iberia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 poproszę informacje o tej Pani. Na co zwraca uwagę!! Quote
Irviers Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jest bardzo dokładna. Wystawa dla niej to konkurs pięknosci dlatego pies musi byc perfekcyjnie przygotowany (" jak laleczka") i pokazany. Quote
gidelskie-psy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Lubi psy o ładnym ruchu i dużym wykroku :lol: Quote
Olka_Olga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 z tego co wiem, to Magdalena jest swietna handlerka. byla na Crufts jako reprezentantka. lubi jak handler dobrze wystawia i ma dobry kontakt z psem. nie wiem dokladnie na co zwraca uwage...:oops: a chodzi o Anie czy o MAGDALENE bo sie pogubilam Quote
kika004 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Raz byłam przez nią oceniana w Sopocie, Było super polecam tą wystawę. Swietna organizacja. ;) Quote
AlaNowak Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Olga- Magdalena Kozłowska to chyba nie ten wiek na JH:cool3: Nawet kilk lat temu Quote
sylwia i boksery Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='boksiedwa']Lubi liczyć zęby, nawet u bokserów :D[/quote] Tak było zaraz po egzaminie rozszerzającym na boksery-później już nigdy p.Kozłowska tego nie powtórzyła :shake: Ogólnie fajna sędzina-jak będę miała możliwość pojechania do niej,to skorzystam z przyjemnością :lol: Quote
Olka_Olga Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ala- wlasnie wiem, to pytam czy ania albo magda:eviltong: Quote
jotabe Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ostatnio (18.05) Pani Kozłowska sędziowała stafiki i na dogo sa zdjecia. Według mojej oceny - fachowa, sprawiedliwa, życzliwa, nie karci lecz doradza, potrafila stworzyc na ringu miłą atmosfere współpracy. Faktycznie zwraca uwagę na ruch psa, chyba woli stafiki te o drobniejszej budowie od tych bardziej krępych, zwracała uwage, zeby pies nie byl utuczony. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A czy pani Kozłowska sprawdza budowę psa[obmacuje]? Quote
haker11 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']A czy pani Kozłowska sprawdza budowę psa[obmacuje]?[/quote] Przyłączam się do pytania czy ta pani obmacuje psiaki?;) Quote
Elitesse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 obmacuje :eviltong: nawet sznaucery srednie kazala sobie na stolik ladowac :crazyeye::crazyeye: Quote
Smile of Red Witch Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Z tego co wiem faktycznie,ona bardzo wysoko ocenia ruch i tak jak ktoś już tutaj napisał uwielbia psy dobrze przygotowane i ładnie się prezentujące, moja suka u niej w zeszłym roku w Gorzowie zaszalała i wywalczyła swoje pierwsze: CWC, NDSwR oraz BOB-a. Quote
Norwich Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Znakomicie sie wpisuje w wątek o skandalach sędziowskich - od strony fachowej i nie tylko Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bardzo sympatyczna pani , lubi psy z temperamentem.Miła , ciepła , dobry stosunek i kontakt z psem.Mówi co i jak i dlaczego. Na mnie zrobiła bardzo dobre wrażenie. Opisy daje ciekawe :) Moja Mania , była co prawda w klasie szczeniąt , mały szaleniec ;) ma w opisie że jest bardzo sympatyczną i wesołą suczką :evil_lol: Franio w klasie otwartej ma w opisie , że jest bardzo młodzieżowy :) Quote
BSSA Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a czy ktoś był oceniany przez p. Kozłowska za granicą? jak patrzy na Polaków? bo słyszałem że niektórzy sędziowie nie lubią dawać wygrywać Polakom (nawet jeśli pies na to zasługuje) bo obawiają się że już ich nie będą zapraszać za granicę... :cool3: Quote
McDzik Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A jaka jest na Młodym Prezenterze? Na co zwraca uwage? Quote
Kaya Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Moim zdaniem, owinnaś być dobrze zorganizowana nie roztrzepana, wiedzieć chociaż troche o rasie i przeznaczeniu, :) Quote
McDzik Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Kaya']Moim zdaniem, owinnaś być dobrze zorganizowana nie roztrzepana, wiedzieć chociaż troche o rasie i przeznaczeniu, :)[/quote] Dzięki wielkie :evil_lol: tak to bym nie powtórzyła historii rasy i by wyszlo co bądź :roll: bo nie idę ze swoim. Dzięki !!!! Quote
Irviers Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f446/magdalena-kozlowska-107751/[/url] Quote
AnetaA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A napiszcie czy jest szansa u tej pani na zdobycie BOB czy CWC - gdy w rasie jest tylko jeden pies ? ładny ale sam ...:cool1: Quote
Recommended Posts