Malgoska Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 46 minut temu, kiyoshi napisał: haha :) ale się uśmiałam :) (tzn. z połączenia Waszych mysli ;))) no i o to chodzi :) Quote
Malgoska Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 21 minut temu, Sisi44 napisał: Hop wieczorem 11 minut temu, Kamila Proc napisał: i hop i ja Quote
b-b Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 21 godzin temu, Malgoska napisał: Zwykłym jak najbardziej mogę wysłać. To ja poproszę o taką wysyłkę:) 1 Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Ranyyy Malgoska ...Kamila jeszcze chwila i bym wyrznella z fotela a to byla niedziela ... Alescie superkowo pojechhalyyyyy az mi zazdrosci naszlo o tego tego Normana calego ... czy tez o jakas czesc jego ... Dla maluczkich i duzych niechaj sie Norman przysluzy 1 Quote
Radek Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: i milego tygodnia Dziękuję za uzupełnienie. 2 Quote
Malgoska Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: czynne wciaz 18 godzin temu, b-b napisał: To ja poproszę o taką wysyłkę:) 18 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. 9 godzin temu, Radek napisał: Miłego dnia wszystkim. 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: i milego tygodnia 7 godzin temu, Nadziejka napisał: 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Ranyyy Malgoska ...Kamila jeszcze chwila i bym wyrznella z fotela a to byla niedziela ... Alescie superkowo pojechhalyyyyy az mi zazdrosci naszlo o tego tego Normana calego ... czy tez o jakas czesc jego ... Dla maluczkich i duzych niechaj sie Norman przysluzy 3 godziny temu, Radek napisał: Dziękuję za uzupełnienie. 3 godziny temu, Patrycja96 napisał: Hoop 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi 2 godziny temu, Nadziejka napisał: ...o Normanie teraz mysle hmn 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a co? 52 minuty temu, Patrycja96 napisał: Hop 49 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy nieustannie Z komórki nie umiem pisać na dogo :( Dziękuję Wam za obecność. Nadziejko Norman to taki typ goscia od pługa raczej....będzie Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 22 minuty temu, Malgoska napisał: Z komórki nie umiem pisać na dogo :( Dziękuję Wam za obecność. Nadziejko Norman to taki typ goscia od pługa raczej....będzie kurka ..lubiem od plugu jeno zeby nie mial w banku dlugu .... a na serio to uwielbiam Glace i jego glos i Jamiego Dormana stoookrosci! Quote
Malgoska Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 24 minuty temu, Nadziejka napisał: kurka ..lubiem od plugu jeno zeby nie mial w banku dlugu .... a na serio to uwielbiam Glace i jego glos i Jamiego Dormana stoookrosci! acha Quote
Recommended Posts