie nam zakochala to dlatego tak malo wpada na dogo i nie odwiedza kolezanek:cool3: Ty, ja tez bym chyba myslala nad tym menu caly dzien heheh Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 sama kolacja to może jakaś zapiekanka, ale jak kolacja ze śniadaniem hmhm...to juz problem Quote
Doti1986 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='dysia-u']sama kolacja to może jakaś zapiekanka, ale jak kolacja ze śniadaniem hmhm...to juz problem[/QUOTE] Nie wiem czy od razu zakochała ale zafascynowała na pewno:) Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doti1986']Nie wiem czy od razu zakochała ale zafascynowała na pewno:)[/QUOTE] Po przejściach nie tasz szybko Dorcia do zakochania co???ale bardzo dobrze że ktoś jest ,jest Ci teraz o niebo łatwiej!! Quote
Doti1986 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='agamewa']Po przejściach nie tasz szybko Dorcia do zakochania co???ale bardzo dobrze że ktoś jest ,jest Ci teraz o niebo łatwiej!![/QUOTE] Dokładnie zanim komuś znów serce oddam to się najpierw 100razy zastanowię czy oby jest tego wart żeby się nie rozczarować po raz kolejny:( Ale szczerze dziewczyny kurcze mam mieszane uczucia sama bo nie minęły uczucia do mojego byłego:( Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doti1986']Dokładnie zanim komuś znów serce oddam to się najpierw 100razy zastanowię czy oby jest tego wart żeby się nie rozczarować po raz kolejny:( Ale szczerze dziewczyny kurcze mam mieszane uczucia sama bo nie minęły uczucia do mojego byłego:([/QUOTE] Doti ale to normalne!!!ja z kolei straciłam szanse na nowy związek:(próbowałam się z kimś związać,ale w głowie miałam jeszcze byłego barana i jakoś tak nie mogłam?póżniej on wyczuł to i już zrezygnował ze związku zachowując tylko i wyłącznie przyjażń....a teraz kiedy już dojrzałam do czegoś więcej on z kolei traktuje mnie już wyłącznie jako koleżankę.. Quote
Borówka16 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doti1986']Jeszcze nie wiem... Dziewczyny mam takie pytanie hmm mam zaplanowaną na jutro kolację przy świecach z winkiem :) I doradzie mi co mogłabym na ta kolacje przygotować? Bo nie mam pomysłu:([/QUOTE] Hej :multi: Ooooo...Dorka nam się zauroczyła :loveu::loveu::loveu: Super :multi: Życzę udanej kolacji ;) No i co do potraw to tak jak dziewczyny proponowały - jakaś lekka zapiekanka ,sałatki ;) A tak wogóle to dzisiaj jest przecież Doroty ,więc wszystkiego naj naj z okazji imienin :p Quote
*kleo* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cześć Doti :) Wymyśliłaś już coś dobrego na tą kolację? :) Quote
Yoko2009 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Hej hej jak fajnie, ze znowu z nami jesteś Drotko:) jak tam sie udała kolacja przy świecach??? Pozdrawiam serdecznie i na kilka wakacyjnych fotek zapraszam:) Quote
Doti1986 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Doti :) Wymyśliłaś już coś dobrego na tą kolację? :)[/QUOTE] Właśnie zabieram się pomału do szykowania tej kolacji bo później muszę się zrobić na bóstwo:) Wymyśliłam że zrobię Cannelloni z farszem mięsnym:) Bo to będzie dosyć późna kolacja bo po 22 więc musi być coś w miarę lekkiego;) Quote
*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Doti1986']Właśnie zabieram się pomału do szykowania tej kolacji bo później muszę się zrobić na bóstwo:) Wymyśliłam że zrobię Cannelloni z farszem mięsnym:) Bo to będzie dosyć późna kolacja bo po 22 więc musi być coś w miarę lekkiego;)[/QUOTE] No to fajnie:)tylko nie zapomnij jutro nam dać znać jak było;) Quote
Recommended Posts