bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Dobry wieczór[/COLOR]:hand:[/quote] Cześć wieczornie ;) Widzieliście zdjecia Cezara ? :razz: Są na stronie 159 i 160, jakby co :cool3: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wpadamy z rewizytą :hand: Cezusiek śliczny :loveu::loveu::loveu: Super wygląda spiąc w pozycji żaby :evil_lol:. To czekamy jutro na foty. Pozdrawiamy. Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Minerva']Wpadamy z rewizytą :hand: Cezusiek śliczny :loveu::loveu::loveu: Super wygląda spiąć w pozycji żaby :evil_lol:. To czekamy jutro na foty. Pozdrawiamy.[/quote] Cześć super , że wpadliście :multi: Dziękuje bardzo , mamy nadzieję , że będziecie wpadać ;) Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Będziemy, będziemy tylko foty musza być :evil_lol:. Jak nie będzie to w sumie też będziemy wpadać, chociażby życzyć dobrej nocy :sleep2:. Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Minerva']Będziemy, będziemy tylko foty musza być :evil_lol:. Jak nie będzie to w sumie też będziemy wpadać, chociażby życzyć dobrej nocy :sleep2:.[/quote] To super :multi: Właśnie dobrej nocy też życzymy :sleeping: [quote name='mineralna_']cześć wieczornie :multi:[/quote] Cześć :loveu: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Pestka']Wy już śpicie?[/quote] Niee. :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']Niee. :evil_lol:[/QUOTE] Ja zaraz chyba się zbieram, bo mam zamiar wstać 6.30 :cool3: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Pestka']Ja zaraz chyba się zbieram, bo mam zamiar wstać 6.30 :cool3:[/quote] Czemu tak wcześnie?! :crazyeye: Quote
sunshine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Pestka']Ja zaraz chyba się zbieram, bo mam zamiar wstać 6.30 :cool3:[/quote] ojojoj zły pomysł:diabloti:. Nawstajesz się jeszcze do szkoły:cool3: Co tam u Cezusia nocką?:razz: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='sunshine']ojojoj zły pomysł:diabloti:. Nawstajesz się jeszcze do szkoły:cool3: Co tam u Cezusia nocką?:razz:[/quote] Właśnie nawstajesz , wykorzystaj sobie ten czas na dłuugi sen tak , jak ja . :D Nie chcę się chwalić , ale tera wstaję około 11 :oops: U Cezusia dobrze , położył się na moim wyrku i śpiula :loveu: Jak aniołek :angel: A Shirka ?? :razz: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']Właśnie nawstajesz , wykorzystaj sobie ten czas na dłuugi sen tak , jak ja . :D Nie chcę się chwalić , ale tera wstaję około 11 :oops:[/quote] Pozwolisz, że wezmę z Ciebie przykład i nie będę wstawała o 6 by hostować foty :roll: :evil_lol:. Quote
Pestka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']Czemu tak wcześnie?! :crazyeye:[/QUOTE] W ramach przyzwyczajanie się do wczesnego wstawania ;) Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Minerva']Pozwolisz, że wezmę z Ciebie przykład i nie będę wstawała o 6 by hostować foty :roll: :evil_lol:.[/quote] Nie , bo nie zdążysz :diabloti: [quote name='Pestka']W ramach przyzwyczajanie się do wczesnego wstawania ;)[/quote] Aha.. :evil_lol: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']Nie , bo nie zdążysz :diabloti:[/quote] Hmm...Biorąc pod uwagę, że będzie ok. 10 fot, może nawet i nie to zdążę ;). Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Minerva']Hmm...Biorąc pod uwagę, że będzie ok. 10 fot, może nawet i nie to zdążę ;).[/quote] Tylko 10 !? :crazyeye: Mało!!!!!! :angryy: I to ma być dużo ?! :angryy: Kobieto leć z ranka na spacer dopóki nie wstanę :razz: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 My zaraz idziemy na Tv oglądać :cool3: Cezuś bardzo chętnie ze mną ogląda :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Okej branoc wszystkim.! :sleeping: Na tv idziemy z Cezarkiem :evil_lol: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']My zaraz idziemy na Tv oglądać :cool3: Cezuś bardzo chętnie ze mną ogląda :evil_lol:[/quote] Kino nocne? :evil_lol: A co oglądacie? Może też się skuszę :roll:. A tak w ogóle to ja z ranka śpię. Na prawdę, czy psy to nie mogą wziąć aparatu i same sobie fotek porobić :shake::evil_lol:. Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Minerva']Kino nocne? :evil_lol: A co oglądacie? Może też się skuszę :roll:. A tak w ogóle to ja z ranka śpię. Na prawdę, czy psy to nie mogą wziąć aparatu i same sobie fotek porobić :shake::evil_lol:.[/quote] Nie wiem , co ale coś skombinujemy :diabloti: Poszukamy i napewno coś fajnego się znajdzie :evil_lol: PaPa :loveu: Też tak sobie myślałam , ale chyba nie umieją :evil_lol::evil_lol: Bo mi też czasem się focić nie chcę , ale cóż zrobić , jak dogomaniacy chcą zdjęcia :roll: Dobra to branoc.! ;) Quote
sunshine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bianka19']Nie wiem , co ale coś skombinujemy :diabloti: Poszukamy i napewno coś fajnego się znajdzie :evil_lol: PaPa :loveu: Też tak sobie myślałam , ale chyba nie umieją :evil_lol::evil_lol: Bo mi też czasem się focić nie chcę , [SIZE=4][B]ale cóż zrobić , jak dogomaniacy chcą zdjęcia :roll:[/B][/SIZE] Dobra to branoc.! ;)[/quote] Otóż to! :evil_lol: Dobranoc :razz: Quote
Recommended Posts