Aldrumka Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 1 minutę temu, GatoNegro22 napisał: Podrzucam o północy... Aż sprawdziłam czy to prawda ? :) 1 Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 wzajemnie przystojniaku lubiacy nalesniki 1 Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 5 minut temu, Kamila Proc napisał: lubiacy nalesniki Nie tylko naleśniki. Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 8 minut temu, Radek napisał: Nie tylko naleśniki. ale glownie? Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: ale glownie? Chyba wyżej stawiam pierogi i placki ziemniaczane. Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Chyba wyżej stawiam pierogi i placki ziemniaczane. aha, moze w koncu zapamietam. skad te nalesniki mi w glowie? Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: skad te nalesniki mi w glowie? Pewnie dlatego, że są pyszne. 1 Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 9 minut temu, Radek napisał: Pewnie dlatego, że są pyszne. albo skojarzylo mi sie z inna Twoja pasja 1 Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: albo skojarzylo mi sie z inna Twoja pasja Z piciem herbaty? Głaskaniem Gajki? Czytaniem książek? 1 Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 9 minut temu, Radek napisał: Z piciem herbaty? Głaskaniem Gajki? Czytaniem książek? nie, ale fajnie ze masz takie pasje 2 Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: nie, ale fajnie ze masz takie pasje To już nie wiem, z jaką. 1 Quote
plastelina Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 23 godziny temu, Aldrumka napisał: To poproszę o wymiary i czy to bawełna z elastanem ? Długość 78/106, pas 38, biodra 42, stan od pasa 26 cm. Materiał to bawełna , poliester, elastan. Są rozciągliwe i bardzo miłe w dotyku. Quote
plastelina Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 7 godzin temu, pochamerka napisał: Hej, jaka jest wysokość obcasa 4? Dopiero zobaczyłam pytanie , jutro rano zmierzę i dam znać . Bardzo dziękuję za podnoszenie bazarku! Cały dzień byłam poza domem i nie miałam chwili żeby zajrzeć. Quote
Nadziejka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 KuBUŚ Z PRZYTULISK ZBIERA NA OPERACJE --- DYSPLAZJA STAWU BIODROWEGO!! PROSZĘ O POMOC!! https://pomagam.pl/kubusczermin PILNA operacja KUBUSIA W imieniu pieska KUBUSIA bardzo prosimy o pomoc!! POTRZEBUJEMY PIENIĄŻKÓW NA OPŁACENIE OPERACJI LEWEGO STAWU BIODROWEGO. Jesteśmy grupą wolontariuszy, która od kilku lat opiekuje się psami z gminnego przytuliska w Czerminie. Jednym z naszych podopiecznych jest Kubuś, piesek wyjątkowo skrzywdzony przez los. Trafił do nas w czerwcu 2018 roku odebrany interwencyjnie "opiekunce", która trzymała go na metrowym łańcuchu przy rozpadającej się budzie, w pełnym słońcu. Pies był skrajnie zagłodzony i odwodniony, miał zaniki mięśni. W ciągu kilku miesięcy wrócił do formy, pokazał nam jakim cudownym jest psem- kochającym, wpatrzonym w wolontariuszy jak w obraz. Jednak pech go nie opuszczał ...Kubuś zasiedział się w przytulisku na długie miesiące...W tym roku zauważyłyśmy, że zaczął poważnie kuleć na lewą tylną łapkę. Nie spodziewałyśmy się nawet, że diagnoza będzie tak poważna. Kubuś ma dysplazje lewego stawu biodrowego- schorzenie to polega na nieprawidłowej budowie głowy kości udowej i panewki miednicznej, skutkującej ich niedokładnym dopasowaniem. To z kolei powoduje nawracające stany zapalne i wiąże się z dalszym uszkadzaniem stawu. Operacja jest niezbędna. Kubuś bardzo cierpi przy każdym ruchu- nie może biegać, skakać, długie spacery sprawiają mu coraz większą trudność. ,, Serduszka prosze poczytajcie historie Kubunia troszke jeno skopiowalam od naszej Izy kiyoshi kazdenki grosik bardzo wazny z calego serca prosimy o pomoc 1 Quote
Kamila Proc Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 12 godzin temu, Radek napisał: To już nie wiem, z jaką. niewazne, wazne ze zona nie wie Quote
Radek Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: niewazne, wazne ze zona nie wie Gorzej, że ja też nie. Quote
Recommended Posts