dzordz Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Cos dziwnie mi pokazuje, Agnes Twoja odpowiedz jest nad moim postem, pomimo tego ze cytujesz mnie. :crazyeye: No to labradorek wlasnie tyle wazy podobno. On dostaje duzo miecha codziennie i mozliwe ze od tego wyrosl taki wielki. Jak dostane, a dostane najpewniej w niedziele/poniedzialek to sie podziele opinia dotyczaca tej padlinki :diabloti: Quote
Chefrenek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='aina155']80 kg to jest waga labradora? :crazyeye:[/quote] No właśnie. To 2 razy ponad normę. A może to dowód na to, że mięcho jest faszerowane nie wiadomo czym? Quote
dzordz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Przepraszam, nie wiem co ja z tym labradorem. To jest bernardyn, ten pies z beczułką z rumem :) Po prostu na kabatach gdzie mieszkam co drugi pies to labrador i juz mi sie chyba wyryla ta nazwa, i kazdy pies to labrador dla mnie :-o A mięsko jest napewno faszerowane sterydami prosto od pudziana, mało tego pochodzi z czarnobylskiej ubojni usytuowanej na wierzcholku zabetonowanego reaktora :eviltong: Quote
dzordz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Swoja droga, tak mnie rozsmieszyl ten 80 kg labrador ze wpisalem sobie w grafikach google grubego psa. Wyniki sa porazajace :crazyeye: Ludzie nie maja umiaru niektorzy, wolalbym zeby moja owczarzyca nie wyglada tak : [url]http://imway2fat.files.wordpress.com/2009/04/fat-dog1.jpg[/url] :shake: Quote
Recommended Posts