Jump to content
Dogomania

Fredek w domu...Spanielka DAYLA nadal czeka na dom !!!!!! Warszawa

Recommended Posts

Posted

Dayla to spanielka z "charakterkiem"... zgadza się jednak z innymi pieskami i suczkami bez problemu. Jest przyjazna. Nie nadaje się niestety do domu z dziećmi. Została znaleziona kilka miesięcy temu na ulicy nieopodal Warszawy, była bardzo zaniedbana. Dziś, już w lepszym stanie, czeka na odpowiedzialnych właścicieli. Dayla to bardzo urodziwa sunia o pięknem umaszczeniu, ma ok 3 lat, jest wysterylizowana:

Fredek [SIZE=5]W DS !!!!:)
to słodki psiaczek - kundelek. Również, tak jak spanielka błąkał się po ulicach. Miał trafić do schroniska w Chrcynnie... jest teraz w DT, szuka dobrego domu. Ma ok 4 lat, zgadza się z suczkami. Uwielbia spacery, jest niewielkim psiakiem:

Kontakt w sprawie adopcji: 506 403 514

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

czy moge prosic kontakt do kogos kto ma informacje o psie i kontakt z nim. Najlepiej z warszawy?

Chodzi o numer gg lub mail... nie telefon

Jest domek w niemczech

Posted

Ss napisał(a):
czy moge prosic kontakt do kogos kto ma informacje o psie i kontakt z nim. Najlepiej z warszawy?

Chodzi o numer gg lub mail... nie telefon

Jest domek w niemczech

Czy ten domek załatwia Shawnee z dogo? Bo jeśli tak, to ta sunia się nie nadaje, ona szuka całkiem łagodnego pieska, a ta sunia czasem potrafi pokazać ząbki. ;)

Posted

Ss napisał(a):
wiem, ale chodzi mi o inne dane niz numer telefonu. osoba zainteresowana jest za granicy:roll:

Ale co..? Adres?? :)
Ta osoba mieszka pod Warszawą...
O jakie jeszcze info chodzi? bo nie bardzo wiem:)