marcind Posted August 11, 2003 Posted August 11, 2003 Kto sie wystawia a kto towarzysko???? My debiutujemy w szczeniakach :) Quote
AniaN Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 A my się wystawiamy już w "championach" !!! Quote
Sajko Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 zaden Gosc tylko ja 0X nawet mnie nie spytalo o logowanie tylko wyslalo wiadomosc. Tak czy inaczej szaleje na Klubowce bo to 1km od mojego domku 8) Quote
Sajko Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 Bo moj mis ma idealny charakter, ale troche zbyt dlugi ryjek, dlugie uszy, dlugie nogi i generalnie nie lubi takich imprez- znaczy spi na nich slodko jak aniolek zamiast prezentowac sie jak obronca rzymskich legionow :cool2: ale przyjde ogladac inne moloski- Aniu jak Twoj champion bedzie widnial w katalogu, to sie Wam przyjrze 8) Quote
SAIDA Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 NO MY SIE ZASTANAWIAMY BO OSTATNIM RAZEM TO SAIDA NIE PRZYPADŁA DO GUSTU PANI BOGUCKIEJ :-? Quote
Sajko Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 Saida, no medalu nie miala, ale wybitnie obiecujacy dostala!!! (z tegoco mnie moja stara pamiec nie myli :lol: ) a przynajmniej towarzysko??? Quote
AniaN Posted August 13, 2003 Posted August 13, 2003 To, że raz jej nie przypadła do gustu, nie znaczy, że tym razem też tak będzie. Nas sędziuje "dentysta" Mrugasiewicz. Quote
SAIDA Posted August 13, 2003 Posted August 13, 2003 postanowilismy ja zgłosic jednak a co tam po srebrze w Sopocie nic mi nie zepsuje humoru nawet jesli nie pójdzie dobrze to przynajmniej sie spotkamy :angel: Quote
AniaN Posted August 13, 2003 Posted August 13, 2003 Ja się chętnie z Wami spotkam, ale moja Lodźka jest wyjątkowo nietowarzyską suką !!! Quote
JotHa Posted August 22, 2003 Posted August 22, 2003 To powyzej, to bylam ja, tylko mnie widac nie zalogowalo. Asia i moloski Quote
paczuha Posted September 13, 2003 Posted September 13, 2003 :D Byłyśmy na klubówce, to był nasz wspólny debiut w klasie młodzieży:) Sędziowała Pani Matuszewska. Moja sunia Kofi ( ca de bou) nie bardzo chciała zębicha pokazywac, ale ciągle nad tym pracujemy ku jej wielkiemu niezadowoleniu :) Myślę, że jak na pierwszy raz druga lokata nie jest zła. Jak myślicie ? Quote
Recommended Posts