Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Dnia 28.10.2020 o 23:11, Marudzia napisał: Ciemną nocą zaszaleję :) - Ewuś, proszę 1a, 2b, 4a, 5 i 14. Jak ma być paka, to niech będzie przyzwoita :) Marudzia za wywol num 1 a dezodorant damski ciut uzyty Fa 3 zl num 2 b scierenka duza do naczyn 4 zl num 4 a zegar napis home you 10 zl num 5 ksiazka nowa ,,Kto chce ich smierci..,, 9 zl num 14 krowki mleczne pychotki 4 zl z tego kramku bedzie do zaplaty ale jeszcze czekajmy na zakonczenie Marudziu z tego drugiego kramu dla Animalii Nadziejkowo Z Calej Duszy Dla Animalii do 15 .11. bedzie 35 zl za fantusie razem za wszystkie fanty 65 zl Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 Tu Iskra do wszytkich iskuerek bylysmy juhu bylysmy na dlugim pacereczku latanko bylo z pileczkami poszukiawanie zajaczkow zabawkowych i piszczalki zabralam ze soba to torebuski psiaczkowej Alez szczesliwa moja lalunia wybiegana wyszukana zajczkowa pomalutenku wrocilysmy juz w pelnym rynsztunku do domku i odpoczywamy Radosci bylo z szalemstwa ze hohooooo Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 39 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy o Iskra do Iskry .. cos za spokojna nasza Iskra Warszawianka Quote
Nadziejka Posted November 7, 2020 Author Posted November 7, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: warto sie wyciszyc Zapraszamy pocikutku Jaskry dwie urody niezwyklej Quote
Radek Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Tu Iskra do wszytkich iskuerek bylysmy juhu bylysmy na dlugim pacereczku latanko bylo z pileczkami poszukiawanie zajaczkow zabawkowych i piszczalki zabralam ze soba to torebuski psiaczkowej Alez szczesliwa moja lalunia wybiegana Psiak wybiegany to psiak szczęśliwy. Quote
Kamila Proc Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 ja mam faktycznie niezwykla urode, oj tak Quote
Nadziejka Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: ja mam faktycznie niezwykla urode, oj tak Dzien dobry wszytkim Kamilka stokroc niezwykla oj niezwykla Pozdrawiam niedzielkowo i na nowy tydzien Oby byl lepszy nam wszytkim Quote
aagataa8 Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Dzien dobry wszytkim Kamilka stokroc niezwykla oj niezwykla Pozdrawiam niedzielkowo i na nowy tydzien Oby byl lepszy nam wszytkim Dzień dobry bardzo :-* Dzisiaj pracowity dzień się zapowiada. Quote
Nadziejka Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 5 minut temu, Radek napisał: Chyba nikt nie pospał dzisiaj jak ja. Quote
Kamila Proc Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 18 minut temu, Radek napisał: Chyba nikt nie pospał dzisiaj jak ja. pewnie nie Quote
Kamila Proc Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 26 minut temu, Radek napisał: Czasem trzeba odespać. oj tak Quote
Radek Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: oj tak Dzisiaj to sobie nawet krótką drzemkę w ciągu dnia uciąłem. Quote
Kamila Proc Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Dzisiaj to sobie nawet krótką drzemkę w ciągu dnia uciąłem. ile? Quote
Nadziejka Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 ❤ Taki pomysl mialam malenki By poczarowac Cegielenki Zapraszam z calej duszy ! Lapenkom Naszej Mari23 Cegielki Zaczarowane ,ciut fantow, Zajrzyj Dobraduszko do 26.11. Quote
Nadziejka Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 Nocka serdecznie zaprosimy Moze juz jutro beda wszedzie lepsze wiesci Quote
Radek Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ile? 45 minut. Byłoby dłużej, tylko Iguś mnie obudził. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ide spac Ja też. 39 minut temu, Nadziejka napisał: Moze juz jutro beda wszedzie lepsze wiesci Oby tak było. Quote
Recommended Posts