Weronia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dayla to spanielka z "charakterkiem"... zgadza się jednak z innymi pieskami i suczkami bez problemu. Jest przyjazna. Nie nadaje się niestety do domu z dziećmi. Została znaleziona kilka miesięcy temu na ulicy nieopodal Warszawy, była bardzo zaniedbana. Dziś, już w lepszym stanie, czeka na odpowiedzialnych właścicieli. Dayla to bardzo urodziwa sunia o pięknem umaszczeniu, ma ok 3 lat, jest wysterylizowana: Fredek [SIZE=5]W DS !!!!:) to słodki psiaczek - kundelek. Również, tak jak spanielka błąkał się po ulicach. Miał trafić do schroniska w Chrcynnie... jest teraz w DT, szuka dobrego domu. Ma ok 4 lat, zgadza się z suczkami. Uwielbia spacery, jest niewielkim psiakiem: Kontakt w sprawie adopcji: 506 403 514 Quote
Weronia Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Dziękuję Asiu.. Tymczasem zapraszam do ogłaszania również Fredzika! Quote
Weronia Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Oj, pieski nie cieszą się wielkim zainteresowaniem:( A szkoda, bo to przesympatyczne psiaki... Kto poogłasza? Quote
Weronia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Fredek już nie szuka domu :) Natomiast Spanielka nadal czeka na adopcję !!! Quote
Weronia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Spanielka szuka domku! A może powinnam zmienić tytuł np...? Może wtedy zainteresowanie byłoby większe? Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 może lepiej dać jakiś bardziej wzruszający tytuł to wtedy więcej osób zajrzy Quote
Ss Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 czy moge prosic kontakt do kogos kto ma informacje o psie i kontakt z nim. Najlepiej z warszawy? Chodzi o numer gg lub mail... nie telefon Jest domek w niemczech Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ss napisał(a):czy moge prosic kontakt do kogos kto ma informacje o psie i kontakt z nim. Najlepiej z warszawy? Chodzi o numer gg lub mail... nie telefon Jest domek w niemczech Czy ten domek załatwia Shawnee z dogo? Bo jeśli tak, to ta sunia się nie nadaje, ona szuka całkiem łagodnego pieska, a ta sunia czasem potrafi pokazać ząbki. ;) Quote
Weronia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ss napisał(a):nie wiem czy to ta sama osoba Ss, numer do osoby zajmującej się Spanielką jest w 1 poście. :) Quote
Ss Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 wiem, ale chodzi mi o inne dane niz numer telefonu. osoba zainteresowana jest za granicy:roll: Quote
Weronia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ss napisał(a):wiem, ale chodzi mi o inne dane niz numer telefonu. osoba zainteresowana jest za granicy:roll: Ale co..? Adres?? :) Ta osoba mieszka pod Warszawą... O jakie jeszcze info chodzi? bo nie bardzo wiem:) Quote
Weronia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ss napisał(a):o numer gg lub mail Nie ma gg. Maila też nie znam (opiekunka spanielki nieczęsto korzysta z netu). Jest tylko nr tel.. Quote
Recommended Posts