Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hey dziewczyny nie wiem kiedy wrócę na forum bo życie mi się załamało:-( Nie wiem co teraz ze sobą zrobić:-( Po 5 latach rozsypał się mój związek i rozstaliśmy się z moim M:-( Życie to daje w kość:-( Nie wiem kiedy będę miała możliwość pojawić się na forum bo mam takie przerwócone życie o 360 stopni że będę musiała sama do ładu ze sobą dojsć...

Posted

No to bardzo smutna wiadomość :( ale nie daj się trzymamy kciuki za Ciebie ,daj sobie czas może to nie będzie tak i jeszcze wszystko się ułoży
Pozdrawiamy

Posted

Dorota i najważniejsze bądż tu z nami i zaglądaj jak najczęściej a my postaramy Cię jakoś wesprzeć na duchu!!!Pamiętaj inni mają jeszcze gorzej......ja też to przechodziłam:(i doskonale wiem co teraz czujesz..

Posted

W życiu bym się nie spodziewala bo wydawalo mi się że wszystko jest w porządku ale mój M był zawsze bardzo skryty i nigdy nie dawal po sobie poznać co mu w duszy siedzi aż w końcu sprawy zaszły za daleko i niestety.... Nic się już nie da zrobić... Teraz tylko trzeba się z tym pogodzić i jakoś dalej życ ale to dla mnie bardzo ciężkie... Bo jednak 5 lat to kawał czasu:-(

Posted

Przykra sprawa :-( Takie życie.. niestety :shake: Faceci są do bani.. :shake: Trzymaj się Dorotka, spędzaj dużo czasu z przyjaciółmi, wyjdź z domu! Nie zamykaj się i nie rozpaczaj bo to zupełnie nie ma sensu! Jesteśmy z Tobą!

Posted

Dorotko wysłałam Ci prywatna wiadomość, odczytaj i posłuchaj.
Napisałam ci mojego meila, napisz jak będziesz miała ochotę. Trzymaj się. PA.:loveu:

Posted

Hej Doti.

Be ma rację - nie zamykaj się sama w domu, tylko wyjdź do ludzi... wiem, że Ci ciężko, ale dasz radę.... Co nas nie zabije to nas wzmocni. ja sobie to zawsze powtarzam...
Trzymaj się!

Posted

Cześć dziewczyny taka pogoda u mnie paskudna ze depresja mnie łapie przez to wsyztko to az 4 kilo od niedzieli schudłam nie mogę spać, nie mogę jeść, żyć się nie chce:(

Posted

Hej hej
Doti głowa do góry i się nie daj depresji, jak to wszyscy mówią czas leczy rany i to prawda chociaż swego czasu w to nie wierzyłam. Ja 7 lat temu też przez to pzrechodziłam, zostałam sama z dwójką małych dzieci i nie wiedziałam jak dalej żyć. Powiem Tobie, a myślę, że dziewczyny, które również przez to przeszły potwierdzą, przenigdy nie można pokazać temu durnemu facetowi co to nie wie ile stracił, że jesteś załamana i jest Ci bez niego źle. Jak zobaczy, że za nim nie płaczesz i całkiem dobrze sobie radzisz to szlag jasny go trafi.
Pięć lat do kupa czasu ale całe zycie przed Tobą, w końcu młoda i piękna laska jesteś:)
Będzie dobrze Dorotko, masz śliczną sunieczkę, która zawsze będzie Ci wierna i bedzie z Tobą na dobre i na złe:)
Trzymaj się:)

Posted

Bardzo mądre słowa i tego Dorotko się trzymaj!!!Masz Pixunie,najwierniejszego przyjaciela na świecie,właśnie jej przyjażń jest na dobre i na złe!!!najprawdziwsza,bezinteresowna:)a czas rzeczywiście leczy rany!!Zobacz ile z nas takie rzeczy nie są obce,przykładem też jestem ja-zostałam sama z trójką dzieci,po 9 latach!!!!małżeństwa,musiałam sama przejść przez cały okres ciąży i porodu,bo mężowi zabawki w postaci dzieci i żony się znudziły i wolał inną młodszą,ładniejszą...no cóż trzeba było wziąć się w garść,zasisnąć zęby i iść do przodu,to wszystko rozgrywało się rok temu,rok to już dużo na zabliżnienie bolesnych ran,ale jak cofnę się wstecz pamięcią to bolało..ale przeszło!!!
Także Dorotko i Ty dasz radę-DASZ!!!Nie poddawaj się!!-powiedz sobie że jesteś dzielna,że dasz radę,a zobaczysz świat dla Ciebie jeszcze nabierze barw!!!Trzymaj się cieplutko!!!!

Posted

[quote name='Doti1986']Cześć dziewczyny taka pogoda u mnie paskudna ze depresja mnie łapie przez to wsyztko to az 4 kilo od niedzieli schudłam nie mogę spać, nie mogę jeść, żyć się nie chce:([/QUOTE]
Schudniesz jeszcze więcej.. ja chudłam jakieś 2 m-ce po rozstaniu z Ł :shake: Nic nie jadłam. W ciągu całego dnia zjadałam tylko jeden twarożek z miodem i tak przez całe 2 m-ce :shake: Pamiętam jeszcze ten smak zapijany herbatą bo nie chciało wchodzić :shake: Makabra i nie zazdroszczę Ci absolutnie :-( Ale pamiętaj.. po każdej burzy wychodzi słońce! Weź się może za jakąś optymistyczną książkę? Wybierz się do kina na jakąś komedię - ja ostatnio oglądałam "Pan i Pani Killer" na pewno jeszcze leci - polecam! :multi: CHociaż w takim nastroju to różnie bywa.. ja byłam na "Lejdis" z Ł w Walentynki.. bylam w podłym nastroju, wiedziałam, że rozstanie wisi w powietrzu i kiedy wszyscy na sali w śmiech ja w ryk :shake: Płakałam jak bóbr :oops: