Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']Hey dziewczyny nie wiem kiedy wrócę na forum bo życie mi się załamało:-( Nie wiem co teraz ze sobą zrobić:-( Po 5 latach rozsypał się mój związek i rozstaliśmy się z moim M:-( Życie to daje w kość:-( Nie wiem kiedy będę miała możliwość pojawić się na forum bo mam takie przerwócone życie o 360 stopni że będę musiała sama do ładu ze sobą dojsć...[/QUOTE]
Dorotko nie bardzo wiem jak mam cię pocieszyć . Chciała bym ale nie umiem. Teraz to wydaje się trudne , ale poczekaj jakiś czas a wszystko nabierze innego wymiaru.Czas najlepiej robi na wszystko

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany... przykro mi strasznie...
Mam nadzieję że się jeszcze wszystko ułoży...
Ale gdyby rzeczywiście rozstanie było tak na prawdę, to pomyśl też z innej strony...- dobrze że nie mieliście jeszcze dzieci....
Wtedy byłoby naprawdę ciężko.....................

Posted

Cześć dziewczyny... Jestem i zyję ale jakoś chęci na cokolwiek brak... Widziałam się z moim M od czasu jego wyprowadzki i porozmawialiśmy sobie i doszliśmy do wniosku że to jednak będzie koniec naszego związku... Teraz musimy tylko przejść przez formalność:-( Ale powiem wam że poznalam chlopaka który przechodził dokładnie to samo co ja i bardzo mnie w tych momentach wspiera...

Posted

ojojoj:D proszę nie bić!:) dawno mnie nie było, ale już się poprawiam, obiecuję!:)) pozdrawiamy serdecznie! już nie tylko we dwójkę ale od maja w 3!:)

Posted

Hey dziewczyny juz troszeczkę lepiej powoli zaczynam układać sobie życie na nowo... Ale strasznie ciężko mi się odnaleść w tej sytucji... Ehh nie przypuszczalm nigdy jakie to może byc ciężkie...

Posted

Cześć dziewczyny:) Dajemy oznaki życia właśnie wróciłam z imprezy z przyjaciółka z dzieciństwa z która nie widziałyśmy się ponad dziesięć lat... Super spędzony wieczór:) zaczynam czuć że odżywam na nowo:)

Posted

[quote name='Doti1986']Cześć dziewczyny:) Dajemy oznaki życia właśnie wróciłam z imprezy z przyjaciółka z dzieciństwa z która nie widziałyśmy się ponad dziesięć lat... Super spędzony wieczór:) zaczynam czuć że odżywam na nowo:)[/QUOTE]
Cześć Dorota :loveu::loveu::loveu:
Super ,że u Ciebie coraz lepiej :p
Imprezki z przyjaciółmi są super ,szczególnie z tymi spotkanymi po latach :)
Jak będziesz Doti miała ochotę to zajrzyj do mnie na niecodzienne fotki :razz: