Nadziejka Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 16 minut temu, Kamila Proc napisał: dobrej nocki 1 Quote
Malgoska Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Zaglądam przy wieczornej herbacie. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: to o tej godzinie te sie pija? 58 minut temu, Radek napisał: Oczywiście:) 50 minut temu, Kamila Proc napisał: a mozna zasnac potem? nie przeszkadza? 43 minuty temu, Radek napisał: Nie zdarzyło mi się. 39 minut temu, Kamila Proc napisał: to fajnie, bo na mnie teina dziala podobnie jak kofeina czyli pobudzajaco 35 minut temu, Nadziejka napisał: Ja to wlewam w siebie herbatę litrami... Quote
Kamila Proc Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 rozbudzilam sie na swoim watku, wiec wpadlam 1 Quote
Radek Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: to fajnie, bo na mnie teina dziala podobnie jak kofeina czyli pobudzajaco Może za mało herbaty pijesz i organizm nieprzyzwyczajony;) 11 godzin temu, Malgoska napisał: Ja to wlewam w siebie herbatę litrami... O, to tak jak ja. Quote
Radek Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 minutę temu, Polek napisał: Pozdrawiam, wiecie skąd. Znad morza:) Quote
Malgoska Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: rozbudzilam sie na swoim watku, wiec wpadlam 12 godzin temu, Patrycja96 napisał: dzień dobry 8 godzin temu, Nadziejka napisał: 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: przywitam sie 6 godzin temu, Nadziejka napisał: 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsi 4 godziny temu, Radek napisał: Coraz lepsze te obrazki. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 26 minut temu, Polek napisał: Pozdrawiam, wiecie skąd. daleko masz do plaży? 24 minuty temu, Radek napisał: Znad morza:) 16 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop Quote
Malgoska Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 porządek sobie zrobilam w szydełkach :) u Nadziejki zakupione na bazarku.... Quote
Malgoska Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 46 minut temu, Kamila Proc napisał: niezly zbior no Quote
Nadziejka Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 4 godziny temu, Polek napisał: Pozdrawiam, wiecie skąd. wiemy wiemy i tez ogromnie pozdrawiamy Quote
Recommended Posts