guccio Posted February 7 Author Posted February 7 Mam wpłaty od AlfaLS,Grazka123,Aldrumka,Jo-37,,Niesiowata Bardzo dziękuję ❤️ Quote
guccio Posted February 7 Author Posted February 7 Mam wpłaty od AlfaLS,Grazka123,Aldrumka,Jo-37,,Niesiowata Bardzo dziękuję ❤️ Quote
guccio Posted February 7 Author Posted February 7 Dochód z bazarku 542 zł. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Quote
Aldrumka Posted February 7 Posted February 7 Paczka odebrana, moja roślinka od jesieni zmężniała - dziękuję Quote
guccio Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 7.02.2025 o 22:30, Aldrumka napisał: Paczka odebrana, moja roślinka od jesieni zmężniała - dziękuję Dziękuję za info. Quote
koja Posted February 8 Posted February 8 I ja odebrałam przesyłkę. Bransoletki bardzo ładne. Dziękuję 🙂 Quote
guccio Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2025 o 16:11, koja napisał: I ja odebrałam przesyłkę. Bransoletki bardzo ładne. Dziękuję 🙂 Miło,że się podobają 😊 Quote
guccio Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2025 o 17:02, Aska7 napisał: Przesyłka dotarła w całości, dziękuję 🙂 Dziękuję za informację Quote
Recommended Posts