Nadziejka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 4 godziny temu, Koki-99 napisał: Nadziejko, wkleiłam dziś link żeby przypomnieć nasz bazarek. Mam nadzieję, że alinkaka ma możliwość przeczytania i czasem tu wpada, chociaż nie jest zarejestrowana. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 spokojnego dnia dzis wszedie maja byc upaly i burze przetrwajmy jak najlepiej spokojnie jak do pracy na 15 do 23 ...nie wiem jak wroce w noc ale moze da rade troszke wczesniej poki jeszcze autobuski bede jezdzic zapraszamy do kotunia Quote
Koki-99 Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Oj, to żeby Cię nocna burza nie złapała. Trzymaj się Quote
Nadziejka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 5 minut temu, Koki-99 napisał: Oj, to żeby Cię nocna burza nie złapała. Trzymaj się A moja ukochana rozbojniczka Burza bardzo bardzo sie boi burzy ojjjjj...o matuniu jak sie boja wszystkich takich blyskow..deszczu wiekszego a grzmoty blyskawice to juz .... koszmar Dziekuje Kokuniu dziekuje serce jak bedzie bardzo zle na dworze to zostane tam w pracy do rana ...no trudno boc to kawal drogi , dwoma autobusami w jedna strone ... moje skarbunki beda zaopiekowane moje cudne kokane dzieciaczki beda calun czas Quote
Koki-99 Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Hej, Kamila, gdzie zniknęłaś? Podrzucam w zastępstwie :) Nadziejko, spokojnego dnia w pracy ;) 2 Quote
Kamila Proc Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 29 minut temu, Koki-99 napisał: Hej, Kamila, gdzie zniknęłaś? Podrzucam w zastępstwie :) Nadziejko, spokojnego dnia w pracy ;) dzieki za steksnienie sie. dwa dni netu nie mialam Quote
Koki-99 Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 To dobrze, że już wróciłaś, bo wszyscy się stęsknili 1 Quote
Kamila Proc Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 21 minut temu, Koki-99 napisał: To dobrze, że już wróciłaś, bo wszyscy się stęsknili dziekuje Quote
Nadziejka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 2 godziny temu, Koki-99 napisał: Ale burza do nas idzie, strach się bać.... Wrocic wczesniej sie udalo nawet bardzdzo nie padalo Minella chwilka i juz jest nasza Kamilka pozdrawiam dziekuje Kokuniu Quote
Koki-99 Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 O, jak dobrze, że jesteś. Zdążyłaś przed burzą? Quote
Nadziejka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 3 minuty temu, Koki-99 napisał: O, jak dobrze, że jesteś. Zdążyłaś przed burzą? hihi szlam poalutenku bo polamala znow choroba i nijak ie umialam wsiasc ani wysiasc z autobusu...o masz babo placek .... ale ale lalo delikatnie grzmialo nawet nie bylo tego bardzo duzo na powrot to juz nogi nie umialy dojsc do przystankow wiec prawie jak babunia lat 80 sobie tuptalalm i na atobuski w chlodziku wieczornym czekalam Quote
Nadziejka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 ooo teraz to sie blyska bardzo chyba zanosi na ncne burze i ulewy Quote
Nadziejka Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 Wzajemnie wszystkim wzajemnie mysmy spedzily kilka godz w noc w lazience na dywanikach futerkach tak sie trzesla moja lalcia ....tak strasznie rabalo z nieba jakby na pol pekalo... usnelysmy chyba dopiero ok 3 , 4 nad ranem i pozniejszy spacerek byl dzisiaj ale bez szalenstw boc mamunka sie schylac za bardzo nie moze ...hihi bo jak sie za szybko schyle to jest mozliwsc...ze juz tak ostane na pare godzin ojj ojjjj gdzie ta mlodosci ... Quote
Nadziejka Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 12 minut temu, Koki-99 napisał: Dobrego dnia Kokuniu martwimy o maluszka o oczenka jak bedzie z zakrapianiem do oczek po operacji podobno niektore z tych kropli sa bolesne dla oczka i trudnosci z zakrapianiem modle za wszystko zeby poszlo jak najlepiej spokojniutko Felusiowi i alinkaka Quote
Koki-99 Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Nadziejko, mam to samo. Z tym schylaniem oczywiście ;) Za Felusia to my się martwić będziemy dopiero za miesiąc z kawałkiem, jak już pójdzie na tą operację. Na razie trzymamy kciuki żeby mu się nie pogorszyło jeszcze bardziej przed operacją. Biedny koteł. Twoja psinka też, skoro tak się burzy boi, bo następne chyba nadchodzą. Quote
Nadziejka Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 Jak ma na imie moj byly?do 10.07 godz 21,Zapraszamy Dobreduszki do zabawy. Serdeczki nasze zapraszam na pierwszy bazarus naszej Kamilki Quote
Nadziejka Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 Spokojnej nocy Kamilko wypocznij a my jeszcze poszalejemy z nadzieja na lepsze wszystkim wszystkim istotom Quote
Recommended Posts