Cyraneczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 SibHus napisał(a):Wybiera się ktoś ? Tam taki sędzia, że frekwencja na pewno będzie 100 % :evil_lol: Quote
mortikia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Żanetko, a kto tam sędziuje? :oops: Pytam, bo strona związku nie chce mi się otworzyć... :roll: Prawdopodobnie będą: Suki FIESTA Z KLANU WYDRY Psy NON-STOP FIRE ESKIMOSKI DOMEK Quote
mortikia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hihi, dzięki za sprawozdanie :-) Ja nie wystawiałam u niego psów, ani nie widziałam jak ocenia (ostatnio jest moda na zapraszanie dziwnych sędziów na wystawy;)). Na których wystawach był? Jak wyglądały lokaty? Nie znam gościa... :shake: Quote
Cyraneczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mortikia napisał(a):Żanetko, a kto tam sędziuje? :oops: Pytam, bo strona związku nie chce mi się otworzyć... :roll: Pan Karel Horak, to taki gość, który na dziewczyny biegające po ringu przy 9-tym okrążeniu woła: -Ty leniwa polska kobieto ruszaj się... albo ogląda psu migdałki wkładając całą rękę do pyska, albo śmieje się nie wiadomo z czego... Niby zabawny, ale przy tym tak chamski i nieprzyjemny, że żadna atrakcja oglądać jego popisy. A do tego wątpliwy znawca rasy, ale za to znawca ładnych kobiet :-). Choćby sędziował coś w Pomiechówku, to nawet bym nie poszła popatrzeć... Nie wiem po co i kto takiego CHAMA zaprasza!!! Zaznaczam, że nigdy nie wystawiałam u niego psów, byłam tylko świadkiem oceniania i to mi wystarczy. Quote
Cyraneczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mortikia napisał(a):Hihi, dzięki za sprawozdanie :-) Ja nie wystawiałam u niego psów, ani nie widziałam jak ocenia (ostatnio jest moda na zapraszanie dziwnych sędziów na wystawy;)). Na których wystawach był? Jak wyglądały lokaty? Nie znam gościa... :shake: W zaszłym roku był w Łodzi i w Nowej Rudzie chyba, 2 lata temu w Głogowie chyba. Nie wiem, nie śledzę jego wyczynów. Ale pojawia się głównie na południu kraju. I nie patrz na wyniki, bo one raczej nie są wiarygodne. Raz wygra ten pies, raz tamten. Quote
Recommended Posts