Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*'][URL]http://img39.imageshack.us/img39/2659/pict8534.jpg[/URL] borsuk na urlopie czy na operacji plastycznej? :evil_lol:[/QUOTE]

Na drugim zdjęciu go widać w tle jak nieprzytomny leży ;)

Posted

[quote name='Doti1986']Już wróciłam:) Weekend się trochę przedłużył ale wypoczęłam:)[/QUOTE]
Cześć Doti:) jak już tak wypoczełaś to masz duzo energii na robienie i wstawianie zdjęć Pixuli;) ja też wypoczełam i od dziś zaczyna się znowu szkoła, ale w sumie się ciesze, bo mi sie troche nudziło:)

Posted

Cześć Doti :)
Chociaż ty jeszcze masz jedną Pixi, bo ja nie wiem co tu się na dogo dzieje, każdy sobie drugiego psa sprawia :eviltong:

Pozdrów jedynaczkę :loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Doti :)
Chociaż ty jeszcze masz jedną Pixi, bo ja nie wiem co tu się na dogo dzieje, każdy sobie drugiego psa sprawia :eviltong:

Pozdrów jedynaczkę :loveu:[/QUOTE]

No widzisz:)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Doti :)

[/QUOTE]

Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy...

Posted

[quote name='Pegaza']Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy...[/QUOTE]
A jak się urodzą szczeniaki to psów będzie w domu więcej niż ludzi i wtedy to już niechybnie zacznę szczekać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Chcialas napisac trzeciego hihi Klaudia ma juz dwa psy...[/QUOTE]

No tak, w sumie to chodziło mi drugiego yorka, ale trzeciego psa, racja ;)
To w takim razie zanim Was dogonię, to minie trochę czasu... [COLOR=PaleTurquoise]chyba że wcielę w życie plan podprowadzenia Gracji małej Gracusi :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][COLOR=PaleTurquoise]chyba że wcielę w życie plan podprowadzenia Gracji małej Gracusi :evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol:[/QUOTE]

Karola migiem będzie u Ciebie bo ma helikopter....:eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Kobito, a Wy tam w lubelskim yorków nie macie, żeby po małą Gracusię Ci się chciało wybierać? Nie żeby mi nie pasowało, ale to kawał drogi przecie :evil_lol:[/QUOTE]

A miałam napisać 'Klaudia nie czytaj tego posta' :diabloti:
Ale jak już przeczytałaś, to powiem ci, że nie, nie mamy TAKICH yorków :eviltong:
E tam kawał drogi, jakąś akcję się zorganizuje :loveu: Joli wpadł w oko Apuś, i z tego co pamiętam też blisko do niego nie miała, a jakoś pyk myk i Mini jest u niej :loveu:

[B]Jolu[/B], no ba... helikopter, samolot, 15 minut i jestem u was :loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Joli wpadł w oko Apuś, i z tego co pamiętam też blisko do niego nie miała, a jakoś pyk myk i Mini jest u niej :loveu:

[B]Jolu[/B], no ba... helikopter, samolot, 15 minut i jestem u was :loveu:[/QUOTE]

No właśnie,jeśli dobrze pamietam to ponad 400km. I było myk i piękny Mini u mnie :loveu:
No ja myślę,że do nas byś też zawitała :multi: