Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kochane ja czasem kładę spać o 1, 2 czy 3 w noc i nieraz jeszcze robimy maluczki spacerek w godz nocnych właśnie... a czasem troszkę wcześniej śpimy i już o 5 rankiem maszerujemy na pierwszy spacerek ...chyba że jest zima mróz ,to wtedy nieco pożniej i na chwileńke jeno .. Pozdrawiam serdeczności i czekamy oj czekamy ....ale ale nie na ksienciunia z bajki...tylko na ochlodę

• Like 1
Posted
Dnia 10.07.2024 o 21:51, Nadziejka napisał:

Dziewczyny kochane ja czasem kładę spać o 1, 2 czy 3 w noc i nieraz jeszcze robimy maluczki spacerek w godz nocnych właśnie... a czasem troszkę wcześniej śpimy i już o 5 rankiem maszerujemy na pierwszy spacerek ...chyba że jest zima mróz ,to wtedy nieco pożniej i na chwileńke jeno .. Pozdrawiam serdeczności i czekamy oj czekamy ....ale ale nie na ksienciunia z bajki...tylko na ochlodę

U nas temperatura znacznie spadła po burzy i deszczu - nawet moje psiaki bały się piorunów mniej niż zwykle, jakby i one cieszyły się, że będzie trochę lżej oddychać. Oby wszędzie się ochłodziło!

Pozdrawiam 💚

Posted
Dziś od nocy a wlaściwie od,, nad ranem,, szykuję wyprawkę dla psiaczkowa i kocinkowa, dla starszej pani z Dąbrowy
Nawet udaly mi się kopytka haha ...co udaje mi się b rzadko jakieś kluseczki  czy pierogi ...biorą zawsze za pas nogi i zwiewają od mnie ...
znaczy nie daja sie zrobic...klulandy
Ale mi wyszly hohooooo aż sama nie dowierzallam 
     Kiedy tylko mogę to jeżdżę w odwiedziny zawsze z modlitwą za wszystkie istoty     Pozdrawiam pozdrawiam
  • Like 1
  • Upvote 1
  • Nadziejka changed the title to CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA TOBISIOWI maluczki Zajrzyj Dobrodzieju 20.07
Posted
Dnia 11.07.2024 o 10:29, Aska7 napisał:

Cegiełek za 20.00 poproszę.

Rozliczony! Dziekuje! Wyczarowalam! Blekuniowi i Grzesiowi Olenkowym  matuszeczkom-Nadziejkowy kramcik do 27 maja g 24.00.Zapraszam Dobreduszki -  Page 4 - Zakończone - Dogomania

Asiu  Wielce Wielce Dziękuję  Pozdrawiam