Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8)[/quote] :o błe :x ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-?[/quote]to dziw że trafiłas do gara 8) :lol: :lol: :lol: Haniu , Maga nie wie co traci :wink: / ja robię wg przepisu ,,Flaczki po warszawsku :wink: '' A ja chcę robić takie fotki :-? :oops: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to dziw że trafiłas do gara 8) :lol: :lol: :lol: Haniu , Maga nie wie co traci :wink: / ja robię wg przepisu ,,Flaczki po warszawsku :wink: ''[/quote] to cud, że trafiłam do gara :lol: na szczęście gar duzy i nie musiałam ich wrzucać ręcznie (błeeee) 8) Biedny to mój TZ, bo w naszej kuchni nie ma takich frykasów :-? (chyba, że sobie od mamusi przywiezie :evilbat: :evilbat: ) [quote]A ja chcę robić takie fotki :-? :oops:[/quote] Alicjo, ja bym się najpierw skupiła na tym, żeby mieć [b]czym [/b] robić :wink: a koniki śliczne, czemu smutne? :( Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'] a koniki śliczne, czemu smutne? :([/quote] Bo musza pracować :cry: I robic kupy do plastikowych worków :roll: I nie moga biegać po pastwiskach. I ich waściciele są ciągle na cyku - i wogóle są okropni :evil: :evil: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [COLOR=black]Chyba będę czytał.[/COLOR] :roll: [IMG]http://img465.imageshack.us/img465/27/g125mo.jpg[/IMG] [COLOR=black]Chociaż nie na pewno ... :-?[/COLOR] [IMG]http://img465.imageshack.us/img465/3841/g167mk.jpg[/IMG] [COLOR=black]Chyba już na pewno NIE BĘDĘ czytał ![/COLOR] :great: [IMG]http://img465.imageshack.us/img465/1849/g116qj.jpg[/IMG] Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][color=red][size=6]Chyba będę czytał.[/size][/color] :roll: [img]http://img465.imageshack.us/img465/27/g125mo.jpg[/img] [color=red][size=6]Chociaż nie na pewno ...[/size][/color] :-? [img]http://img465.imageshack.us/img465/3841/g167mk.jpg[/img] [color=red][size=6]Chyba już na pewno NIE BĘDĘ czytał ![/size][/color] :great: [img]http://img465.imageshack.us/img465/1849/g116qj.jpg[/img][/quote] takie nudne było :o :wink: :lol: Giezuś CUDO :angel: Quote
mmbbaj Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym.... [b]Haniu[/b]! A galareta boska! :o tak mnie zmotywowałaś, że usmażyłam naleśniki :lol: Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj'] Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote] Mmbbaj, Gezio robi miny Leona, a nie Bajana :-? :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj']Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym.... [b]Haniu[/b]! A galareta boska! :o tak mnie zmotywowałaś, że usmażyłam naleśniki :lol: Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote] Bo te dogomaniackie psy to wogóle siakieś takie podobne są . :lol: :lol: :lol: A z czym naleśniki :question: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote] Mmbbaj, Gezio robi miny Leona, a nie Bajana :-? :lol:[/quote] Nooooo własnie mówię, że jakies podobne są :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj']Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym.... [b]Haniu[/b]! A galareta boska! :o tak mnie zmotywowałaś, że usmażyłam naleśniki :lol: Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote]No chłopaki wogóle robią świetne minki 8) A z czym naleśniczki , bo ja na sobotę mam w planie z warzywkami :wink: na ostro Quote
mmbbaj Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] A z czym naleśniki :question:[/quote] Z konfiturami! :D śliwkowo-gruszkowymi i wyobraz sobie, że mojej roboty tylko z zeszłego roku! :eating: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 O mamo, same kucharki :o Idę stąd, nic tu po mnie :( Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska'] A z czym naleśniki :question:[/quote] Z konfiturami! :D śliwkowo-gruszkowymi i wyobraz sobie, że mojej roboty tylko z zeszłego roku! :eating:[/quote]mniammmmmm :eating: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100']O mamo, same kucharki :o Idę stąd, nic tu po mnie :([/quote] Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8) Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ??? Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']O mamo, same kucharki :o Idę stąd, nic tu po mnie :([/quote] Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8) Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ???[/quote]ja już lecę 8) Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8) [/quote] :roflt: :roflt: :roflt: takich specjałów to nawet mój wszystkożerny TZ nie tknie :lol: [quote]Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ???[/quote] tylko czy te flaki da sie przyrządzac na wdechu i z zamkniętymi oczami? :-? Bo inaczej będzie obok coś jeszcze.... :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink:[/quote] z czymś?? :evil: ze wszystkim :evil: :evil: wrodzona niezdolność kuchenna, wrodzona złośliwość potraw, które wychodzić i samkować nie chcą :-? Pytajcie TZta, wszystko musi poprawiać :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'] tylko czy te flaki da sie przyrządzac na wdechu i z zamkniętymi oczami? :-? Bo inaczej będzie obok coś jeszcze.... :evilbat: :lol:[/quote] O ! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink:[/quote] z czymś?? :evil: ze wszystkim :evil: :evil: wrodzona niezdolność kuchenna, wrodzona złośliwość potraw, które wychodzić i samkować nie chcą :-? Pytajcie TZta, wszystko musi poprawiać :lol:[/quote] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink:[/quote] nadzieję porzucił przy pierwszym obiedzie jaki mu przyrządziłam :lol: :lol: Teraz z lekkim westchnieniem, gdy wraca z pracy, przywdziewa fartuszek i poprawia, dosala, dopieprza, dosmaża, dodaje..... 8) Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink:[/quote] nadzieję porzucił przy pierwszym obiedzie jaki mu przyrządziłam :lol: :lol: Teraz z lekkim westchnieniem, gdy wraca z pracy, przywdziewa fartuszek i poprawia, dosala, dopieprza, dosmaża, dodaje..... 8)[/quote] [COLOR=black]O Chryste :o :o :o Toż to sajens fikszyn jakiś :o Skad takich sie bierze ? I jeszcze do tego artysta ...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/rysunek.jpg[/IMG] Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][ [color=red][size=6]O Chryste :o :o :o Toż to sajens fikszyn jakiś :o Skad takich sie bierze ? I jeszcze do tego artysta ... [/size][/color] [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/rysunek.jpg[/img][/quote] :evilbat: był tylko jeden :P do tego jeszcze sprząta i nie rozsiewa skarpetek :evilbat: i wykonuje prace remontowe w domu 8) i lubi swoją teściową :evilbat: I teraz gdera, ze może bym go puściła w końcu do komputera :-? ale ja widzę, że już przysypia na kanapie :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Maga, wiesz ty co ? [b][color=red] [size=6]Jak ty z nim wytrzymujesz [/size] [/color] [/b]:o Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, wiesz ty co ? [b][color=red] [size=6]Jak ty z nim wytrzymujesz [/size] [/color] [/b]:o[/quote] to jest źle postawione pytanie :lol: :lol: powinno być: [b][color=red][size=6]jak on ze mną wytrzymuje[/size][/color][/b] :lol: :lol: i jeszcze musi mnie utrzymywac teraz :wink: nie no, Alu, przesadziłaś :-? Do ideału mu daleko :-? Quote
Recommended Posts