Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [I][B]Ooooo jaka zmiana:DHania zakochała się w remoncie:loveu:[COLOR=paleturquoise]Pysiu co ty Hani powiedzialaś?:diabloti:[/COLOR] :evil_lol: [/B][/I] Quote
aga1215 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak ją tylko znajdę :cool3:[/quote] znajdź :modla: :modla: :modla: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='aga1215']znajdź :modla: :modla: :modla:[/quote] Zrobię to dla Ciebie :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*'][I][B]Ooooo jaka zmiana:DHania zakochała się w remoncie:loveu:[COLOR=paleturquoise]Pysiu co ty Hani powiedzialaś?:diabloti:[/COLOR] :evil_lol: [/B][/I][/quote] Ona mię pouczyła, że jak sie czegos bardzo chce - to sie to ma. I ze cierpliwym należy być. I widzieć same dobre strony. Wszystkiego. A ja pojętna bywam. Czasami :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zrobię to dla Ciebie :cool3:[/quote] i wstaw foty jak w niej sprzatasz :razz: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='PIKA']i wstaw foty jak w niej sprzatasz :razz:[/quote] Ale boję się, że będą to najgorsze foty jakie zrobię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zrobię to dla Ciebie :cool3:[/quote] och dzięki [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/296.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/310.gif[/IMG] Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale boję się, że będą to najgorsze foty jakie zrobię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] sama nie musisz robić :evil_lol: corke masz :eviltong: i TZ-ta :eviltong: Quote
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Haniu jakiego masz agresywnego psa :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG] Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Gezio źle znosi remont :razz: Zmieniłam podpis ;) Quote
AlKil Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wiatj Haniu! [IMG]http://images4.fotosik.pl/93/a42463ca99c703a5.jpg[/IMG] Jaki cudowny widok...:multi: Gezio też produkuje super gluty!!!:sweetCyb: Ja już też pokochałam remoncik...im dłużej walczę z drzwiami tym większą mam ochotę zostawić je nie dokończone.... A farba do ścian stoi grzecznie w wiaderku... A ja głupia myślałam, że wszystko zajmie mi tydzień...:wallbash: Quote
Kasie Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Haniu, no to powodzenia przy tym sprzątaniu Sama nie wiem, czy Ci zazdrościc tego urlopu... :roll: Quote
mmbbaj Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale boję się, że będą to najgorsze foty jakie zrobię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie migaj się tylko dawaj foty :mad: Czy już zaczęłaś sprzątać? :cool3: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG][/URL] [/quote]o matko!:-o nie poznalam tego psa! gdzie sie podzial stonowany i powściągliwy Gezio? Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Teklunia']o matko!:-o nie poznalam tego psa! gdzie sie podzial stonowany i powściągliwy Gezio?[/quote] Wyprowadził się jakiś czas temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie migaj się tylko dawaj foty :mad: Czy już zaczęłaś sprzątać? :cool3:[/quote] Gosiu , niefrasobliwie :evil_lol: siedze przed komputerem. A otaczają mnie ze wszystkich stron zwały tego dobra, które pracowicie zbieraliśmy od lat :diabloti: I które to dobro muszę: a - wytrzeć b - wypolerować c - uprać d - umieścić w miejcach wybranych e - ze trzy razy zmienić miejsce wybrane na lepsze f - wrócić do tego miejsca pierwotnie wybranego I tak mogłabym bez końca. :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Kasie']Haniu, no to powodzenia przy tym sprzątaniu Sama nie wiem, czy Ci zazdrościc tego urlopu... :roll:[/quote] Kasiu , popatrz post wyżej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Całusy dla salonowego Aszocika :p Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='AlKil'] Ja już też pokochałam remoncik...im dłużej walczę z drzwiami tym większą mam ochotę zostawić je nie dokończone.... A farba do ścian stoi grzecznie w wiaderku... A ja głupia myślałam, że wszystko zajmie mi tydzień...:wallbash:[/quote] hahahahaha Ewuniu ! Tydzień ! Ruski rok chyba. Ja nie miałam wyjścia z tym pokochaniem prac remontowych. One ciągną się tak jak budowa naszych autostrad ... Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='beria']Gezio źle znosi remont :razz: Zmieniłam podpis ;)[/quote] No, Gosiu nareszcie ! Bo mi sie objawy nerwicowe przez Twój poprzedni podpis nasiliły :cool1: A Gezio - hmmm - taki trochę zdezorientowany jest . Ale glutki produkuje w tej samej ilości. I jakości . :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Vectra']Haniu jakiego masz agresywnego psa :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG][/quote] Nooo ! Wreszcie KTOŚ TO ZAUWAŻYŁ !!! Dzieki, Ewa, dzięki :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [B][COLOR=red]Aga i Pika[/COLOR][/B] - FOT W BIAŁEJ BLUZECZCE NIE BĘDZIE. Bo mi się nie chce nic robić. :p I w bluzeczce w zieloną kratę siedzę przed komputerem. I się obijam. A jutro moje obijanie mi sie odbije ... :roll: Quote
mmbbaj Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu , niefrasobliwie :evil_lol: siedze przed komputerem. A otaczają mnie ze wszystkich stron zwały tego dobra, które pracowicie zbieraliśmy od lat :diabloti: I które to dobro muszę: a - wytrzeć b - wypolerować c - uprać d - umieścić w miejcach wybranych e - ze trzy razy zmienić miejsce wybrane na lepsze f - wrócić do tego miejsca pierwotnie wybranego I tak mogłabym bez końca. :evil_lol:[/quote] Eeee tam! Masz czas...:cool3: No i w końcu, jesteś na urlopie, nie? :roll: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [I][B]Haniu ...jak mogłas wymienić białą bluzeczkę na kraciatą :shake: A wiesz wpadłam na pomysł , jak tylko u mnie zaczna się te remonta:razz:to może chcesz mnie odwiedzić na dłuzej:cool3:masz wszakze wprawę w takowych działaniach:p [/B][/I] Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Haniu ...jak mogłas wymienić białą bluzeczkę na kraciatą :shake:[/B][/I] [I][B]A wiesz wpadłam na pomysł , jak tylko u mnie zaczna się te remonta:razz:to może chcesz mnie odwiedzić na dłuzej:cool3:masz wszakze wprawę w takowych działaniach:p[/B][/I] [/quote] Dobrze Alu. Ale pod jednym warunkie. ŻADNYCH MĘŻCZYZN ! Żadnych !!! Oni wszystko dezorganizują. I są autorytatywni zbyt . Jeżeli trzeba coś męskiego wykonać - to ROBIĆ szybko, sprawnie - i WON !!!! :cool3: Quote
mmbbaj Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Haniu ...jak mogłas wymienić białą bluzeczkę na kraciatą :shake:[/B][/I] [I][B]A wiesz wpadłam na pomysł , jak tylko u mnie zaczna się te remonta:razz:to może chcesz mnie odwiedzić na dłuzej:cool3:masz wszakze wprawę w takowych działaniach:p[/B][/I] [/quote] [B]Hania nie będzie miała czasu! Ona będzie tak sprzątać do wigilii :evil_lol: A w kraciastej bluzeczce na pewno wygląda świetnie :p [/B] Quote
Recommended Posts