Cardi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Kto się wybiera?? Z jakimi psiakami jedziecie?? Quote
Cardi Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Przy okazji mam pytanie :D jak pies jest Ch PL to gdy zdobedzie CAC na Lotwie staje sie automatycznie Ch LV tak?? Czytalam na stronie Lotewskiego Zwiazku ze od razu na wystawie dostaje sie rozetke i dyplom na Ch LV, trzeba im tylko do zgloszenia zalaczyc ksero rodowodu i championatu. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia związane z Championatem Lotwy?? Quote
orsini Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 ja bym chciala,ale nie mam jak:(((( Fuka a moze z przystankiem w Olsztynie bys chciala?:))))tylko,ze chyba juz termin minal zgloszen czy nie? Quote
Cardi Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 termin minal 11 lutego :( Wiec juz za pózno :( Quote
Fuka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='orsini']ja bym chciala,ale nie mam jak:(((( Fuka a moze z przystankiem w Olsztynie bys chciala?:))))tylko,ze chyba juz termin minal zgloszen czy nie? jak znam zycie - daloby sie moze cos wytargowac... ale ta forsa cholerna... Orsinii - dzieki za propozycje - uważaj, bo będę pamietac :D Quote
orsini Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='orsini']ja bym chciala,ale nie mam jak:(((( Fuka a moze z przystankiem w Olsztynie bys chciala?:))))tylko,ze chyba juz termin minal zgloszen czy nie? jak znam zycie - daloby sie moze cos wytargowac... ale ta forsa cholerna... Orsinii - dzieki za propozycje - uważaj, bo będę pamietac :D spoko zapraszam:)))) Quote
Cardi Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 mnie tylko zastanawia jedno.............na cala pierwsza grupe przewidziano jedngeo sedziego!! A to przeciez bedzie duza wystawa , nawet w Polsce na malych krajowkach ON sa na odzielnym ringu.......Jak oni chca to zrobic??!! :o Quote
Recommended Posts