Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8)[/quote]

:o błe :x

ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-?[/quote]to dziw że trafiłas do gara 8) :lol: :lol: :lol:

Haniu , Maga nie wie co traci :wink: / ja robię wg przepisu ,,Flaczki po warszawsku :wink: ''

A ja chcę robić takie fotki :-? :oops:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to dziw że trafiłas do gara 8) :lol: :lol: :lol:

Haniu , Maga nie wie co traci :wink: / ja robię wg przepisu ,,Flaczki po warszawsku :wink: ''[/quote]

to cud, że trafiłam do gara :lol: na szczęście gar duzy i nie musiałam ich wrzucać ręcznie (błeeee) 8)
Biedny to mój TZ, bo w naszej kuchni nie ma takich frykasów :-? (chyba, że sobie od mamusi przywiezie :evilbat: :evilbat: )

[quote]A ja chcę robić takie fotki :-? :oops:[/quote] Alicjo, ja bym się najpierw skupiła na tym, żeby mieć [b]czym [/b] robić :wink:

a koniki śliczne, czemu smutne? :(

Posted

[quote name='Maga100']

a koniki śliczne, czemu smutne? :([/quote]

Bo musza pracować :cry: I robic kupy do plastikowych worków :roll: I nie moga biegać po pastwiskach. I ich waściciele są ciągle na cyku - i wogóle są okropni :evil: :evil:

Posted

[COLOR=black]Chyba będę czytał.[/COLOR] :roll:

[IMG]http://img465.imageshack.us/img465/27/g125mo.jpg[/IMG]

[COLOR=black]Chociaż nie na pewno ... :-?[/COLOR]

[IMG]http://img465.imageshack.us/img465/3841/g167mk.jpg[/IMG]

[COLOR=black]Chyba już na pewno NIE BĘDĘ czytał ![/COLOR] :great:

[IMG]http://img465.imageshack.us/img465/1849/g116qj.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][color=red][size=6]Chyba będę czytał.[/size][/color] :roll:

[img]http://img465.imageshack.us/img465/27/g125mo.jpg[/img]

[color=red][size=6]Chociaż nie na pewno ...[/size][/color] :-?

[img]http://img465.imageshack.us/img465/3841/g167mk.jpg[/img]

[color=red][size=6]Chyba już na pewno NIE BĘDĘ czytał ![/size][/color] :great:

[img]http://img465.imageshack.us/img465/1849/g116qj.jpg[/img][/quote]
takie nudne było :o :wink: :lol:
Giezuś CUDO :angel:

Posted

Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym....
[b]Haniu[/b]! A galareta boska! :o tak mnie zmotywowałaś, że usmażyłam naleśniki :lol:

Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym....
[b]Haniu[/b]! A galareta boska! :o tak mnie zmotywowałaś, że usmażyłam naleśniki :lol:

Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote]

Bo te dogomaniackie psy to wogóle siakieś takie podobne są . :lol: :lol: :lol:

A z czym naleśniki :question:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']
Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote]

Mmbbaj, Gezio robi miny Leona, a nie Bajana :-? :lol:[/quote]

Nooooo własnie mówię, że jakies podobne są :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Łooooooooooo matko! Jak cudnie na Plantach! :D Pospacerowałabym....

Gezuś robi całkiem miny Bajana :o :o :o :lol:[/quote]No chłopaki wogóle robią świetne minki 8)

A z czym naleśniczki , bo ja na sobotę mam w planie z warzywkami :wink: na ostro

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

A z czym naleśniki :question:[/quote]

Z konfiturami! :D śliwkowo-gruszkowymi i wyobraz sobie, że mojej roboty tylko z zeszłego roku! :eating:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']

A z czym naleśniki :question:[/quote]

Z konfiturami! :D śliwkowo-gruszkowymi i wyobraz sobie, że mojej roboty tylko z zeszłego roku! :eating:[/quote]mniammmmmm :eating:

Posted

[quote name='Maga100']O mamo, same kucharki :o Idę stąd, nic tu po mnie :([/quote]

Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8)

Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ???

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']O mamo, same kucharki :o Idę stąd, nic tu po mnie :([/quote]

Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8)

Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ???[/quote]ja już lecę 8)
Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nic sie nie martw - nauczymy cie wszystkiego ! Pamietaj : galareta z powidłami gruszkowo- śliwkowymi - to po pierwsze. Po drugie - zawsze ! - naleśniki z flakami na ostro. Po trzecie - na deser warzywa w cukrze . 8) [/quote]

:roflt: :roflt: :roflt:
takich specjałów to nawet mój wszystkożerny TZ nie tknie :lol:

[quote]Dajesz to na stół - a my z Alą i mmbbaj NATYCHMIAST przybywamy :bigok: - ok ???[/quote]

tylko czy te flaki da sie przyrządzac na wdechu i z zamkniętymi oczami? :-? Bo inaczej będzie obok coś jeszcze.... :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink:[/quote]

z czymś?? :evil: ze wszystkim :evil: :evil: wrodzona niezdolność kuchenna, wrodzona złośliwość potraw, które wychodzić i samkować nie chcą :-? Pytajcie TZta, wszystko musi poprawiać :lol:

Posted

[quote name='Maga100']

tylko czy te flaki da sie przyrządzac na wdechu i z zamkniętymi oczami? :-? Bo inaczej będzie obok coś jeszcze.... :evilbat: :lol:[/quote]

O ! :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga nie pękaj , my cię nauczymy jak z czymś kulejesz :wink:[/quote]

z czymś?? :evil: ze wszystkim :evil: :evil: wrodzona niezdolność kuchenna, wrodzona złośliwość potraw, które wychodzić i samkować nie chcą :-? Pytajcie TZta, wszystko musi poprawiać :lol:[/quote] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink:[/quote]

nadzieję porzucił przy pierwszym obiedzie jaki mu przyrządziłam :lol: :lol: Teraz z lekkim westchnieniem, gdy wraca z pracy, przywdziewa fartuszek i poprawia, dosala, dopieprza, dosmaża, dodaje..... 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :o to jeszcze się nie przyzwyczaił :wink:[/quote]

nadzieję porzucił przy pierwszym obiedzie jaki mu przyrządziłam :lol: :lol: Teraz z lekkim westchnieniem, gdy wraca z pracy, przywdziewa fartuszek i poprawia, dosala, dopieprza, dosmaża, dodaje..... 8)[/quote]

[COLOR=black]O Chryste :o :o :o Toż to sajens fikszyn jakiś :o Skad takich sie bierze ? I jeszcze do tego artysta ...[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/rysunek.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][
[color=red][size=6]O Chryste :o :o :o Toż to sajens fikszyn jakiś :o Skad takich sie bierze ? I jeszcze do tego artysta ...
[/size][/color]

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/rysunek.jpg[/img][/quote]

:evilbat: był tylko jeden :P
do tego jeszcze sprząta i nie rozsiewa skarpetek :evilbat: i wykonuje prace remontowe w domu 8) i lubi swoją teściową :evilbat: I teraz gdera, ze może bym go puściła w końcu do komputera :-? ale ja widzę, że już przysypia na kanapie :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Maga, wiesz ty co ? [b][color=red] [size=6]Jak ty z nim wytrzymujesz [/size] [/color] [/b]:o[/quote]

to jest źle postawione pytanie :lol: :lol: powinno być: [b][color=red][size=6]jak on ze mną wytrzymuje[/size][/color][/b] :lol: :lol:
i jeszcze musi mnie utrzymywac teraz :wink:

nie no, Alu, przesadziłaś :-? Do ideału mu daleko :-?