Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałam trochę też popracować i spadliśmy, oj niziutko spadliśmy. Choć cioteczki podbijały nieco w górę, dzięki.

[IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/bannery/rudybann.jpg[/IMG]

Posted

33 godziny.
Szansa na domek zbladła. Ktoś chciał dla swojej mamy, ona się ucieszyła, ale nie chciała przybysza przed świętami. Ale ten ktoś wyjechał za granicę. Kontaktu do swojej mamy nie zostawił. Ma dzwonić, ale nie wiadomo kiedy. Ach, a podobno duży ogród i kobieta z sercem otwartym na psią miłość i mięciutki materacyk przy łóżku opiekunki i... i chyba nic z tego. I ten czas...

Posted

Niestety nadal nie mamy gdzie przechować Kajtka. Czas płynie nieubłaganie, a my coraz bardziej się martwimy. Miejsca, które wskazują nam znajomi nie nadają się dla niego. No i szkoda psa, jego charakteru. Jest nadal taki beztroski. Adoptowany teraz nie będzie sprawiał żadnych problemów. Stres, niedola zmienią jego pozytywne nastawienie do ludzi. Chcemy mu tego zaoszczędzić.

[SIZE=4][COLOR=red]No kto chce psa szczęśliwego, ufnego, bez smutnej przeszłości, młodego, wesołego szczeniaka z piłką w zębach, którego można bez przeszkód nauczyć wszystkiego, w tym miłości do nowego opiekuna ? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Ludzie, takie rozkoszne zwierzątko nie trafia się często.[/COLOR][/SIZE]

Posted

Zadziwił mnie ten wątek.
Od liczenia upływajacych godzin jeszcze ani jedno zwierzę nie znalazło domu.

Czy pies ma ogłoszenia w necie, allegro?
Czy sa ogłoszenia w prasie? czy sa plakaciki na mieście? czy ktoś poszedł do któregoś radia i poprosił o ogłoszenie psiaka? Czy u weterynarzy są jakieś ogłoszenia?Zdjęcia są beznadziejne. rtak si nie znajdzie psu domu. Zdaje się, że oferowałam pomoc przy zrobieniu profesjonalnych zdjęć....

Posted

[quote name='Agata69']Zdaje się, że oferowałam pomoc przy zrobieniu profesjonalnych zdjęć....[/quote]

Pomoc w robieniu zdjęć ??? - pierwsze słyszę. Prosiłam o każdą pomoc, także poklepanie po ramieniu. I każda pomoc się przyda. No cóż faktycznie pierwszy raz w życiu szukam dla psa domu, nie robię tego zawodowo. Ale znacznie bardziej potrzebna jest dobra rada niż krytyka czy kpina.
A czas na znalezienie choćby miejsca na przechowanie psa właśnie się kończy.