rzeczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dwa małe kundelki znalezione i wyleczone pilnie szukają domów. Biała sunia i czarnobrązowy piesek. Ok 8 miesięczne, drobnej budowy, będą małe. Na razie są w psim szpitalu (Busko Zdrój) ale w sobotę będą przeniesione do schroniska, co oznacza drastyczny spadek szansy na adopcję!!! Jestem w stanie pojechać po nie i dowieźć w dowolne miejsce. Kontakt: 501 3333 16. Quote
[email protected] Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 piękne pieski mam nadzieję że szybko znajdą kochające domki Quote
rzeczka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 własnie z zamieszczeniem zdjęc wciąż mam problem:( Quote
rzeczka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 pomóżcie nam znaleźć dla nich dobrych ludzi. przeszły wiele, trzymają się razem-takie przybrane rodzeństwo;), tak długo już szukamy dla nich domów lub ludzi, którzy by przegarnęli ich dwoje... Quote
xmartix Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 a jakie mają charaktery? już są w schronie czy jeszcze nie? dostaniemy więcej zdjęć do ogłoszeń? Quote
Recommended Posts