J.Ż Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Czy ktoś z Was korzysta z usług dietetyka dla psów? Chodzi o profesjonalnie ułożoną dietę dla psa. Quote
J.Ż Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 Nikt nie korzysta? ;-) Może o kimś słyszał godnym polecenia? Mam psa z chorą trzustką :-( A karmie komercyjnej nie ufam. W weterynarza oczywiście karmy gotowe weterynaryjne.... :-/ Nie ma zapotrzebowania na tego typu usługi? Trzeba będzie radzić sobie samemu Quote
uxmal Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Ja korzystałam i nie mogę polecić akurat tego dietetyka. Jest dużo dietetyków samozwańców. Rynek nie jest uregulowany więc ostrzegam Quote
J.Ż Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 51 minut temu, uxmal napisał: Ja korzystałam i nie mogę polecić akurat tego dietetyka. Jest dużo dietetyków samozwańców. Rynek nie jest uregulowany więc ostrzegam Możesz powiedzieć co zrobił? ;-) Quote
uxmal Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 1 godzinę temu, J.Ż napisał: Możesz powiedzieć co zrobił? ;-) :))) przy bardzo wysokim moczniku zaproponowała zwiększenie białka w diecie :)))) Dobre? :) Quote
J.Ż Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 39 minut temu, uxmal napisał: :))) przy bardzo wysokim moczniku zaproponowała zwiększenie białka w diecie :)))) Dobre? Masakra. Faktycznie specjalista. Quote
Recommended Posts