Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O nie, [b]Dziunia[/b], ty też??? A ja na ciebie liczyłam, bo masz białego pieska i myslałam, że mnie wesprzesz :cry:

Ale coś wam powiem: SPISEK SIĘ NIE UDAŁ!!!
Na lato, jak pieniążki uzbieramy, to kupujemy maltańkę! Taką prawdziwą, z rodowodem, z dobrej hodowli :P A ty [b]Dziunia[/b] będziesz mi dawać wskazówki co do białej sierści :wink: No i [b]Cockermanka[/b] również :P

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Cockerek'] A ty [b]Dziunia[/b] będziesz mi dawać wskazówki co do białej sierści :wink: No i [b]Cockermanka[/b] również :P
:evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]

Z przyjemnością podzielę się wiedzą co do pielęgnacji białej [b]COCKERKI[/b] :D ,bo na maltańczykach się nie znam.... :evilbat:

Posted

Oj, z wami to nie da się ujechać :lol: Trzba co do słowa, bo zaraz znajdziecie miejsce żeby o spanielkach coś wcisnąć :lol:
Tak więc: wybrałam juz hodowlę maltańczyków! :wink:

Posted

Cockerek toż to zdrada majestatu!!!!
A co do mnie. To tak, mogę się przyznać że planuję już zakup suczki Amerykanki najpóźniej na przyszły rok!!!
Już nawet prawie wybrałam Hodowlę :))))
Pierwszy raz na głos się do tego przyznaję. Ale to jest niestety choroba. Masz jednego chcesz więcej.
A Ty nas Martyna zdradzasz, wiesz co. Chyba się obrazimy :(

Posted

Nie, please, nie obrażajcie się :cry: Przecież ja się nigdy spanieli nie wyrzeknę !!! To jest tak naprawde mój pierwszy pies, wyczekany i na pewno zawsze będzie pierwszy!

[b]Asiu[/b], a za to ty może zdradzisz nam coś więcej... miło poczytać takie rzeczy :P

Posted

[quote name='cockermanka']Przyznam po cichu,że mam coraz większa ochote na małą amerykankę :wink: ,ale to chyba dopiero jak będę na emeryturze :lol:[/quote]
Fiu fiu, ładne rzeczy tu się dzieją :lol: Oto co forum robi z ludźmi :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[b]Cockerku[/b] widzę, ze dalej nie dajesz sie przekonać... Ale do lata jeszcze trochę czasu i mam nadzieje, że wspólnymi siłami zdążymy Cię przekonać do dobrego wyboru (czyli do cockera :lol: )
No bo jak można się oprzeć np. takiemu maleństwu :evilbat: :lol: :
[img]http://www.cockersonline.co.uk/photo/albums/Puppies/100_0020.sized.jpg[/img]

Posted

[b]Szarciu[/b], te szczeniaczki które mi tu wszytskie podrzucasz są prześliczne, ale niestety będziesz musiała sie przyznać do porażki :evilbat: Ale i tak zawsze będę kofać cockerki :angel: