*kleo* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [URL]http://img39.imageshack.us/img39/2659/pict8534.jpg[/URL] borsuk na urlopie czy na operacji plastycznej? :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='*kleo*'][URL]http://img39.imageshack.us/img39/2659/pict8534.jpg[/URL] borsuk na urlopie czy na operacji plastycznej? :evil_lol:[/QUOTE] Na drugim zdjęciu go widać w tle jak nieprzytomny leży ;) Quote
Pegaza Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Oj chcialabym sie ja tak wyspac...a dzis znow pobudka 7:20 panowie po rusztowaniach wchodzili wrrr rozczochrana? ja tam widze poczesaną Pixi :) Quote
Doti1986 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Cześć dziewczyny na weekend jedziemy do mamy :) Będziemy dopiero w niedziele wieczorem więc miłego weekendu życzymy:) Quote
*Jot* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Udanego weekendu życzę .Może foteczki porobisz? ;) Quote
*kleo* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Doti1986']Na drugim zdjęciu go widać w tle jak nieprzytomny leży ;)[/QUOTE] A faktycznie :evil_lol: Udanego weekendu życzymy :) Quote
iwa63 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy śliczną Pixunie -fotki śliczne jak zawsze Udanego weekendu życzymy Quote
Doti1986 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Już wróciłam:) Weekend się trochę przedłużył ale wypoczęłam:) Quote
chrupcia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Doti1986']Już wróciłam:) Weekend się trochę przedłużył ale wypoczęłam:)[/QUOTE] Cześć Doti:) jak już tak wypoczełaś to masz duzo energii na robienie i wstawianie zdjęć Pixuli;) ja też wypoczełam i od dziś zaczyna się znowu szkoła, ale w sumie się ciesze, bo mi sie troche nudziło:) Quote
Doti1986 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jakoś nie złożyło się ze zdjęciami bo nie wzięłam ze sobą aparatu jutro w domku coś popstrykam:) Quote
*Jot* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Hej! No nieładnie,nieładnie że fotek nie ma :mad: Tak liczyłam na zdjęcia weekendowe :diabloti: Quote
Karolina. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cześć Doti :) Chociaż ty jeszcze masz jedną Pixi, bo ja nie wiem co tu się na dogo dzieje, każdy sobie drugiego psa sprawia :eviltong: Pozdrów jedynaczkę :loveu: Quote
Doti1986 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Doti :) Chociaż ty jeszcze masz jedną Pixi, bo ja nie wiem co tu się na dogo dzieje, każdy sobie drugiego psa sprawia :eviltong: Pozdrów jedynaczkę :loveu:[/QUOTE] No widzisz:) Quote
Pegaza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Doti :) Chociaż ty jeszcze masz jedną Pixi, bo ja nie wiem co tu się na dogo dzieje, każdy sobie drugiego psa sprawia :eviltong: [/QUOTE] Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy... Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Pegaza']Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy...[/QUOTE] A jak się urodzą szczeniaki to psów będzie w domu więcej niż ludzi i wtedy to już niechybnie zacznę szczekać :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Pegaza']Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy...[/QUOTE] No tak, w sumie to chodziło mi drugiego yorka, ale trzeciego psa, racja ;) To w takim razie zanim Was dogonię, to minie trochę czasu... [COLOR=PaleTurquoise]chyba że wcielę w życie plan podprowadzenia Gracji małej Gracusi :evil_lol:[/COLOR] Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky'][COLOR=PaleTurquoise]chyba że wcielę w życie plan podprowadzenia Gracji małej Gracusi :evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol: Quote
*Jot* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='*kleo*']Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol:[/QUOTE] Karola migiem będzie u Ciebie bo ma helikopter....:eviltong: Quote
Karolina. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='*kleo*']Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol:[/QUOTE] A miałam napisać 'Klaudia nie czytaj tego posta' :diabloti: Ale jak już przeczytałaś, to powiem ci, że nie, nie mamy TAKICH yorków :eviltong: E tam kawał drogi, jakąś akcję się zorganizuje :loveu: Joli wpadł w oko Apuś, i z tego co pamiętam też blisko do niego nie miała, a jakoś pyk myk i Mini jest u niej :loveu: [B]Jolu[/B], no ba... helikopter, samolot, 15 minut i jestem u was :loveu: Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A jakie macie? :eviltong: Takich Graculków to u nas na pęczki, wszystkie Heldarowe yorki mają takie laleczkowe buzie ;) Quote
*Jot* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Joli wpadł w oko Apuś, i z tego co pamiętam też blisko do niego nie miała, a jakoś pyk myk i Mini jest u niej :loveu: [B]Jolu[/B], no ba... helikopter, samolot, 15 minut i jestem u was :loveu:[/QUOTE] No właśnie,jeśli dobrze pamietam to ponad 400km. I było myk i piękny Mini u mnie :loveu: No ja myślę,że do nas byś też zawitała :multi: Quote
Recommended Posts