plinka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 tego Pana chyba nie trzeba przedstawiać ;) Utalentowana Tasja, która pięknie łapała rollerki i robiła overy :) Quote
MakeBelieve Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Och, mam genialnego psa morderce! :evil_lol: Strzec sie ! :) Quote
Russellka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 http://i704.photobucket.com/albums/ww47/flaiers/seminarium%20frisbee%2016maja%202/DSC_0154.jpg Oooo tych państwa poznałam na Międzynarodowej Wystawie w Białymstoku :evil_lol: Są tu gdzieś na dogo? :hmmmm: Quote
Sable Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Russelko, to my :D Jesteśmy na dogo, tylko się troszkę czaimy z tyłu :evil_lol:. Pozdrowienia ode mnie i Flaia ;) Quote
Russellka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 O witamy :loveu: Pamiętam, że występowałyście na pokazach posłuszeństwa i... nie pamiętam czy w agility? :hmmmm: Ale mam kilka waszych fotek :lol: Quote
drado Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bardzo mi było miło Was poznać i spędzić z Wami czas! Niesamowite postępy, jakie zrobiłyście dają nadzieję, że zobaczymy się na zawodach. To moje pierwsze seminarium, na którym nie było bordera! (no poza Ulfim, ale on tam był w pracy, poza tym nie bardzo wygląda jak BC:-). Macie zdolne psy i niesamowicie atrakcyjne w wyglądzie i w ruchu. Mam nadzieję że co najmiej dwa psiaki zobaczymy już wkrótce w Startersach. Życzę im debiutu na poziomie Libry i Loki. No i trzymam kciuki za Paulinę, jeśli się zdecyduje, DCDC po raz pierwszy zobaczy dalmatyńczyka, i to JAKIEGO!!! Quote
MakeBelieve Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Oooj, tak :) Mika suuuper sobie radzi :) Widzisz Darek? Jestesmy wyjatkowym klubem! W ktorym BC nie ma! :D Quote
plinka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 drado napisał(a): No i trzymam kciuki za Paulinę, jeśli się zdecyduje, DCDC po raz pierwszy zobaczy dalmatyńczyka, i to JAKIEGO!!! Dziękujemy :oops: :oops: No czas pokaże czy się zbiorę na odwagę wystartować, czy pozostanie nam rzucanko tylko we 'własnym ogródku' ;) Quote
plinka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 No to dalej ;) fot. Klara Iwaszko XANTISS Quote
Recommended Posts