Reni Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzięki. :) Stawka jak na miedzynarodową skromniutka. Daj znać co dzisiaj jeśli możesz. :loveu: Quote
Libres Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 My wróciliśmy wczoraj z super wynikiem. Nasz piesek Jewel of Dream Liberi Gaias w wieku 11 m-cy w ciągu trzech dni zrobił Młodzieżowego Championa Litwy oraz zdobył tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Klubu Litwy. Quote
PANGEA Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Blue of Blues']:placz::placz: Kuchnia Patrycja że nie przeczytałam twego postu jak mój napisałam tak byłam załamana i dobita, że dopiero teraz koleżanka mi napisała na gg że masz a raczej miałaś transport bo teraz pewnie już jesteś po pierwszym dniu wystawy:( kurde ,że nie pomyslałam by do ciebie zadzwonić i zapytać ..teraz to już tylko :wallbash: Nic myślę w takim razie o październikowej co jest , tylko szkoda kasy jaka poszła na tę:( Trzymam mocno kciuki za powodzenie ,pozdrawiam i dziekuję :placz:[/quote] A widzisz Trzeba czytac forum :evil_lol: Szkoda, ze nei zadzwonilas PS AgataA bedzie wiecej fotek?? Interesuje mnie BOG VI Quote
PSYLLA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Czy stawkę posokowców bawarskich (Bavarų pėdsekiai) mógłby mi ktoś podać. Z góry ślicznie dziękuję :) Quote
Natalia_W Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 WItam :) Czy mogłabym kogóś prosić o podanie mi stawki SZNAUCERÓW MINIATUROWYCH PIEPRZ I SÓL??? Quote
Agatka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 to ja sie przychylam do prośby Natalii i poprosze jeszcze o miniki czarn, białe i jak ktos bedzie miał jeszcze cierpliwosc to cz-sr :)))) Quote
Agappe Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a ja bardzo proszę o stawkę i sędziów AKIT Quote
AnetaA Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [url]http://picasaweb.google.pl/bluemchen11/DzukijaSummer2009_Druskininkai_CACIB_07082009#[/url] [URL="http://picasaweb.google.pl/halszka35/WYSTAWACLUBOWABEAGLILITWA2009#"]Picasa Web Albums - halszka35 - WYSTAWA CLUBO...[/URL] [URL="http://picasaweb.google.pl/halszka35/DRUSKIENIKI7082009#"]Picasa Web Albums - halszka35 - DRUSKIENIKI 7...[/URL] [URL="http://picasaweb.google.pl/halszka35/ZDJECIAODKATRINY#"]Picasa Web Albums - halszka35 - ZDJĘCIA OD KA...[/URL] Quote
PANGEA Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 AnetaA A masz jeszcze jakies fotki bassetow Petitow?? Baaaardzo prosze na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wszystkie trzy byly moje :evil_lol: wiec kazde zdjecie sie przyda ..... no i oczywiscie.. Czy moge uzyc je na mojej stronce ???? Quote
AnetaA Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='PANGEA']AnetaA A masz jeszcze jakies fotki bassetow Petitow?? Baaaardzo prosze na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wszystkie trzy byly moje :evil_lol: wiec kazde zdjecie sie przyda .....[/quote] Chyba raczej więcej zdjęć nie mam... [quote name='PANGEA'] no i oczywiscie.. Czy mogę uzyc je na mojej stronce ????[/quote] Proszę bardzo - podpisz tylko fot.AnetaM. :lol: Quote
PANGEA Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='AnetaA']Chyba raczej więcej zdjęć nie mam... Proszę bardzo - podpisz tylko fot.AnetaM. :lol:[/quote] Bardzo dziekuje. Oczywiscie podpisze Szkoda, ze nie masz wiecej :( Myslalam, ze obfocilas wybor BOG w piatek :-( Quote
Jogurt Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja mam przecież Eryka na grupie ;) postaram się wysłać Ci jutro jak tylko dorwe komputer z czytnikiem kart :diabloti: Quote
Natalia_W Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A ja was baaaaaardzo proszę o stawkę [b]Sznaucerów Miniaturowych pieprz i sól !!![/b] będę ogromnie wdzięczna... :) :) :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Agappe']a ja bardzo proszę o stawkę i sędziów AKIT[/quote] [B]Agappe,[/B] przecież podałam stawki w naszym topiku wystawowym :lol::lol::lol: Quote
PANGEA Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Jogurt']Ja mam przecież Eryka na grupie ;) postaram się wysłać Ci jutro jak tylko dorwe komputer z czytnikiem kart :diabloti:[/quote] ooooooo :klacz::klacz::klacz: Masz kontakt z netem :laola: Masz kontakt z netem:laola:Masz kontakt z netem:laola: To w takim razie czekam na fotki :evil_lol: I pamietaj o "wesolym cmentarzu" i Nieborowie :evil_lol: Quote
Różyczka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [B]Agatka[/B] i [B]Natalia_W[/B] spytajcie na sznaucerach, bo widziałam w katalogu osoby od "nas" jak oglądałam ;). Quote
Jogurt Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='PANGEA']ooooooo :klacz::klacz::klacz: Masz kontakt z netem :laola: Masz kontakt z netem:laola:Masz kontakt z netem:laola: To w takim razie czekam na fotki :evil_lol: I pamietaj o "wesolym cmentarzu" i Nieborowie :evil_lol:[/QUOTE] Nie ciesz sie tak szybko :evilbat: mam komputer, mam aparat ale ni cholery nie da sie jednego z drugim połączyć :diabloti: więc albo poczekaj aż mój laptop wyzdrowieje :cool3: albo przedzwon jak będziesz jechać do lewiatana to podejde i przyniose Ci kartę z aparatu:evil_lol: Quote
Viki1 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Aneta A. dziękuje za obszerną fotorelacje z ringu moich ulubionych rodków.:multi: Czy mogę prosić o relację z drugiego dnia? ;) Quote
PANGEA Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Jogurt']Nie ciesz sie tak szybko :evilbat: mam komputer, mam aparat ale ni cholery nie da sie jednego z drugim połączyć :diabloti: więc albo poczekaj aż mój laptop wyzdrowieje :cool3: albo przedzwon jak będziesz jechać do lewiatana to podejde i przyniose Ci kartę z aparatu:evil_lol:[/quote] No to jak do poniedzialku nie odzyskasz laptopa, to Cie nawiedze :diabloti: Narazie wyjezdzam na kolejna wystawe :eviltong: na 3 dni :evil_lol: Quote
Recommended Posts