Gosia & c.o. Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Z nieukrywaną przyjemnością informuje iż moja bardzo długo oczekiwana panienka jest od wczoraj razem z nami :multi::multi: Tym, którzy jeszcze nie wiedzą przedstawiam... [I][B]Top Suka w Kanadzie 2006, Wielokrotna Zwyciężczyni Grupy Non-Sporting oraz lokat w tejże grupie, Canadian Champion[/B] [/I][SIZE=4]TRU BLU BOSTON CREAM PIE [/SIZE][SIZE=3]a po domowemu poprostu "Bhu" :loveu:[/SIZE] [url]http://www.showhandling.pl/news/2008/lipiec_sierpien/bhu.jpg[/url] [SIZE=4] [/SIZE]Bhu została sprowadzona z Kanady z myślą, by stać się bazą hodowli Six Stars oraz by kontynuować program hodowlany przez lata #1 hodowli w Kanadzie [I]TRU BLU[/I] Neila i Wendy Graves. Hodowla ta przeszła już na emeryturę, a ja jestem zaszczycona możliwością posiadania ostatniej ich suki hodowlanej. Nasza dziewczynka zaaklimatyzowała się idealnie i wniosła ogromną radość do naszego domu. Mam nadzieję, że chwale się nią tutaj pierwszy, ale nie ostatni raz... Quote
martyna. Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wielkie gratulacje :loveu::multi: Mam nadzieje, że będę mogła zobaczyć ją na żywo i życze, by spełniła Twoje marzenia i plany:) Quote
Recommended Posts