Anna Rapp Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziś dodany nowy film z naszymi Perro:lol: Zapraszam do obejrzenia : Perro de Agua Espanol on Vimeo Quote
Marta&Karmen Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zakochałam się w tych psach:loveu::loveu: Quote
Anna Rapp Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Bardzo się cieszę:lol: , to naprawdę wspaniałe pieski. Nasz synek Alvaro Canis Marinus będzie w Łodzi w maju na MWP. My szykujemy się dopiero na jesień do Niemiec i może na Światową Wystawę do Bratysławy. Marta&Karmen napisał(a):zakochałam się w tych psach:loveu::loveu: Quote
Marta&Karmen Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Niestety do łodzi nie jedziemy :( za to do Bratysławy jako obserwatorzy;) A takie małe pytanko - Tequila przed czy po kryciu? Quote
Anna Rapp Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Witam Cie serdecznie, Tequilka przed kryciem. Wyjeżdżamy w sobotę lub w niedzielę - Święta w podróży do Finlandii;) Pozdrawiam Ania Marta&Karmen napisał(a):Niestety do łodzi nie jedziemy :( za to do Bratysławy jako obserwatorzy;) A takie małe pytanko - Tequila przed czy po kryciu? Quote
Kaya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To są poprostu przecudne psy, odrazu mi wpadły w oko jak zobaczyłam je pierwszy raz na zdjeciu, a teraz no prosze w Łodzi będzie można podziwiać, napewno odnajde go i zdjecia porobie :loveu: Quote
Anna Rapp Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Witam, Zapraszam do obejrzenia nowych filmików z naszymi hiszpankami :) http://www.vimeo.com/groups/pdae Quote
Recommended Posts