Jump to content
Dogomania

>>>ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY, DLA KAŻDEGO PSIAKA PO 77zł - Promocja - 40% na opcje kt nielicytowanych fantów, - 10% licytowanych kt! - Bazarek z różnościami, kosmetykami, ubraniami, filmami i giga świnką -skarbonką do 26.05 - na 4 cele<<<

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

ale trochę Cię nie było na koniec:(

Iguś wyprowadził mnie na dłuższe wyjście. Miał fazę na wędrówki. 

2 godziny temu, Kamila Proc napisał:

ale i tak kochamy Wuja

2 godziny temu, Olena84 napisał:

to nie ulega wątpliwościom 

Ale miłe słowa. 

Posted
Dnia 10.05.2020 o 14:25, Olena84 napisał:

Ewentualne rozliczenie:

1. Radek - 10zł - cegiełka - 24.05 - dla psiaków 10zł

2. Maria1957 - 5zł - cegiełka

3. mila-ada - nr 1, nr 5 = 27zł - dotarło 27.05 - dla psiaków 27zł

4. asiuniab - nr 2, nr 11b-f, nr 12c, nr 13c,d, nr 14b,c, nr 16a-e, nr 21, nr 29 = 97zł

5. maarit - nr 3, nr 7 = 20zł

6. Negra&Anna - nr 14d = 8zł

7. Magdarynka - nr 17, nr 18c = 23zł

8. bukowa - nr 18a, nr 19 = 33zł - dotarło 27.05 - dla psiaków 33zł

9. Malgoska - nr 18b, 20 = 10zł - dotarło 27.05 - dla psiaków 10zł

10. Livka - nr 24 = 8zł

RAZEM: 241zł

ciocia, Ty o mnie zapomnialas :(((

Posted
1 godzinę temu, PeLala napisał:

ciocia, Ty o mnie zapomnialas :(((

o matko kochana... jak to się stało... zwłaszcza że ja o tym fancie z drugiego bazarku pamiętam i bluzke przygotowałam do wysyłki... przepraszam, zaraz jeszcze raz przelecę bazarek... ale wstyd:(

Posted
Dnia 28.05.2020 o 12:35, Olena84 napisał:

o matko kochana... jak to się stało... zwłaszcza że ja o tym fancie z drugiego bazarku pamiętam i bluzke przygotowałam do wysyłki... przepraszam, zaraz jeszcze raz przelecę bazarek... ale wstyd:(

haha nic sie nie stalo :D

Posted

czarujemy dla suni dokladajcie fantuszki Dobreduszki prosimy.

Stokrotki zbieramy fantuski na bazareczek dla suni 

Milion smutkow w calej 9kg kalekiej bieduni umeczonej suni...zajrzyj Dobraduszko

Jesli moozecie pragniecie  cos dolozyc

bardzo bardzo prosze sercem

bedzie wspolny kramik

Posted

Dziękuję za wpłatę:

- Livka - 20zł - 29.05 - dla psiaków 11,51zł (wysyłka 8,49zł)

- Magdarynka - 40zł - 29.05 - dla psiaków 27,01zł (wysyłka 12,99zł)

Posted

Uzupełniłam rozliczenie :

1. Radek - 10zł - cegiełka - 24.05 - dla psiaków 10zł

2. Maria1957 - 5zł - cegiełka - 28.05 - dla psiaków 5zł

3. mila-ada - nr 1, nr 5 = 27zł - 27.05 - dla psiaków 27zł - wysłano (wysyłka 16zł - dotarło)

4. asiuniab - nr 2, nr 11b-f, nr 12c, nr 13c,d, nr 14b,c, nr 16a-e, nr 21, nr 29 = 97zł - 28.05 - dla psiaków 97zł - wysłano (wysyłka 15,99zł)

5. maarit - nr 3, nr 7 = 20zł - doszło 80zł 28.05 - dla psiaków 64,40zł - wysłano (wysyłka 15,60zł - dotarło)

7. Magdarynka - nr 17, nr 18c = 23zł - doszło 40zł - 29.05 - wysłano - dla psiaków 27,01zł - wysłano (wysyłka 12,99zł - dotarło)

8. bukowa - nr 18a, nr 19 = 33zł - dotarło 27.05 - wysłano - dla psiaków 33zł - wysłano (wysyłka 13,99zł - dotarło)

9. Malgoska - nr 18b, 20 = 10zł - dotarło 27.05 - wysłano - dla psiaków 10zł - wysłano (wysyłka 12,99zł - dotarło)

10. Livka - nr 24 = 8zł - doszło 20zł - 29.05 - dla psiaków 11,51zł - wysłano (wysyłka 8,49zł - dotarło) 

Czekam na jeszcze dwie wpłaty i wysyłam

Posted
21 godzin temu, Nadziejka napisał:

Olenko dziekuje z calego serducha za fantusie na kramik dla bieduni

Oby się przydały ;)

Posted

Elephant & Bunny | Cute drawings, Art, Drawings

KuBUŚ Z PRZYTULISK ZBIERA NA OPERACJE --- DYSPLAZJA STAWU BIODROWEGO!!

PROSZĘ O POMOC!!

https://pomagam.pl/kubusczermin

PILNA operacja KUBUSIA

W imieniu pieska KUBUSIA bardzo prosimy o pomoc!! POTRZEBUJEMY PIENIĄŻKÓW NA OPŁACENIE OPERACJI LEWEGO STAWU BIODROWEGO.

story_126672_1591859888.jpeg

Jesteśmy grupą wolontariuszy, która od kilku lat opiekuje się psami z gminnego przytuliska w Czerminie. Jednym z naszych podopiecznych jest Kubuś, piesek wyjątkowo skrzywdzony przez los. Trafił do nas w czerwcu 2018 roku odebrany interwencyjnie "opiekunce", która trzymała go na metrowym łańcuchu przy rozpadającej się budzie, w pełnym słońcu. Pies był skrajnie zagłodzony i odwodniony, miał zaniki mięśni. 

W ciągu kilku miesięcy wrócił do formy, pokazał nam jakim cudownym jest psem- kochającym, wpatrzonym w wolontariuszy jak w obraz. Jednak pech go nie opuszczał ...Kubuś zasiedział się w przytulisku na długie miesiące...W tym roku zauważyłyśmy, że zaczął poważnie kuleć na lewą tylną łapkę. Nie spodziewałyśmy się nawet, że diagnoza będzie tak poważna. Kubuś ma dysplazje lewego stawu biodrowego- schorzenie to polega na nieprawidłowej budowie głowy kości udowej i panewki miednicznej, skutkującej ich niedokładnym dopasowaniem. To z kolei powoduje nawracające stany zapalne i wiąże się z dalszym uszkadzaniem stawu. Operacja jest niezbędna. Kubuś bardzo cierpi przy każdym ruchu- nie może biegać, skakać, długie spacery sprawiają mu coraz większą trudność. ,,

Serduszka prosze poczytajcie historie Kubunia 

troszke jeno skopiowalam od naszej Izy kiyoshi

kazdenki grosik bardzo wazny 

z calego serca prosimy o pomoc

Posted

Dziękuję za wpłatę:

- Nega&Anna - 17zł - 8,51zł na psiaki 

Tym samym zamykam bazarek, wyszło w sumie 308zł po zaokrągleniu a to jest 77zł na psiaka, wszystkie wpłaty zostały wysłane na konta. Dziękuję raz jeszcze ;)