kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 5 minut temu, Kamila Proc napisał: chyba chce go poddusic prawda? Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 Może ktoś jeszcze wpadnie na zakupy? Na zdjęciu nasza Azja, która dzisiaj wróciła z adopcji :( Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 9 minut temu, Kamila Proc napisał: biedna a powodu tego zwrotu chyba nie chcesz znać, jak znasz ludzi to pewnie sama się domyślisz :( Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: nie chce i tak mam duzo stresow oj a ile ja mam, znowu szykuje mi się adopcja naszego niewidomego kotka, rozmowy, transprt eh zawsze za to czuje się odpowiedzialna i staje na głowie, żeby wszystko było super i dopięte na ostatni guzik Quote
Nadziejka Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: Może ktoś jeszcze wpadnie na zakupy? Na zdjęciu nasza Azja, która dzisiaj wróciła z adopcji :( psie serdunko cudne o matuniu ..niechaj los bedzie takiz sam i nawet gorszy niechaj ostawi,,panciow,, w domu starosci choroby i bolu bez zwrotu ... czlowiek czlowiek to hanba Quote
Aska7 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 2 godziny temu, kinga_kinga7 napisał: a powodu tego zwrotu chyba nie chcesz znać, jak znasz ludzi to pewnie sama się domyślisz :( Ja chcę, trudno Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 26 minut temu, Aska7 napisał: Ja chcę, trudno oj kochana skoro chcesz, ale to dla nas tylko szkoda nerwów. Więc wyobraź sobie, że w ogóle nie szczeka, 6 dni po adopcji. Ale cóż można powiedzieć jak chce się pozbyć? Trzeba jakiś powód wymyśleć Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 35 minut temu, b-d napisał: Poproszę cegiełkę za 40 zł. Dziękuje, dziękuje, dziękuje ! Quote
Nadziejka Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 36 minut temu, b-d napisał: Poproszę cegiełkę za 40 zł. Quote
b-d Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: oj kochana skoro chcesz, ale to dla nas tylko szkoda nerwów. Więc wyobraź sobie, że w ogóle nie szczeka, 6 dni po adopcji. Ale cóż można powiedzieć jak chce się pozbyć? Trzeba jakiś powód wymyśleć i to jest problem? Porąbani ludzie! Gówniarstwo po prostu:-( Przepraszam Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 9 minut temu, b-d napisał: i to jest problem? Porąbani ludzie! Gówniarstwo po prostu:-( Przepraszam Jak widać są "ludzie" dla których to jest problem, to jak dla mnie, jest najgorszy gatunek na ziemi, oczywiście są wspaniali, wrażliwi JAK MY i takich szanuję bardzo ! Quote
Nadziejka Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 16 minut temu, kinga_kinga7 napisał: Jak widać są "ludzie" dla których to jest problem, to jak dla mnie, jest najgorszy gatunek na ziemi, oczywiście są wspaniali, wrażliwi JAK MY i takich szanuję bardzo ! Kinguniu corciu nawet nie wiesz ilez i tutaj wysmiewania dokuczania jakiejs niepojetej nienawisci nawet wzgledem ludzi ktorzy kochaja nad zycie ktorzy poswiecaja kazdenka chwilke po to by ofiarowac zycie ofiarowac wszytko najpiekniejsze tym ktore nie potrafia sie obronic tym naszym bidulom wszystkim takie osoby to jest hanba hanba dogomanii czasem nawet nie zastanowia co pisza i komu ze przeciez i slowami mozna zlamac chocby i najwieksze serce Ja ofiaruje kazde tchnienie kazdenki promyk slonca moim i nie tylko moim lapenkom a te ukochane moje, czesto wyrwane z koszmaru zycia musza miec psie szalone radosci ,kocie szalone radosci oddam wszystko aby tylko ujrzec szalona radosci w oczenkach i nie poddam nidgy musza byc bezpieczne dzien i noc chocby i nie spac tygodniami jedno zycie jedno tylko mamy Quote
Aska7 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 9 minut temu, Nadziejka napisał: Kinguniu corciu nawet nie wiesz ilez i tutaj wysmiewania dokuczania jakiejs niepojetej nienawisci nawet wzgledem ludzi ktorzy kochaja nad zycie ktorzy poswiecaja kazdenka chwilke po to by ofiarowac zycie ofiarowac wszytko najpiekniejsze tym ktore nie potrafia sie obronic tym naszym bidulom wszystkim takie osoby to jest hanba hanba dogomanii czasem nawet nie zastanowia co pisza i komu ze przeciez i slowami mozna zlamac chocby i najwieksze serce Ja ofiaruje kazde tchnienie kazdenki promyk slonca moim i nie tylko moim lapenkom a te ukochane moje, czesto wyrwane z koszmaru zycia musza miec psie szalone radosci ,kocie szalone radosci oddam wszystko aby tylko ujrzec szalona radosci w oczenkach i nie poddam nidgy musza byc bezpieczne dzien i noc chocby i nie spac tygodniami jedno zycie jedno tylko mamy Jesteś zajebista : ) Quote
Aska7 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: oj kochana skoro chcesz, ale to dla nas tylko szkoda nerwów. Więc wyobraź sobie, że w ogóle nie szczeka, 6 dni po adopcji. Ale cóż można powiedzieć jak chce się pozbyć? Trzeba jakiś powód wymyśleć Eee, myślałam, że coś gorszego. Na przykład, że jak pije z miski to mu potem z pyska kapie ... Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 34 minuty temu, Aska7 napisał: Eee, myślałam, że coś gorszego. Na przykład, że jak pije z miski to mu potem z pyska kapie ... Takiego powodu jeszcze nie mieliśmy, ale kto wie... Oczywięcie oby nie było żadnych, ale na głupotę nie ma rady ! Quote
Jo37 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Czy mogę poprosić o wymiary torebki i określenie koloru bo na zdjęciu nie widać. Cena też by się przydała. Quote
kinga_kinga7 Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 12 minut temu, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić o wymiary torebki i określenie koloru bo na zdjęciu nie widać. Cena też by się przydała. wysokość z rączką 52cm, szerokość 36cm, ona jest taka z połyskiem, brąz ze srebrem. Cena wedle uznania :) Quote
Recommended Posts