Aneta_i_Nesca Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 WItam jeszcze raz, Mam pytanko... Czy są organizowane jakieś spotkania KUNDELKÓW i ich właścicieli? A może jakieś wytawy naszych pociech? Buźka Aneta i Nesca Quote
zaba14 Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 wejdz do działu spotkania i zobacz czy w Twojej okolicy są oragnizowane jakieś zloty, ale czy samych kundelków? nie mam pojęcia ;) przecież nie ważne jaki pies, ważne ze psina ma się z kim bawić :lol: Quote
paulina_1426 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Witam ! Nie wątpie ze sa organizowane wystawy psów nierasowych ale czy spotkania niewiem :) Sama kiedys chcialam isc na tego rodzaju wystawe z moim pieskiem - pewnie bylby juz w weteranach ... Ale mieszkam w malym miasteczku i tu nie ma takich imprez . U nas sa tylko pokazy ale to juz cos :)Napewno w wiekszych miastach sa wystawy . pozdrowienia Quote
Betina Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ja mam właśnie też pytanko. [b]Nie wiecie kiedy i gdzie się odbywają wystawy psów nie rasowych?[/b] Posze odpowiedzcie. :( Quote
Betina Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [b]Chodzi o jakiś spis czy coś w tym stylu.[/b] Quote
Recommended Posts