mru Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Okazuje się, że Frycia od tygodnia ma dom! czekamy więc na fotki :) *** Co Frytce jeszcze jest potrzebne do życia? Własny człowiek, jego kolanka i ciepła ręka. Ile jej tego życia zostało? Niewiele... Frytka została znaleziona w Józefowie - zimą... zagłodzona i zmarznięta... to chyba cud, że w ogóle przeżyła. Pewnie się zestarzała i poniosła karę. Frytka to jamnikowata mała sunia Ile może mieć lat? ponad 10? bardzo lubi inne psy, lubi też dzieci kocha się przytulać i siedzieć na kolanach Frytka przebywa w Azylu Pod Psim Aniołem w Falenicy [Warszawa] Chcesz adoptować Frytkę? Może jesteś w stanie stworzyć dla niej dom tymczasowy? tel. adopcyjny: 501 258 303 e-mail: [email protected] Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 zużyla się na pewno. zrobie jej gumtree. namiary na kogo? a widze Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 gumtree ma na razie Maleńka jamniczka wyrzucona na bruk - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Isadora7 napisał(a):Frytka jest od tygodnia u bianka0 o to wspaniale:multi: gumtree usunięte Quote
mru Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Isadora7 napisał(a):Frytka jest od tygodnia u bianka0 FAJNIE ale nie mamy problemów jeszcze z czytaniem 2ką a na DT czy DS? ma wątek? (pisać większymi, czy widać?) Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Super, myślę że może wątku nie usuwać tylko przenieść do "Już w domu", bianka0 będzie mogła powstawiać zdjecia jak mała trochę wydobrzeje. Wiem zę widzicie dwójką ale w dobie przeskakujących postów chciałam aby było zauważone Quote
mru Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ej, strasznie się cieszę :) Frycia taka mała biedna na stronie Azylu figuruje jako do adopcji, więc nie wiedziałam :) to przenoszę :) i zaproszę biankę Quote
danka1234 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ano tak,Frytulcia juz mieszka u bianki,na szczęscie.:multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):też tak chce...ledwo wątek założony już w nowym domu...:watpliwy:.....też poszukam takich juz w nowych domach i zaloze watki Mru- tak jak Ty:eggface: Ale temat się toczył 4 miesiące, zaczęłyśmy w okolicy Świąt Bożego Narodzenia. Sumasumarum najważniejsze że Frycia już na piernatach. Quote
bianka0 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Frytka od środy jest u mnie,a raczj u mojego Tz-ta. Na początku był tajfun ,bo Fryta jest moim szóstym psem,a teraz jest wielka miłość. Fryta całkowicie mnie olewa,liczy się dla niej tylko pan który gotuje obiadki,tuczy sunię i tak jak ona gorzej widzi i słyszy to co chce.Całkowicie się zaakceptowali. Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mru napisał(a):ej, strasznie się cieszę :) Frycia taka mała biedna na stronie Azylu figuruje jako do adopcji, więc nie wiedziałam :) to przenoszę :) i zaproszę biankę Superaśno :):):) Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 danka1234 napisał(a):ano tak,Frytulcia juz mieszka u bianki,na szczęscie.:multi::multi::multi: też tak chce...ledwo wątek założony już w nowym domu...:watpliwy:.....też poszukam takich juz w nowych domach i zaloze watki Mru- tak jak Ty:eggface: Quote
mru Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):też tak chce...ledwo wątek założony już w nowym domu...:watpliwy:.....też poszukam takich juz w nowych domach i zaloze watki Mru- tak jak Ty:eggface: no baaaaaaardzo śmieszne :eviltong: :errrr: śmiejcie się śmiejcie :pissed::nonono2: :p Quote
bianka0 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ze względu na trzy wątki ,na których są moje psiaki,danka1234 pomogła mi założyć jeden wspólny dla nich wszystkich,na który zapraszam: Uwaga jamniki i reszta Quote
anita_happy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 i co u FRYTKI :))) bo ona sie lansuje:))) bianka pisała - i nic - nie napiszą, ze Frycia ma dom...jak dla mnie to malo edukacyjne ZWIERZĘTA : Jamnik FRYTKA - naklejka dla schroniska http://www.naklejkiscienne.pl/pl/zwierzeta/a/1/607-jamnik-frytka---naklejka-na-schronisko/ Quote
bianka0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Już wiele razy prosiłam, żeby przestali tak pisać. Mała ma od 2 lat dom, a oni nadal na karmę specjalistyczną i leki ludzi naciągają.:shake: Nie ważne, byleby była pewność, że naprawdę na Psi Anioł oddają. Quote
anita_happy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a jakby napisala, ze nawet FRYTKA ma dom - to by ludzi serce tknęło!!!]ech... ja ich lubiłam...ale teraz swoim klientom nie polecam tej strony - wkurzyli mnie Quote
bianka0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mnie odpisała jakaś paniusia, że to ogłoszenie jest nieaktualne i przeniesione do archiwum. Że już dawno klientów informują, że Frytka ma dom. Potem wchodzę na ich stronę i..co widzę ? To samo co dzisiaj :diabloti: Quote
Recommended Posts