Marek z Gromem Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jarek mozemy isc o duzy zakład, ze sie nie doczekasz :) 8) Quote
dziobek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Taaaa dostaniesz odpowiedź tak jak dostałeś odpowiedź na posta "CZY MOŻEMY WYSTAWIAĆ PSY NA WYSTAWACH POZA ZKWP I FCI ???"Bardzo mi się podobają liczne odpowiedzi dogomaniaków..... :grins: Takie szczegółowe i wyczerpujące !!! :wallbash: Quote
dziobek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Zajżyj do posta:"CZY MOŻEMY WYSTAWIAĆ PSY NA WYSTAWACH POZA ZKWP I FCI ???"Udzieliłem Ci mam nadziję wyczerpującej odpowiedzi !!! :wink: Quote
dziobek Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 No co ty !!! Kryzys wieku średniego zaczoł się u mnie w dniu ślubi czyli 10 lat temu i trwa do dnia dzisiejszego !!! :cunao: Quote
dziobek Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 W wolnej chwili się tym zajmę, myślę że dam sobie radę. Jest tylko jeden mały problemik, że ja nie mam świerzych zdjęć Banity a Tych starych nie wkleję bo mi znowu powiesz, że za chuda jest i w fatalnej fazie wzrostu :D . A poważnie to chyba lepiej TAK niż obłudnie.... ja wałśnie obiektywnej oceny oczekuję !!! Myślę że jak tylko cyknę parę fotek tooo się zgadamy i ustalimy co i jak. Quote
Recommended Posts