Basia i Barni Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 malaria napisał(a):Sunia dostała imię Kiara (jak kto woli to z włoska Chiara) Czeka nas mnóstwo pracy, ale już nawet dzisiaj widzę maluteńkie postępy. Niesamowita bidulka. Aż się serce kraja. własnie miałam pisać co tam u WAs? Jak postępy ? Jaką jest sunią ? i co z tym biednym kociambrem ? Quote
tayga Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Postępy? Troszkę mi ulżyło... To znaczy, że kociaki żyją. Czy Kiara nadal nie przechodzi przez drzwi i dostaje telepawek na wiekszość nieznanych sobie sytuacji? Nie miałam jak dotąd kontaktu z tak "psychicznym" psem. Aż strach pomyśleć co Ona musiała przeżyć :-( Quote
Spinca Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wcale się nie dziwię, ze Kiara podbiła serce wspaniałej Justyny z Katowic :) :loveu::loveu::loveu::loveu: JEDZIE W NIEDZIELĘ DO DOMU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bejotka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::ghost_2::sweetCyb::sweetCyb: Wiadomość niezwykle cudowna! Quote
tayga Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wiecie jak czasami dobrze jest się popłakać... ZE SZCZĘŚCIA!!!! Tylko takich łez i takich cudownie zakończonych historii życzę wszystkim :) Quote
Basia i Barni Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Boże byłam na wsi a tu takie wiesci :loveu::multi: cudownie kochani , więc dzisiaj juz jest w domu :cool3: Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 donacja napisał(a):Cudowna wiadomość:) świetna kiedy foteczki z domku Quote
Ulka18 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ciekawe jak sie kochana mordka czuje w nowym domu. Bidusia kochana. Quote
malaria Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Śpi obok łóżka swojej Pańci merda ogonkiem siostra Pańci też ma kolika - wczoraj się poznały i są w sobie całe zakochane :loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 malaria napisał(a):Śpi obok łóżka swojej Pańci merda ogonkiem siostra Pańci też ma kolika - wczoraj się poznały i są w sobie całe zakochane :loveu: malaria dziekujemy za DT i cieszymy się za nowy domek suńci :multi: Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 malaria napisał(a)::thumbs: morfologia i usg są ok :bigcool: cudowne wieści a jak sunia czuje się w nowym domu. Quote
Recommended Posts