Tofipom Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sędzia p.Andrzej Szutkiewicz psy kl.pośrednia CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration Quote
Tofipom Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 A w Lesznie tylko "czwóreczka" psy kl.championów 1 kl.pośrednia 1 suki kl.młodzieży 1 kl.pośrednia 1 Quote
J.G Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cieniutka stawka jak na wystawę Międzynarodową,zazdroszczę wam wszyscy macie duże CWC gwarantowane:loveu: Quote
Tofipom Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Porównując z ubiegłym rokiem, kiedy to było 14 szpicków - naprawdę cieniutko. Quote
Pencia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :loveu:Tofipom to rodzinna wystawa,bo ja z Pusiem:lol: w championach,miło będzie się spotkac:multi: Quote
Tofipom Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Jak dla mnie to wspaniała wiadomość:multi: w takim razie czekamy na spotkanie:bigcool: Quote
J.G Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Życzę wszystkim złotych medali;) i przywieście dużo fotek wszystkich krasnali uczestniczących w tej wystawie. Quote
Tofipom Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 wyniki mam ale nie kompletne:( psy kl.championów CHAR'S RISKY BUSINESS -nb:( kl.pośrednia CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration FCI CWC, NDPwR suki kl.młodzieży DIVA LITTLE KING'S ? kl.pośredenia SASQUEHANNA FCI EUFORBIA B4 CWC,NDSwR,CACIB?Zwycięzca Rasy Z mojej strony serdeczne GRATULACJE dla p. Małgorzaty Supronowicz i prześlicznej EUFORBII :Rose: Quote
J.G Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [COLOR=Blue][SIZE=4]Gratuluję bardzo serdecznie [COLOR=Red]Zw.Rasy [COLOR=Blue]i [COLOR=Red]NDPwR:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: [COLOR=Green][SIZE=1]A zdjęcia będą?;)[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Tofipom Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 ale plama zapomniałam o "D" :oops: Dziękujemy:kiss_2: p.s: zdjęcia są , mam nadzieję, że coś się uda wstawić :) Quote
Pencia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gratuluje wyników :loveu: cieszę się bardzo,[COLOR=Red]brawo[COLOR=Black],mnie w domu zatrzymały sprawy rodzinne,ale teraz Tofipom to będzie okazja do wypicia wielkiego szampana[/COLOR][/COLOR].:multi::multi::multi:dodam jeszcze,że Pusio pozostawił po sobie dzieci w Rosji i na Ukrainie,jeden nawet wygrał w tym roku na klubowej wystawie na Ukrainie,kilka z nich to championy i gratki wielkie,że dołączysz do ich grona:lol: Pusio merda ogonem,a ja pozdrawiam.Gratuluję wszystkim uczestnikom,oraz BOBa SASQUEHANNA FCI EUFORBIA B4 córci Willego :p Quote
Recommended Posts