Rybc!a Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A to jest pies Adam. Adam jest ok. 6-letnim bardzo mądrym i zrównoważonym psem. Został znaleziony jakiś czas temu na cmentarzu-spał w mrozie zwinięty w kłębuszek. Na prośbę od razu wskoczył do samochodu i niestety trafił do schroniska. Jest ulubieńcem wolontariuszy, bo to naprawdę dobry, zrównoważony piesek, przekochany, nie wdający się w bójki z psami, chodzi na smyczy nie ciągnąc. Kiedy jest na długiej lonży, a jedzie samochód- on sam, bez wezwania wraca do mnie i idzie przy nodze. Pies ideał. Adam jest też naszym bohaterem, gdyż podczas jednego ze spacerów, znalazł w krzakach 6 miesięczną kotkę, chorą, wyrzuconą . Nie wyjawił wobec niej cienia agresji, wręcz przeciwnie, po raz kolejny udowodnił, że jest wspaniały. Kontakt: Rybc!a GG 5722414 GSM 691364660 email [email protected] Quote
kordonia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 A to Adam z moją osobistą 33-letnią Sabcią :lol: Quote
kordonia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Adam dziś ze mna na spacerku :) Pies idealny, nie moge sie nadziwić,z e pies może byc aż taki- posłżuszny, kochany, wesoły, kochający. Jezu, no kocham go, kocham. Quote
kordonia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Adam w Bażantarni napotkał przypadkowego przechodnia ze smakowitymi chipsami, który zaciekle swojego pożywienia bronil :lol :lol: :lol: : Quote
Maupa4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Proszę o przeniesienie nadliczbowych zdjęc z postu 5 do kolejnych postów - Regulamin. Rybc!a i Vitka - a Was proszę albo o usunięcie "niedostępnych czasowo zdjęć" (czyli białych kwadratów) albo wklejenie jeszcze raz zdjęć, które są i będą dostępne. Wydaje mi się że te białe kwadraty mało zachęcaja do przeglądania i czytania wątku. Pozdrawiam. Quote
Vitka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Maupko kochana już zapłaciłam za transfer i zdjęcia dziś lub jutro powinny się pokazać, więc nie będę ich usuwała. Dobrze? ;) Quote
Maupa4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ok - to jak zdjęcia się pokażą ja wykasuję mój wpis. Quote
Vitka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dobrze i wtedy mój też możesz, bo będzie bez sensu. ;) A kordoni zaraz przypomnę, żeby poprawiła zdjęcia. ;) Quote
Valeur248 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jej! Te zdjęcie z patykiem w wodzie jest cudowne! Zupełnie jak nie schroniskowy piesek :loveu: Quote
kordonia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ta z ostatniego zdjecia koło niebieskiego mostku, tego, przez który Sara nie chciała przechodzić, a ta w którym Adam płynie z patykiem, to w głębi tego lasu, w drodze na Dąbrowę :) Quote
Vitka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ewa ! Ja chcę kiedyś z Tobą na spacer! :loveu: Quote
kordonia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :D :D :D Dzis byliśmy az nad tym jeziorkiem, do którego sie idzie przez tylną bramkę i cągle w górę i przez las- Adam pływał :) I biegał, i szalał :) On na pewno był psem łańcuchowym- ma miejsce po wrośnietym łańcuchu, naokoło szyi. Dlatego tak dobrze znosi schron- dużo jedzenia, spokój, spacerki Chciałabym dla niego jeszcze lepiej, ale do tego, to bym musiała kupić domek.. Quote
kordonia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziś na spacer ze mna poszła Młoda Kiribati ze starym rozwydrzonym Adamem :) Wytaplali sie w rzece, wymazali sowją wolontariuszkę w błocie, galopowali, tarzali sie :) Cuda dwa :) Dziś Kiribati była bardziej śmiała, moze to obecnosc i przykład Adama to sprawił. Quote
Vitka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Moja mama dziś chwilkę była w schronisku i koniecznie chciała zobaczyć Adama :lol: Quote
Recommended Posts