elmas Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Dnia 18.06.2025 o 20:52, Aldrumka napisał: Poproszę nr 5 i 33, a jeśli chcesz sprzedać drugą pastę 38 a Alfa nie chce to mogę kupić (ale nie muszę 🙂 Dziękuję 🙂 Jeśli Alfa nie da znać, że chce kupić pastę, dopiszę ją do Twojego rozliczenia. Quote
elmas Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Bazarek dobiegł końca. Bardzo dziękuję za kupowanie i podrzucanie - jak zwykle nie zawiodłyście! Dzięki Wam zadłużone zwierzaki zebrały naprawdę ładną kwotę 🥰 Rozliczenia prześlę jutro, bo muszę na spokojnie wszystko sprawdzić i wstępnie zapakować. Spodziewam się, że do Warszawy ruszy wielka paczka - do Aldrumki, Jo37, agat21, Nesiowatej i mdk8 (zakupy z poprzedniego bazarku). Jeśli coś pomyliłam, pominęłam czy narozrabiałam w inny sposób, proszę o informację 🙂 Powoli zbieram fanty, więc jeszcze raz dziękuję za udział w bazarku i już zapraszam na następny! Quote
Aldrumka Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dnia 18.06.2025 o 22:22, elmas napisał: Bazarek dobiegł końca. Bardzo dziękuję za kupowanie i podrzucanie - jak zwykle nie zawiodłyście! Dzięki Wam zadłużone zwierzaki zebrały naprawdę ładną kwotę 🥰 Rozliczenia prześlę jutro, bo muszę na spokojnie wszystko sprawdzić i wstępnie zapakować. Spodziewam się, że do Warszawy ruszy wielka paczka - do Aldrumki, Jo37, agat21, Nesiowatej i mdk8 (zakupy z poprzedniego bazarku). Jeśli coś pomyliłam, pominęłam czy narozrabiałam w inny sposób, proszę o informację 🙂 Powoli zbieram fanty, więc jeszcze raz dziękuję za udział w bazarku i już zapraszam na następny! Zwierzaki zebrały kaskę także dzięki Twojej pracy i zgromadzonym, zawsze potrzebnym, fantom. Co do wspólnej paczki masz rację, dzięki że pamiętasz. Mogłaby ewentualnie dołączyć jeszcze @Olena84 ale Ona ma chyba trudności ze spotkaniem się w Warszawie, musiałaby sama dać znać 1 Quote
Recommended Posts