anii Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Gośka']Anii, może się skusisz?? Lumpik miałby się z kim bawić :wink:[/quote] Gosia Ty nawet nie wiesz jak od pewnego czasu podobaja mi sie pudle. :wink: Ale na razie jestem wierna shih tzu :D , chociaz wszystkie rasy z grupy IX sa tak piekne i zajmujace. :iloveyou: Quote
Alfa1 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [b]Alutka[/b] narazie szkolą się same,na szkolenie wezmę je dopiero,gdy cieczkowce wrócą do BiBi. Są odważne,nie boją się hałasu,mam nadzieję ,że będą jak mamuśka,super dziewczyna na wystawy. :D Quote
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='anii'][quote name='Gośka']Anii, może się skusisz?? Lumpik miałby się z kim bawić :wink:[/quote] Gosia Ty nawet nie wiesz jak od pewnego czasu podobaja mi sie pudle. :wink: [/quote] Zapamiętam to sobie :wink: :lol: Quote
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='anii'][quote name='Gośka']Anii, może się skusisz?? Lumpik miałby się z kim bawić :wink:[/quote] Gosia Ty nawet nie wiesz jak od pewnego czasu podobaja mi sie pudle. :wink: Ale na razie jestem wierna shih tzu :D , chociaz wszystkie rasy z grupy IX sa tak piekne i zajmujace. :iloveyou:[/quote] Anii mam nadzieję, że sie w bichonkach nie odkochałaś ? Poza tym dochodzę do wniosku, że mamy prawie taki sam gust co do piesków. :smilecol: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Alutka']:D Ladniutkie, króciutkie, z dobrze zapowiadającym się włosem ! Alfa napisz która jest która, bo nie umiem rozróżnić. Ale ich szkolicie kątują jak " stare wygi ". Będzie z nich pociecha :lilangel: :D dobrego nigdy za wiele:[/quote] Nie wiem która jest która na zdjęciu,na żywo je rozróżniam,bo Stella to taka wyścigówka,ale obie są bardzo wesołe :D Zewnętrznie są bardzo podobne :lol: Quote
anii Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Alutka'] Anii mam nadzieję, że sie w bichonkach nie odkochałaś ? Poza tym dochodzę do wniosku, że mamy prawie taki sam gust co do piesków. :smilecol: :D dobrego nigdy za wiele[/quote] Alutka Nawet wyznajemy te sama zasade:"Dobrego nigdy za wiele" wiec jesli byloby miejsce to i pudla nie moze zabraknac. A na serio. Na pewno nastepne bedzie shih tzu. Jesli dam sobie rade z dwoma siersciuchami, to przyjdzie czas na bichonka. Ja mam czas, ja poczekam. :lol: A pozniej niech mi moj chlop postawi chalupe z ogrodem i dopiero sie zacznie :evilbat: Quote
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ostatnie przygotowania przed zrobieniem zdjęcia. [img]http://img249.echo.cx/img249/7107/10000537is.jpg[/img] Jestem pudelk a toyk-ą nazywam się Uncja i mam prawie 9 lat ! [img]http://img249.echo.cx/img249/1333/10000547lu.jpg[/img] Quote
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Alutka']Ostatnie przygotowania przed zrobieniem zdjęcia. [img]http://img249.echo.cx/img249/7107/10000537is.jpg[/img] ][/quote] Hmm, coś znajoma twarz fryzjera :wink: Quote
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :gent: Gosiu ! pięknie strzyże nie?. Trzeba jeszcze wziąść poprawkę że moja Uncja ma włos niepielęgnowany przez tyle lat. Była obcinana na federała, a głowę na pałę więc nie odrosła na tyle ile by trzebabyło. :gent: Pisałam Ci, że mieszkamy w sąsiedztwie. Jest ok. :angel: :lol: Anii jak będziesz miała bichonka i pudelka a chcesz odnosić sukcesy wystawowe, to tylko do Górala. Radzę Ci, żebyś już robiła sobie wstępne zachody. G óral nie strzyże! on włos rzeżbi, modeluje on na włos " chucha i dmucha ". To nie fryzjer to artysta. :B-fly: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutka Góral dla mnie to niedościgniony wzór, dwa razy machnie nożyczkami i pies wygląda SUPER!!! Quote
