Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawdopodobnie jutro osobiście spotkam się z zainteresowanym panem. Jeśli rozmowa wypadnie pomyślnie, a pan zdecyduje się na adopcję, natychmiast dam znać.

Posted

Qrde, dziś wypadł mi nieplanowany wyjazd służbowy, dlatego z zapowiedzianej wizyty nici :shake:.
Jutro również zanosi się na ciężki dzień, ale stanę na głowie, żeby wygospodarować godzinkę...

Posted

Pogubiłam się. Czy pies jeszcze w schronie? Czy warczy na wszystkich , czy tylko na tych,którzy wydadzą mu się słabsi?
Też miałam takiego owczarka w schronie. Wielki i przepiękny.Osobiście i własnoręcznie wyciągnełam go z boksu ogólnrego do budy , a po kilku wspólnych spacerach zaczął się na mój widok marszczyć i dalsze spacery musiały być poprzedzone założeniem mu centralnie kagańca.Po ok. 2 miesiącach mu przeszło, poszedł do domu i jest O.K.
Czy pies ma jechać do hodowcy na szkolenie i potrzebne deklaracje na kilka miesięcy?

Posted

kasiaprodex napisał(a):

a moze ten sie spodoba co prawda nie pełny owczarek jak ten wczesniejszy i troche mniejszy.

O przygarnięciu właśnie tego psiaka wstępnie zdecydował pan. Jest on prawie identyczny jak jego ukochany ostatni przyjaciel.
Przepraszam, że nie odzywałem się wcześniej, ale przez kilka ostatnich dni nie mogliśmy zgrać się z panem w czasie...
Wizyta przedadopcyjna wypadła baaardzo korzystnie. To wyjątkowo wrażliwy człowiek. Kocha wszystkie stworzenia. Kiedy pokazywał zdjęcia poprzedniego psiaka, nie potrafił powstrzymać łez... W w domu ma już jednego kumpla, oswojonego kanarka, z którym czule konwersuje ;-).
Pan jest gotów podjechać do Warszawy, aby osobiście poznać się z psiakiem. Ma zamiar podróżować koleją, dlatego pyta za moim pośrednictwem, czy byłaby możliwość odebrania go z najbliższego dworca PKP?
Kasiaprodex, myślę, że wszelkie szczegóły ustalimy już via PW.

Posted

Z odebraniem nie bedzie problemu. Pozostaje kwestia ustalenia daty.
Przekazałam Twój nr telefonu kolezance bedzie dzwonic aby ustalic co i jak.
Pozostaje nam teraz mocniej trzymac kciuki

• 2 weeks later...