Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacer brzegiem:

Czas na krótką lekcję w śniegu:
Na: siad !

Na: waruj !

I na: zostań !

To tyle mamy dzisiaj Wam do pokazania. Jeszcze raz Wszystkiego Naj !!!! :multi:

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oh, mówię Ci smakuje mu bardzo i to nie tylko ogonek, całuje ją, wącha i tuli się non stop, wszędzie i do wszystkiego ( no prawie ;-)). To naprawdę zgrana para.
;-))

• 3 weeks later...
Posted

Kateczka napisał(a):
no nareszcie :P dawać nam tu wiecej ślicznej panienki :)
moze niedługo zawitamy do Sylwii i Adasia i fajnie by było wyruszyć na wspólny spacer :D

Powiedz kiedy i jedziemy- tylko najpierw może zapytamy Sylwię i Adama ;-)

Posted

[quote name='Shirai - Koki']A jak przygotowania go wystwawy...Kameyo juz gotowa ??? Oczywiscie bedziemy trzymac kciuki...tylko nie wiemy kiedy, ale chyba jutro ???

To było wczoraj. Kolejne przeżycie, kolejne doświadczenia. Było miłe towarzystwo i znowu ciepłe spotkania !
Wyniki bardzo dobry na drugiej lokacie. Dla Nas to ona jest No. 1 od zawsze i na zawsze !!!

Posted

Przeciez my z Shiraiàkiem tez mielismy takie doswiadczenie, a najwazniejsze, ze kazde doswiadczenie nas uczy czegos nowego...w jednym dniu uzyskal ocene doskonala lok. 1 i jeszcze tytul najlepszego psa w rasie, a popoludniu na drugiej wystawie ocene bardzo dobra...a to ze Kameyo jest dla Was n ° 1 to jest oczywiscie nie podwazalne !!! Nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej !!!

Posted

Dziś niedziela i tym samym czas na ranny spacer polami, zobaczcie sami:

Wszędzie mrózzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ale i tak było dziś rano pięknie:

I co podoba się ????

A tu znowu moja panna:

Posted

pieknie macie :) osobiście zimę polubiłam od czasu kiedy mam Tania :)
taki dziwny zbieg okolicznosci, ze własnie kiedy zakupiłam kitkę nagle mamy zimę porządną pierwszy raz od dawna :P
z wystawy foty macie??

Posted

Kateczka napisał(a):
pieknie macie :) osobiście zimę polubiłam od czasu kiedy mam Tania :)
taki dziwny zbieg okolicznosci, ze własnie kiedy zakupiłam kitkę nagle mamy zimę porządną pierwszy raz od dawna :P
z wystawy foty macie??

Nie nie mamy, zapomnieliśmy aparatu. Jedyny aparat to chyba miał Adam , ale u niego problemy z połączeniem do sieci stąd to opóźnienie z tego co wiem. Musimy czekać cierpliwie.
Pozdrawiamy.

Posted

łatwo powiedzieć :) potrzebuję zdjęć....muszę się dokształcić :D...no ale ok...poczekamy...a w razenia jak....szkoda, zę jednak nie pojechałam...mała Wam tak fajnie wyrosła a nażywo jeszcze nie widziałam :)

Posted

Kateczka napisał(a):
łatwo powiedzieć :) potrzebuję zdjęć....muszę się dokształcić :D...no ale ok...poczekamy...a w razenia jak....szkoda, zę jednak nie pojechałam...mała Wam tak fajnie wyrosła a nażywo jeszcze nie widziałam :)

Było ok krótko mówiąc, nowe doświadczenie, pomocne nie powiem.
Kameyo była już na ringu bardziej skoncentrowana niż za pierwszym razem- ta to już młodzież ;-)
Teraz Katowice, a Wy ?

Posted

my musimy patrzeć coś blisko.....poza tym bardzo zaniedbałam ćwiczenia....od wystawy praktycznie nic i nie wiem czy ten smok mi ładnie stanie ;)...w katowicach to Was ładna gromadka będzie

Posted

Jestem pewien , że stanie, on wszystko pamięta tak jak moja panna. Ja też prawie nic nie ćwiczyłem przed Głogowem a jednak całkiem, całkiem stała. Jak raz się nauczy to już pamięta, zobaczysz.