anii Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutka Do posiadania tych pieskow droga daleka, na razie sobie podziwiam. :wink: Na tych zdjeciach, pudelka wyglada jakby sie ubrala w mgielke. :D Przeslicznie :D Taka mala ksiezniczka. :iloveyou: Quote
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :P :P No ! trzeba przyznać ma chłopak talent, ale i duszę artystyczną i to wszystko robi swoje. Będę nieskromna , ale przyznam się, że pierwsze kroki stawiał u mnie jeszcze jak był dzieckiem. I to ja GO wynalazłam. :loveu: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutak to Ty powinnaś teraz zarządać jakiejś prowizji od każdego ostrzyżonego psa :wink: W końcu nauczyłaś go czy nie?? :lol: Quote
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Karka']:hmmmm: to mi już na reklamę zakrawa :wink:[/quote] Karka to nie reklama, to szczera prawda. Ja go uczyłam i pokazywałam ale tak oszczyc jak On potrafi to ja nie umiem. Ma talent i ja to umiem ocenić i docenić. :klacz: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gośka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Alutka']Ja go uczyłam i pokazywałam ale tak oszczyc jak On potrafi to ja nie umiem. Ma talent i ja to umiem ocenić i docenić. :klacz: [/quote] Uczeń przerósł mistrza :wink: Quote
Wind Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Alutka'] G óral nie strzyże! on włos rzeżbi, modeluje on na włos " chucha i dmucha ". To nie fryzjer to artysta. :B-fly: [/quote] [b]Alutko,[/b] To chyba nie tylko z psami Dogomaniaczki bede do Niego chodzic ;) I na moje wlosy przydalby sie mistrz nozyczek :-) I pytanko: pielegnuje tylko pudle, czy tez inne rasy (np. yorki?). No i w jakim miescie mozna Go spotkac? Quote
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Wydaje mi się, że przesadzacie, ja tam ciągle mam jakieś dylematy i jeszcze mi daleko do moich mistrzów..... :-? Kaz Hosaka, Mizuki Uemo czy Randy Garren... to są mistrzowie nozyczek :D Quote
Gośka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Dobrze napisałeś, WYDAJE ci się [img]http://vik.strefa.pl/emoty/ico/boogie.gif[/img] Quote
Wind Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [b]Goral,[/b] A ja wciaz nie wiem gdzie strzyzesz i czy pielegnujsze inne rasy :( Quote
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yorkami też się zajmuję, choć nie jest to moja specjalność, a można mnie spotkać w Bielsku :D Quote
Wind Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Nooo ... i to byla konkretna odpowiedz :-) Dzieki :-) Quote
Gośka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Wind nam nie wypadało odpowiadać, bo może by nas Góral [img]http://vik.strefa.pl/emoty/ico/hang.gif[/img], wiesz w czasach o ochronie danych osobowych... :lol: :wink: Quote
Wind Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [b]Gosia,[/b] No tak, rozumiem, rozumiem :-) Eh ta prawna dyskrecja ;) Mam nadzieje, ze pudlarze na wystawe do Wawy przyjada z pieknie ufryzowanymi psami. Chce sie na ozdobki zasadzic z aparatem, aby miec co pokazywac mojej rodzinie rozmilowanej w pudlach i grzywaczach :-) Quote
Alutka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :Rose: A my bielszczanie zapraszamy na beskidzką wystawę organizowaną przez ZK Bielsko -Biała do uroczego Ustronia. Gdzie w gór plenerze leżą śpiący rycerze jak legenda głosi od lat.... Tam turyści ochoczo przemierzają przepiękny turystyczny szlak. :bigok: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts