coronaaj Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 =wtatara;[IMG]http://images37.fotosik.pl/181/ecc2e0f25120e992med.jpg[/IMG] Pixunia załapała się do wózeczka Meksykanów :loveu:Pixunia ksiezniczka:cool3: wyglada wspaniale...:evil_lol:Pakus z wozka wyskakuje ale bede trenowac bo na lotnisku to lepszy wozek niz torba...dla pieskow..:lol::lol:mam trudnosci z wejsciem na 1 strone , rozciaga obraz ...ale moze to wina Dogo...tylko tutaj..zdjecie mialo bys skomentowane nie te ale te piekne..:lol: Quote
t_kasiek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no śliczne zdjęcia !!!! Też postaram się jakoś wkrótce dodać swoje :) Quote
coronaaj Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 =t_kasiek;no śliczne zdjęcia !!!! Też postaram się jakoś wkrótce dodać swoje :) :cool3:Ja tez uwazam, ze foty kapitalne ale 1 strone dalej rozciaga i trudno mi komentowac...ja tez mam sporo ale dalej w aparacie...no beda pozniej..:shake::shake:cos wolna jestem:mad::mad: Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cudne kurduple:loveu::loveu::loveu: Zolte szelki mnie powalily:evil_lol: Quote
wtatara Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no bo jak się pracuje w transporcie...nie ma czasu na wklejanie zdjęć. Cioteczka jak dostanie wolne od psiaków to wklei. Sprzęt już ma , juśz się nauczyła wklejać. Tylko trochę chęci. Sama chętnie zobaczę. A Ty Kasiu to masz najwiecej czasu, fotki juz dawno powinny byc na swoim miejscu Quote
wtatara Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Erazm']Cudne kurduple:loveu::loveu::loveu: Zolte szelki mnie powalily:evil_lol:[/quote] te szeleczki są takie śmieszne, bardzo pasują do tych małych diabełków Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sama bym takie kupila, czerwone sie przejadly Quote
coronaaj Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 =Erazm;Cudne kurduple:loveu::loveu::loveu: Zolte szelki mnie powalily:evil_lol: :crazyeye::crazyeye:Kolorkow to mamy do wyboru; nieb, czerwone, rozowe, etc..:evil_lol::evil_lol: :cool3:Moja Mama wiedenka myslala, ze z Austri przywiozlam..:evil_lol::evil_lol:wszystko polskie z W-wy:shake::shake:takich ladnych, tanich u nas nie ma chyba, ze z katalogu:mad::mad:cale schronisko mozna obkupic za cene jednych:diabloti::diabloti: Quote
coronaaj Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 =Erazm;Sama bym takie kupila, czerwone sie przejadly :multi:Sklep na Czerniakowskiej dla Yorkow , drugi gdzies na Powsinskiej...:razz: :crazyeye::crazyeye:A wozek to ciebie nie powalil, nawet Amerykanow na lotniskach szokuje,:shake::shake:a amerykanski...:evil_lol::evil_lol:bardzo wygodny z psiakami szczegolnie przy kontroli :mad::mad: Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A ten wozek sie sklada? Mozna go zabrac na poklad? Wozek by sie baaaardzo przydal Yoorek jest grzeczny, Suzy nie chodzi byloby bosko. Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tak, tak , wózeczek się składa, jest bardzo praktyczny Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zdradzcie gdzie mozna go kupic:modla::modla::modla: Quote
coronaaj Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Erazm']Zdradzcie gdzie mozna go kupic:modla::modla::modla:[/quote] :cool3:Ja kupilam z katalogu ale widzialam duzo tanszy w sklepie dla zwierzat Pets Mart w USA, tam byl 79USD, ja chyba zaplacilam ponad 130..moze maja website [URL="http://www.petsmart.com"]www.petsmart.com[/URL] Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dzieki wielkie, pedze obejrzec, w Wiedniu nie udalo mi sie znalezc naprawde ciekawego sklepu dla zwierzat, super wypas widzialam w Londynie, ale wozkow nie bylo:cool3: Cokolwiek kupie i tak trzeba zaplacic clo:roll: Quote
Asior Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Erazm, ten wózek wygląda jak zwykła parasolka, tylko ma taką jakby moskitiere zapinaną, zeby zwierz nie uciekał ;) Skałada się też jak zwykła parasolka Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jest boski, ale szelki zolte na maluchach daja czadu Quote
coronaaj Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Erazm']Dzieki wielkie, pedze obejrzec, w Wiedniu nie udalo mi sie znalezc naprawde ciekawego sklepu dla zwierzat, super wypas widzialam w Londynie, ale wozkow nie bylo:cool3: Cokolwiek kupie i tak trzeba zaplacic clo:roll:[/quote] :cool3::cool3:Jak pojedziesz z psem kupic wozek to nie zaplacisz.:lol::lol: :crazyeye:Pamietaj , lecisz samolotem , tym wozkiem podjezdzasz jak matki z dzieckiem, przed 1 klasa, wchodzisz bez kolejki do samolotu:crazyeye::crazyeye: wozek zostawiasz przed samym wejsciem , wystawiaja ci po wyjsciu z samolotu w rekawie...:shake::shake::shake: Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Hihi, ciekawe tylko co moj TZ powie na moj pomysl:snipersm:, ale jak pomysle, ze byloby mi wygodniej:roll: Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no to kupuj, jak zobaczy to już będzie po fakcie Quote
t_kasiek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 No a mnie dziś doszły słuchy, że Pako rzadzi w domu....czy to prawda ?? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no to fajnie, jak tak dalej pójdzie to wyrośnie na psa obronnego . Pakuś chociaż malutki słychać i widać go wszędzie tu szczeknie, tu podskoczy. Cioteczka będzie bezpieczna i te dwa jego przyszywane braciszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pakuś teraz na czyszczeniu ząbków a braciszki się kąpią. Pakusia wykąpał wujek Janek i jest czyściutki Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pakus na sto procent bedzie rzadzil, to widac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 jest to piesek , którego jest pełno wszędzie. Dowiedziałam się dzisiaj ze ślicznie zarasta .Od środy bardzo duzo zarósł.Powiedziała to osoba , która go widziała w srode i dzisiaj. Cioteczka Ala widzi go codziennie to nie zauważa. Musimy ją zmusic do porządnego zdjęcia Pakusia Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja wkleję ze srody i czwartku gdy gościł u mnie a cioteczka Alicja teraz i porównamy Quote
Recommended Posts