dysia-u Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Doti1986']Hey dziewczyny nie wiem kiedy wrócę na forum bo życie mi się załamało:-( Nie wiem co teraz ze sobą zrobić:-( Po 5 latach rozsypał się mój związek i rozstaliśmy się z moim M:-( Życie to daje w kość:-( Nie wiem kiedy będę miała możliwość pojawić się na forum bo mam takie przerwócone życie o 360 stopni że będę musiała sama do ładu ze sobą dojsć...[/QUOTE] Dorotko nie bardzo wiem jak mam cię pocieszyć . Chciała bym ale nie umiem. Teraz to wydaje się trudne , ale poczekaj jakiś czas a wszystko nabierze innego wymiaru.Czas najlepiej robi na wszystko Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej Dorotka ! Jak tam , kiedy do nas wrócisz kochana ? :( Quote
FREDZIU Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Cześć Dorotko odezwij sie do nas. Daj znać co u Ciebie:-( Martimy się:roll: Quote
chrupcia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Cześć Doti ! kiedy sie odezwiesz na dogo ? czekamy na Ciebie! Quote
FREDZIU Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Dorotko, przyszłam przewietrzyć galerię:lol:. Pozdrawiamy:lol: Quote
Yorkomanka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dorotko! Proszę mi tu wracać natychmiast:lol: Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Rany... przykro mi strasznie... Mam nadzieję że się jeszcze wszystko ułoży... Ale gdyby rzeczywiście rozstanie było tak na prawdę, to pomyśl też z innej strony...- dobrze że nie mieliście jeszcze dzieci.... Wtedy byłoby naprawdę ciężko..................... Quote
Doti1986 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Cześć dziewczyny... Jestem i zyję ale jakoś chęci na cokolwiek brak... Widziałam się z moim M od czasu jego wyprowadzki i porozmawialiśmy sobie i doszliśmy do wniosku że to jednak będzie koniec naszego związku... Teraz musimy tylko przejść przez formalność:-( Ale powiem wam że poznalam chlopaka który przechodził dokładnie to samo co ja i bardzo mnie w tych momentach wspiera... Quote
Borówka16 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hej Dorotko :multi: Wreszcie jesteś kochana :multi: A to może ten nowy chłopak ,to coś nowego dla Ciebie , jakaś nowa miłość ? Quote
chrupcia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Doti :multi: pojawiłaś się w końcu, myślałam że już całkiem zapomniałaś że jest nasz forum. Wszystko się ułoży nie martw się kochana! :calus: Quote
mTa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ojojoj:D proszę nie bić!:) dawno mnie nie było, ale już się poprawiam, obiecuję!:)) pozdrawiamy serdecznie! już nie tylko we dwójkę ale od maja w 3!:) Quote
Doti1986 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Hey dziewczyny juz troszeczkę lepiej powoli zaczynam układać sobie życie na nowo... Ale strasznie ciężko mi się odnaleść w tej sytucji... Ehh nie przypuszczalm nigdy jakie to może byc ciężkie... Quote
dagos1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dobrze słyszeć, że u Ciebie lepiej:multi:. Z czasem będzie coraz łatwiej. Zapraszamy na nowe fotki. Quote
karkakarka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 hej! Doti :) będzie dobrze - musi być :) Quote
chrupcia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cześć Doti :multi: będzie OK, trzeba czasu ;) Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Dorcia :loveu: Nie martw się ,powoli wszystko się ułoży ,ale na to potrzeba czasu... Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Doti :) . DObrze że lepiej już . Quote
*Agnieszka* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć,a widzisz już jest lepiej:)a będzie jeszcze!!!trzymaj się:)buziaki dla Pixuni. Quote
Doti1986 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Cześć dziewczyny:) Dajemy oznaki życia właśnie wróciłam z imprezy z przyjaciółka z dzieciństwa z która nie widziałyśmy się ponad dziesięć lat... Super spędzony wieczór:) zaczynam czuć że odżywam na nowo:) Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć Doti :multi: widzę że humor masz coraz lepszy - TAK TRZYMAĆ ! takie spotkania są najlepsze po latach :) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Doti1986']Cześć dziewczyny:) Dajemy oznaki życia właśnie wróciłam z imprezy z przyjaciółka z dzieciństwa z która nie widziałyśmy się ponad dziesięć lat... Super spędzony wieczór:) zaczynam czuć że odżywam na nowo:)[/QUOTE] Cześć Dorota :loveu::loveu::loveu: Super ,że u Ciebie coraz lepiej :p Imprezki z przyjaciółmi są super ,szczególnie z tymi spotkanymi po latach :) Jak będziesz Doti miała ochotę to zajrzyj do mnie na niecodzienne fotki :razz: Quote
Recommended Posts