Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właściwie bez zmian, co oznacza, że dobrze.

Zauważyłam, że po zabiegu Puszek potykając się o miski z jedzeniem, nie przechodzi koło nich obojętnie tylko...wcina :) za prawie każdym razem :multi:
Kiedyś jadł raz, dwa razy dziennie - teraz skubnie jedzenie prawie za każdym razem ;) Może wreszcie przytyje...

Czy możecie mi pomóc zaczać go ogłaszać ? Będę wdzięzna. Niestety, w rozpieszczeniu psów, uczeniu ich spania w łóżku i włażeniu ludziom na głowę jestem dobra, ale ogłoszenia....:shake:

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może przytyje ,byle nie za dużo.
Po kastracji i sterylizacji lub się zwiększyć apetyt, tak że łatwo zwierzaka zatuczyć.
Czyli Puszek szuka domku?
Odnowię ogłoszenia, które kiedyś zrobiłam.

Posted

Bede bardzo wdzieczna za ogloszenia. No szuka szuka, tylko szuka tego idealnego! Watpie, zeby ktokolwiek sie zglosil. Ludzie nie widza co traca biorac zdrowe, sliczne, male szczeniaczki a nie starszego, slicznego niewidomego Pysia :loveu:

Watpie zeby jeszcze przytyl. Je tyle co je, ale kosci dalej czuc. Widocznie taki jego urok....

Posted

Pysiek to pies, który z kilkoma osobowościami. Raz jest szczeniakiem, raz staruszkiem, który nie ma siły chodzić.

Wychodzę z nim na spacer: kroczy dumnie, wręcz kłusuje! Ogon i uszy postawione! Normalnie młodziak!Leci leci... siku, kupa i ...to ma być koniec spaceru? o Nie! Więc zaczynam z nim chodzić (moja suka potrzebuje ruchu, więc biega a my spacerujemy).

Nagle ogon opusczony... uszy położone... Cóż, czas na rączki :cool3: It ak to wygląda. Spacer z nim na rączkach to czysta przyjemność bo tak wspaniale się przytula i idealnie układa w ramionach. Słodziak! :loveu:

Już nie taki słodziak, jak nie wiadomo dlaczego ale od czasu do czasu zdarza mu się siknąć w mieszkaniu! Na cały, długi okres pobytu u mnie zrobił dwa razy kupę (raz, po przyjeździe, drugi raz niedawno, też nie wiem czemu)

Na spacerze kupy robi....trzy :crazyeye: jest gigant! Mężczyzną prawdziwym jest oczywiście wciąż, interesuje go lizanie...zboczeniec!

Zmienię zatem tytuł wątku bo ogłoszenia są pilnie potrzebne!

Posted

[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Wklejam tekst do ogłoszeń. Nie wiem czy dobry, prosze o ewentualne poprawki. Zdjęcia chyba ok.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Będę wdzięczna za pomoc w ogłoszeniach! Dziękuje :)[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial Narrow]Miał dom, miał swój własny kąt. Miał człowieka, który go kochał. Był szczęśliwy. Urósł, zestarzał się, stracił wzrok. Wylądował na ulicy. Starszy niewidomy kanapowiec pośród wielu niebezpieczeństw: jeżdżących samochodów, złych ludzi, którzy kopniakiem pozbywali się problemu.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial Narrow]Szczęście w nieszczęściu trafił do schroniska, do malutkiej klatki, z racji jego malutkiego wzrostu. Nie wiedział co się dzieje, nikt mu nie powiedział. Bo przecież zobaczyć sam nie potrafi![/FONT][/COLOR][/B]

[CENTER][B][COLOR=red][FONT=Arial Narrow]Tysiące głosów, wrzasków, krzyku: ZGINIESZ TU! ZOSTANIESZ DO ŚMIERCI! codziennie wokół niego. Codziennie głosy: o jaki ładny puchaty piesek. Niewidomy? E, to nie chcemy. W dodatku "stary" 9 letni![/FONT][/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=red][FONT=Arial Narrow]Nie może zrozumieć dlaczego nikt go nie chce. Nie jest pieskiem problemowym. Wychodzi na spacerki, krótkie bo takie są mu potrzebne. Na spacerach wiecznie merda ogonkiem, taki jest szczęśliwy. Nie zaczepia innych psów, nie potrzebuje psiego towarzystwa. Potrzebuje człowieka, potrzebuje czułości, spokoju i miejsca w Twoim sercu. To wiecznie malutki, kochany SYNEK, który wtula się w człowieka i dziękuje za uratowanie mu życia.[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[/CENTER]

[CENTER][B][COLOR=red][FONT=Arial Narrow]Puszek jest po zabiegu kastracji i czyszczeniu ząbków. Na odzyskanie wzroku nie ma szans…[/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue][FONT=Arial Narrow]Niech ktoś opowie mu świat…[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]

[CENTER][B][COLOR=black][FONT=Arial Narrow]W chwili obecnej Puszek przebywa w DT, który zastrzega sobie wybór najlepszego domu stałego.[/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=black][FONT=Arial Narrow]Kontakt [EMAIL="[email protected]"][COLOR=black][email protected][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=black][FONT=Arial Narrow]0 501 226 939[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/2124/35097531.jpg[/IMG]

[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/1591/52921775.jpg[/IMG]

[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/851/61771954.jpg[/IMG]

Posted

BArdzo wielkie dzięki!

A to fakt, ze wygląda jak szczeniak. Wszyscy tak myślą i pytają się czy urośnie. Jak mówie, ze niewidomy i ma 9 lat to gratuluja ze go wzielam ale chetni nie sa :(

Dobrze mówiłam, że synuś ma u mnie tymczas dożywotni :cool3: bo coś czuję, ze trudno będzie z adopcją...

Posted

[quote name='siekowa']Linka do profilu seniorów dałam wcześniej, a zdjęcie Pusia jest tu [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/3/196"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote]
Cioteczka siekowa szybsza od przeciagu:p/tak myslałam,ze to ty:razz:/.

Posted

BYł jeden telefon. TO efektywność Naszej Klasy!

Niestety Pysiek nie nadaje się do domu z innym psem. Psy, nawet te najłagodniejsze wyczuwają u niego słabość i gryzą go...

Pani, która dzwoniła chce starszą mała bide. Tu jest wątek dla niej:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-psiego-staruszka-staruszki-146655/#post12980162[/URL]

jak macie jakieś takie cos podobne do Pysia no to fru z nimi na wątek :cool3:

Posted

[quote name='Madallena']BYł jeden telefon. TO efektywność Naszej Klasy!

Niestety Pysiek nie nadaje się do domu z innym psem. Psy, nawet te najłagodniejsze wyczuwają u niego słabość i gryzą go...

Pani, która dzwoniła chce starszą mała bide. Tu jest wątek dla niej:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-psiego-staruszka-staruszki-146655/#post12980162[/URL]

jak macie jakieś takie cos podobne do Pysia no to fru z nimi na wątek :cool3:[/quote]
No widzisz:razz:podrzuce watek dziewczynom:lol:

Posted

Przyznaję się. Trochę się przeraziłam na samą myśl, że ktoś się nim zainteresował :oops: ...
są jednak pewne warunki, które DS musi spełniać...to nie to, że poprzeczkę stawiam wysoko ;)

Posted

[quote name='Madallena']Przyznaję się. Trochę się przeraziłam na samą myśl, że ktoś się nim zainteresował :oops: ...
są jednak pewne warunki, które DS musi spełniać...to nie to, że poprzeczkę stawiam wysoko ;)[/quote]
Tia:cool1: