dzikus Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Do Opolskiego Schroniska trafił jako około 3-miesięczny kociak. Bojaźliwy, lękliwy, nieufny i niewidoczny dla osób odwiedzających Kociarnię - nie ma szans na bezpośrednią adopcję. A pół roku w Schronie, to dla takiego malucha zbyt długo. Ostatnio jednak zauważyłam, że kocurek pięknie mruczy, kiedy się go głaszcze i bardzo chciałby się przytulić, ale jakby nie miał odwagi. Przedstawiam Mirona, dzisiaj 10-miesięcznego już kociaka, który już zbyt długo przebywa w Schronisku. Pomóżmy mu znaleźć dom. Quote
dzikus Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Więcej o Mironku można przeczytać na miau - Miau.PL :: Zobacz temat - *Schr. Opole - Miron - zbyt d�ugo ju� w Schronisku. :(* Quote
Catslover Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 hopsiup Mironku! Ale ladne te koty macie dzikusku wtym schronie :) Quote
dzikus Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='"Boo77"']Wypnij klatę! Prezentuj się! czy on nie jest cudny? :loveu: Quote
dzikus Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='"Boo77"']Czy tam jest mój domek???? Może Ty dasz domek Mironkowi, za którym tak wypatruje? Quote
Buffy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Miron mruczy. Wczoraj usłyszałam jego mruczando po raz pierwszy. Kto przygarnie cudownego mruczaka? Quote
dzikus Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Uroczy Mironek już tak długo czeka na domek.. :( Quote
Buffy Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Miron jest cudownym miziakiem. Przychodzi się przywitać. Pięknie mruczy. I fantastycznie się bawi. Quote
Buffy Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dzisiaj do swojego nowego domu pojechał Mironek. Powodzenia Kocurku. :) Quote
Recommended Posts