Koki-99 Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Zaglądam czy coś się sprzedało, ale nie... Jeszcze coś tam jest do złowienia, zapraszam Quote
Koki-99 Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Nie spadamy, jeszcze nie! Przy popołudniowej kawusi fajnie się przegląda bazarki, zapraszamy... Quote
Nadziejka Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: smiechota psiiitulam Kamilko spokojnej nocy Quote
Koki-99 Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Nadziejko, skąd Ty bierzesz te obrazki? :) :) :) Fajnie, że czuwacie przy bazarku. Ja przeleżałam i przerzygałam pół dnia, z potwornym bólem głowy, czymś się chyba zatrułam i nie był to alko :) Ale już jest dobrze, tylko mnie ćmi we łbie. Idę spać... 1 Quote
Nadziejka Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 9 godzin temu, Koki-99 napisał: Nadziejko, skąd Ty bierzesz te obrazki? :) :) :) Fajnie, że czuwacie przy bazarku. Ja przeleżałam i przerzygałam pół dnia, z potwornym bólem głowy, czymś się chyba zatrułam i nie był to alko :) Ale już jest dobrze, tylko mnie ćmi we łbie. Idę spać... pozdrawiam Kokuniu mam czesto bole rozne ,glowa najgorsza a teraz jeszcze doszly trzesawki i kurzonki i ta tarczyca....oj musimy se trzymac boc rozpadniemy.... Quote
Nadziejka Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 wczoraj wyszukalam na gifach a dzis juz nie umiem znalezc tych fajowych obrazkow Quote
Koki-99 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Oj, dzień dobry Ciocie Kochane. Już dziś ze mną lepiej, ale dalej ćmi. Nie miałam pojęcia, że tak się można czuć nie pijąc gorzały. Jadłam wczoraj to co reszta w domu i oczywiście nic nikomu nie było, tylko ja zdychałam, w dodatku nie wiem po czym. Porobiłam wczoraj trochę na ogródku, więc może ze słońca i tego silnego wiatru. No nic, mamy nowy dzień. Quote
Kamila Proc Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 31 minut temu, Koki-99 napisał: Oj, dzień dobry Ciocie Kochane. Już dziś ze mną lepiej, ale dalej ćmi. Nie miałam pojęcia, że tak się można czuć nie pijąc gorzały. Jadłam wczoraj to co reszta w domu i oczywiście nic nikomu nie było, tylko ja zdychałam, w dodatku nie wiem po czym. Porobiłam wczoraj trochę na ogródku, więc może ze słońca i tego silnego wiatru. No nic, mamy nowy dzień. to moze kompilacja kilku rzeczy? Quote
Nadziejka Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, Koki-99 napisał: Oj, dzień dobry Ciocie Kochane. Już dziś ze mną lepiej, ale dalej ćmi. Nie miałam pojęcia, że tak się można czuć nie pijąc gorzały. Jadłam wczoraj to co reszta w domu i oczywiście nic nikomu nie było, tylko ja zdychałam, w dodatku nie wiem po czym. Porobiłam wczoraj trochę na ogródku, więc może ze słońca i tego silnego wiatru. No nic, mamy nowy dzień. czuj czuj czuwaj czujne badzmy z naszymi wszelkimi doleglowisciami ech.... Kokuniu to moglo byc z bolu glowy z wiatru pogody a jesli upal to z tego jak nic zalezy tez od lekow wszystko Quote
Koki-99 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Kochani, już tylko trzy dni można tu coś zakupić. Prosimy o wsparcie. Może komuś coś się jeszcze spodoba. Quote
Recommended Posts