Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.06.2025 o 20:52, Aldrumka napisał:

Poproszę nr 5 i 33, a jeśli chcesz sprzedać drugą pastę 38 a Alfa nie chce to mogę kupić (ale nie muszę 🙂

Dziękuję 🙂

Jeśli Alfa nie da znać, że chce kupić pastę, dopiszę ją do Twojego rozliczenia. 

• elmas changed the title to ZAKOŃCZONY! Bazarek kosmetyczno-obuwniczy dla szczebrzeszyniaków, Gryzi oraz Czarusia - do 18 czerwca, do godz. 22:00
Posted

Bazarek dobiegł końca.

Bardzo dziękuję za kupowanie i podrzucanie - jak zwykle nie zawiodłyście! Dzięki Wam zadłużone zwierzaki zebrały naprawdę ładną kwotę 🥰

Rozliczenia prześlę jutro, bo muszę na spokojnie wszystko sprawdzić i wstępnie zapakować. Spodziewam się, że do Warszawy ruszy wielka paczka - do Aldrumki, Jo37, agat21, Nesiowatej i mdk8 (zakupy z poprzedniego bazarku). Jeśli coś pomyliłam, pominęłam czy narozrabiałam w inny sposób, proszę o informację 🙂

Powoli zbieram fanty, więc jeszcze raz dziękuję za udział w bazarku i już zapraszam na następny!

Posted
Dnia 18.06.2025 o 22:22, elmas napisał:

Bazarek dobiegł końca.

Bardzo dziękuję za kupowanie i podrzucanie - jak zwykle nie zawiodłyście! Dzięki Wam zadłużone zwierzaki zebrały naprawdę ładną kwotę 🥰

Rozliczenia prześlę jutro, bo muszę na spokojnie wszystko sprawdzić i wstępnie zapakować. Spodziewam się, że do Warszawy ruszy wielka paczka - do Aldrumki, Jo37, agat21, Nesiowatej i mdk8 (zakupy z poprzedniego bazarku). Jeśli coś pomyliłam, pominęłam czy narozrabiałam w inny sposób, proszę o informację 🙂

Powoli zbieram fanty, więc jeszcze raz dziękuję za udział w bazarku i już zapraszam na następny!

Zwierzaki zebrały kaskę także dzięki Twojej pracy i zgromadzonym, zawsze potrzebnym, fantom.

Co do wspólnej paczki masz rację, dzięki że pamiętasz. Mogłaby ewentualnie dołączyć jeszcze @Olena84 ale Ona ma chyba trudności ze spotkaniem się w Warszawie, musiałaby sama dać znać

• Like 1