Dziunia1602 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 A wiesz jakie jest problemowe posiadanie białego psa ???? Zdecydowanie fajniejszy cocker od maltańczyka,ha ha ha ha :D . Jak wszyscy - to wszyscy :lol: . Quote
Cockerek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 O nie, [b]Dziunia[/b], ty też??? A ja na ciebie liczyłam, bo masz białego pieska i myslałam, że mnie wesprzesz :cry: Ale coś wam powiem: SPISEK SIĘ NIE UDAŁ!!! Na lato, jak pieniążki uzbieramy, to kupujemy maltańkę! Taką prawdziwą, z rodowodem, z dobrej hodowli :P A ty [b]Dziunia[/b] będziesz mi dawać wskazówki co do białej sierści :wink: No i [b]Cockermanka[/b] również :P :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
cockermanka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='Cockerek'] A ty [b]Dziunia[/b] będziesz mi dawać wskazówki co do białej sierści :wink: No i [b]Cockermanka[/b] również :P :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] Z przyjemnością podzielę się wiedzą co do pielęgnacji białej [b]COCKERKI[/b] :D ,bo na maltańczykach się nie znam.... :evilbat: Quote
Cockerek Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nic z tego Cockermanka :nono: Ja już hodowlę wybieram :P I'm so happy :angel: Quote
cockermanka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='Cockerek']Ja już hodowlę wybieram :P [/quote] Cockerków-oczywiście :wink: Quote
Cockerek Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Oj, z wami to nie da się ujechać :lol: Trzba co do słowa, bo zaraz znajdziecie miejsce żeby o spanielkach coś wcisnąć :lol: Tak więc: wybrałam juz hodowlę maltańczyków! :wink: Quote
Asia83 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Cockerek toż to zdrada majestatu!!!! A co do mnie. To tak, mogę się przyznać że planuję już zakup suczki Amerykanki najpóźniej na przyszły rok!!! Już nawet prawie wybrałam Hodowlę :)))) Pierwszy raz na głos się do tego przyznaję. Ale to jest niestety choroba. Masz jednego chcesz więcej. A Ty nas Martyna zdradzasz, wiesz co. Chyba się obrazimy :( Quote
Cockerek Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nie, please, nie obrażajcie się :cry: Przecież ja się nigdy spanieli nie wyrzeknę !!! To jest tak naprawde mój pierwszy pies, wyczekany i na pewno zawsze będzie pierwszy! [b]Asiu[/b], a za to ty może zdradzisz nam coś więcej... miło poczytać takie rzeczy :P Quote
cockermanka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Asiu - mów,mów :D Przyznam po cichu,że mam coraz większa ochote na małą amerykankę :wink: ,ale to chyba dopiero jak będę na emeryturze :lol: Quote
Cockerek Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='cockermanka']Przyznam po cichu,że mam coraz większa ochote na małą amerykankę :wink: ,ale to chyba dopiero jak będę na emeryturze :lol:[/quote] Fiu fiu, ładne rzeczy tu się dzieją :lol: Oto co forum robi z ludźmi :lol: Quote
Szarcia Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 [b]Cockerku[/b] widzę, ze dalej nie dajesz sie przekonać... Ale do lata jeszcze trochę czasu i mam nadzieje, że wspólnymi siłami zdążymy Cię przekonać do dobrego wyboru (czyli do cockera :lol: ) No bo jak można się oprzeć np. takiemu maleństwu :evilbat: :lol: : [img]http://www.cockersonline.co.uk/photo/albums/Puppies/100_0020.sized.jpg[/img] Quote
Cockerek Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [b]Szarciu[/b], te szczeniaczki które mi tu wszytskie podrzucasz są prześliczne, ale niestety będziesz musiała sie przyznać do porażki :evilbat: Ale i tak zawsze będę kofać cockerki :angel: Quote
Szarcia Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Cockerek'][b]Szarciu[/b] (...) niestety będziesz musiała sie przyznać do porażki :evilbat: [/quote] Nie mów hop..... :lol: Quote
Cockerek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Aleś ty uparta, cholero jedna :lol: Ale ja się nie złamię! Wiem, wiem, zaraz mi tu znowu coś napiszesz :lol: Quote
Szarcia Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A żebyś wiedziała, ze napiszę :P Czy ja dobrze pamietam czy zamiast Toffiego chciałaś pudla? 8) Quote
Cockerek Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Yyy, no tak miało być, ale to był bardziej pomysł mojej mamy :roll: Quote
Szarcia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No widzisz- to dowód na to, ze nie zawsze plany się realizuje, zwłaszcza na widok prześlicznej mordki :D Quote
Cockerek Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Eeehhh, a wy jak zwykle swoje. [b]Asia[/b], a ty czego się śmiejesz? Zaraz ci tu yorki maluszki podeślę i zobaczymy jak ci będzie wesoło :wink: Quote
Recommended Posts