adriatom Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Spacer brzegiem: Czas na krótką lekcję w śniegu: Na: siad ! Na: waruj ! I na: zostań ! To tyle mamy dzisiaj Wam do pokazania. Jeszcze raz Wszystkiego Naj !!!! :multi: Quote
Agappe Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a Panienka to nie chodzi pływać w tym kanałku/rzeczce?? Quote
Kateczka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hej...Misia coraż śliczniejsza kobita się robi ;) Quote
adriatom Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Kateczka napisał(a):hej...Misia coraż śliczniejsza kobita się robi ;) To rzeka Oława. Nie pływa jeszcze za to popija jak spragniona po biegach jest ;-) Quote
adriatom Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Leżę: Bawię się: kizia mizia- jak miło ;-) Quote
adriatom Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Oh, mówię Ci smakuje mu bardzo i to nie tylko ogonek, całuje ją, wącha i tuli się non stop, wszędzie i do wszystkiego ( no prawie ;-)). To naprawdę zgrana para. ;-)) Quote
Kateczka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no nareszcie :P dawać nam tu wiecej ślicznej panienki :) moze niedługo zawitamy do Sylwii i Adasia i fajnie by było wyruszyć na wspólny spacer :D Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A jak przygotowania go wystwawy...Kameyo juz gotowa ??? Oczywiscie bedziemy trzymac kciuki...tylko nie wiemy kiedy, ale chyba jutro ??? Quote
adriatom Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Układamy ? I na górce ! Szkoda, że taka mała ta górka ale zabawa się liczy ! Quote
adriatom Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Teraz ja stoję na górce: i na koniec: Quote
adriatom Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Kateczka napisał(a):no nareszcie :P dawać nam tu wiecej ślicznej panienki :) moze niedługo zawitamy do Sylwii i Adasia i fajnie by było wyruszyć na wspólny spacer :D Powiedz kiedy i jedziemy- tylko najpierw może zapytamy Sylwię i Adama ;-) Quote
adriatom Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Shirai - Koki']A jak przygotowania go wystwawy...Kameyo juz gotowa ??? Oczywiscie bedziemy trzymac kciuki...tylko nie wiemy kiedy, ale chyba jutro ??? To było wczoraj. Kolejne przeżycie, kolejne doświadczenia. Było miłe towarzystwo i znowu ciepłe spotkania ! Wyniki bardzo dobry na drugiej lokacie. Dla Nas to ona jest No. 1 od zawsze i na zawsze !!! Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Przeciez my z Shiraiàkiem tez mielismy takie doswiadczenie, a najwazniejsze, ze kazde doswiadczenie nas uczy czegos nowego...w jednym dniu uzyskal ocene doskonala lok. 1 i jeszcze tytul najlepszego psa w rasie, a popoludniu na drugiej wystawie ocene bardzo dobra...a to ze Kameyo jest dla Was n ° 1 to jest oczywiscie nie podwazalne !!! Nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej !!! Quote
adriatom Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Dziś niedziela i tym samym czas na ranny spacer polami, zobaczcie sami: Wszędzie mrózzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ale i tak było dziś rano pięknie: I co podoba się ???? A tu znowu moja panna: Quote
adriatom Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 KAMEYO podąża tropem: radość w podskokach: i zaraz dokończymy hopsasy, Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 pieknie macie :) osobiście zimę polubiłam od czasu kiedy mam Tania :) taki dziwny zbieg okolicznosci, ze własnie kiedy zakupiłam kitkę nagle mamy zimę porządną pierwszy raz od dawna :P z wystawy foty macie?? Quote
adriatom Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Kateczka napisał(a):pieknie macie :) osobiście zimę polubiłam od czasu kiedy mam Tania :) taki dziwny zbieg okolicznosci, ze własnie kiedy zakupiłam kitkę nagle mamy zimę porządną pierwszy raz od dawna :P z wystawy foty macie?? Nie nie mamy, zapomnieliśmy aparatu. Jedyny aparat to chyba miał Adam , ale u niego problemy z połączeniem do sieci stąd to opóźnienie z tego co wiem. Musimy czekać cierpliwie. Pozdrawiamy. Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 łatwo powiedzieć :) potrzebuję zdjęć....muszę się dokształcić :D...no ale ok...poczekamy...a w razenia jak....szkoda, zę jednak nie pojechałam...mała Wam tak fajnie wyrosła a nażywo jeszcze nie widziałam :) Quote
adriatom Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Kateczka napisał(a):łatwo powiedzieć :) potrzebuję zdjęć....muszę się dokształcić :D...no ale ok...poczekamy...a w razenia jak....szkoda, zę jednak nie pojechałam...mała Wam tak fajnie wyrosła a nażywo jeszcze nie widziałam :) Było ok krótko mówiąc, nowe doświadczenie, pomocne nie powiem. Kameyo była już na ringu bardziej skoncentrowana niż za pierwszym razem- ta to już młodzież ;-) Teraz Katowice, a Wy ? Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 my musimy patrzeć coś blisko.....poza tym bardzo zaniedbałam ćwiczenia....od wystawy praktycznie nic i nie wiem czy ten smok mi ładnie stanie ;)...w katowicach to Was ładna gromadka będzie Quote
adriatom Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Jestem pewien , że stanie, on wszystko pamięta tak jak moja panna. Ja też prawie nic nie ćwiczyłem przed Głogowem a jednak całkiem, całkiem stała. Jak raz się nauczy to już pamięta, zobaczysz. Quote
adriatom Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Kiedy ten mój serial będzie ???:-o Quote
Recommended Posts