PiotrT Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Spróbuj najpierw szkolenia w psim przedszkolu. "Baritus" w W-wie m.in. na Gocławiu w soboty i niedziele organizuje takie szkolenia. We wspomnianym psim przedszkolu są elementy agility. Jak psiak się sprawdzi i spodoba mu się taka zabawa to oni prowadzą także agility. Ja korzystam z tej firmy i jestem zadowolony. Przyjęcia sa praktycznie na okrągło. Pozdrawiam Quote
PARSONRK Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PiotrT']Spróbuj najpierw szkolenia w psim przedszkolu. "Baritus" w W-wie m.in. na Gocławiu w soboty i niedziele organizuje takie szkolenia. We wspomnianym psim przedszkolu są elementy agility. Jak psiak się sprawdzi i spodoba mu się taka zabawa to oni prowadzą także agility. Ja korzystam z tej firmy i jestem zadowolony. Przyjęcia sa praktycznie na okrągło. Pozdrawiam[/quote] Temamt troszkę nieatualny, Milo już ma klub - Cavano, i do szczeniaczków raczej nie należy (15 miesięcy);-) Quote
Recommended Posts