Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robimy - zaraz będę robić. Ale najpierw szukam miejsca dla szkraba przynajmniej na kilka dni- trzeba go odrobaczyć i pokazać weterynarzowi ewentualnie "zaszczypać", choć ostatnio wet mi zalecał, aby najpierw szczeniak trafił do nowego domu a potem był szczepiony. Podobno tak bezpieczniej.
Czekam do wieczora, bo puściłam też informację pocztą pantoflową i jakieś nadzieje na tymczas są. Ale dopóki się nie potwierdzą wstrzymuję się z ogłaszaniem.

Posted

selenicereus gdyby już była jakaś totalna katastrofa z DT to dzwoń...do schronu go nie można władować, za mały jest!

a ogłoszenia myślę, że mogą być wprzód, nie? i tak potrzebna będzie selekcja chętnych...

Posted

Piesek jest w Sopocie. Może zostać do jutra (a z rozmowy wnioskuję, że kilka dni też weszłoby w grę). Z tym, że zdaje się, że państwo mieli jakieś wyjazdowe plany i psiak im nieco skomplikował życie, ale nie chcą się na siłę byle jak go pozbywać. Do schroniska nie odwiozą, w byle jakie ręce oddawać nie chcą, ani tez nie chcą go skazywać na tułaczkę z rąk do rąk. Czekam na potwierdzenie jakiegoś dłuższego tymczasu - do momentu wydania do DS.